Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Hobby a zábava - SCRAPMANIA:)

od janulik30 » Ned Feb 15, 2009 9:02 am

saskia178 píše:JANULIK30-navod jak pre debila a aj tak mi to nejde. Bud mam vadny comp alebo som vadna ja... :evil:

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam ... age&pid=53

pekne rozpísané,názorné ukážky ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Feb 15, 2009 10:08 am

no, včera som nahadzovala novu šablonu na blog a všetko sa mi vymazalooo :cry: :cry: :cry: teda okrem príspevkov, ale všetky slideshows, tickeríky, hodiny ... proste všetky tie bočne moduly :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Ned Feb 15, 2009 5:38 pm

sandras píše:no, včera som nahadzovala novu šablonu na blog a všetko sa mi vymazalooo :cry: :cry: :cry: teda okrem príspevkov, ale všetky slideshows, tickeríky, hodiny ... proste všetky tie bočne moduly :roll:

vyzera to skvele sandri musim ta pochvalit,mam malu velmi choru nemam dnes cas ale zajtra alebo v utorok mi to na skype vysvetli prosim ako si to spravila,je to fakt suprovee,aj ja chcem....mam rada zelenu:)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Feb 15, 2009 9:02 pm

jaj je to v podstate jodnoduche, stiahneš si šablonu do PC napr. zo stranky http://www.allblogtools.com/ a potom v nastaveniach, tam je vybrať novu šablonu a len nahraš ten subor z tvojho PC
ja som to čítala na scrapmania.sk, je tam tema venovaná blogovaniu :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Ned Feb 15, 2009 10:44 pm

no nemohla som sem prist skor:) presne tuto stranku som nasla,hodila som free
blogger templatest,celkom dobry vyber len ta anglina ma stve,niektore sablony su dost divne,no ty "engliswoman" to zvladas jak tak ziram,aj mirka sa ciniii :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Ned Feb 15, 2009 11:05 pm

mne niektore šablony nešli nahodiť, mala som vybrate aj ine, ale vypisovalo mi chybu :cry:
idem kuk na Mirku :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ellanoir » Pon Feb 16, 2009 9:53 am

Ahojte kočky,
no mne sa co vcera stalo, len som :shock: ...
Som si chcela poprezerat tie sablony, co si, Sandri, pisala a zacal sa mi otvarat opakovane internet (asi tak 100x),vsetko mi tam zamrzlo , nastastie ked som restart PC, tak uz bol klud... Dufam, ze mi to neposkodila nejake subory. Len si davajte pozor-bola to nejaka tema so zvieratami
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pon Feb 16, 2009 10:33 am

aj mne sa to stalo, to robí Vista :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ellanoir » Pon Feb 16, 2009 11:27 am

sandras píše:aj mne sa to stalo, to robí Vista :lol:

jaj, tak na to budem davat pozor. A neposkodi to v PC nic?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mitka27 » Pon Feb 16, 2009 12:08 pm

janulik30 píše:to nic baby naucite saa,preto by som prijala taketo diskusie kde sa nieco aj nauci a nie len klebety ......ak mate peknu fotku vasich deticiek alebo manzelov:) mozte si stiahnut komponenty,to su take pekne doplnky k teme,ako napr.vianoce a staci mat na to program a trosku fantazie tak mrknite toto http://www.mimibazar.sk/scrapbooky.php
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mitka27 » Pon Feb 16, 2009 12:10 pm

ahojte kočky,chcela by som vediet,aký program treba na stiahnutie tých komponentou..diky moc:o) :) :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pon Feb 16, 2009 1:19 pm

mitka, na robenie vytvorov je viac programov, pre začiatočníka stačí uplne program GIMP, ktorý je zadarmo
a komponenty sa sťahuju z netu, z adries, čo sme už písali v tejto teme a na sťahovanie netreba zvlaštny program, len su skoro vždy zozipovane, takže potrebuješ Winrar, ale ten maš bud v PC, alebo sa da tiež stiahnuť zadarmo (napr. z www.superforum.sk)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mitka27 » Pon Feb 16, 2009 1:51 pm

dakujem moc,večer to vyskúšam a dám vediet,papa :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Pon Feb 16, 2009 2:38 pm

sandras píše:mitka, na robenie vytvorov je viac programov, pre začiatočníka stačí uplne program GIMP, ktorý je zadarmo
a komponenty sa sťahuju z netu, z adries, čo sme už písali v tejto teme a na sťahovanie netreba zvlaštny program, len su skoro vždy zozipovane, takže potrebuješ Winrar, ale ten maš bud v PC, alebo sa da tiež stiahnuť zadarmo (napr. z www.superforum.sk)

:P :P :P sandras :P :P :P som zaciatocnik :P :P :P a som furt na nerva :P :P :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pon Feb 16, 2009 2:43 pm

gonica píše:
sandras píše:mitka, na robenie vytvorov je viac programov, pre začiatočníka stačí uplne program GIMP, ktorý je zadarmo

:P :P :P sandras :P :P :P som zaciatocnik :P :P :P a som furt na nerva :P :P :P

nič si z toho nerob, ja som 2x Gimp zmazala od nervov :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť