Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Hobby a zábava - SCRAPMANIA:)

od marbella » Sob Mar 07, 2009 9:36 pm

nooo,skoda..my sme mali nainstalovane vsetko,ale casto muzik preinstalovava windows,tak sa mu to nechce nahadzovat.tak len icq mame.no a k tym otazkam,ja asi niesom ta prava co by mala radit,ucim sa len tak za pochodu,nikto mi nejak moc neradi,tak bude trvat este dllllho kym nieco schopne zo mna vyjde :oops: :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ellanoir » Sob Mar 07, 2009 9:42 pm

marbella píše:nooo,skoda..my sme mali nainstalovane vsetko,ale casto muzik preinstalovava windows,tak sa mu to nechce nahadzovat.tak len icq mame.no a k tym otazkam,ja asi niesom ta prava co by mala radit,ucim sa len tak za pochodu,nikto mi nejak moc neradi,tak bude trvat este dllllho kym nieco schopne zo mna vyjde :oops: :D :D :D

ale ved noooo, nebud skromna- my o tom, myslim, vieme ovela menej ako ty...
ja teda osobne nic a velmi ma zaujima, ako sa to robi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ellanoir » Sob Mar 07, 2009 9:46 pm

sandras píše:
ellanoir píše:
sandras píše:
marbella píše:joj baby to sa mi nechce s tym az tak babrat :lol: a nieco vlastne sa neda vytvorit a to tam nahodit?ale s tromi stlpcami.
sandra a co konkretne ta zaujima?

su aj 3-stlpčekove šablony ... ale ved maš peknu tu stránku :wink:

a zaujíma ma všeeeetkooo, lebo neviem niiiiič :cry: teda pekne od začiatku, ako na to ... podrobnosti až potom :lol:

sandri, nauc sa to - ty si sikovnica-a potom nam ostatnym das verejne skolenie :D

čooooo?
bude stretávka?
:lol: :lol: :lol:

jojo, u mna na kave
a dones aj nejake vino, mozno to po nom bude lepsie palit :idea:
ja zabezpecim miestnu dychovku :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Mar 07, 2009 10:05 pm

aj koláče mam napiecť? :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ellanoir » Sob Mar 07, 2009 11:51 pm

sandras píše:aj koláče mam napiecť? :lol:

ked sa nudis, napec...
ja lubim kokosky :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Ned Mar 08, 2009 12:02 am

ked bude ten kolac, tak dojdem aj ja a to fakt. Takze Sandri to je vyzva
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ellanoir » Ned Mar 08, 2009 12:22 am

gonica píše:ked bude ten kolac, tak dojdem aj ja a to fakt. Takze Sandri to je vyzva

no s tebou ratam na 100 %
vsak ten sob mi uz zozral skoro vsetko seno :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Ned Mar 08, 2009 12:50 am

ellanoir píše:
gonica píše:ked bude ten kolac, tak dojdem aj ja a to fakt. Takze Sandri to je vyzva

no s tebou ratam na 100 %
vsak ten sob mi uz zozral skoro vsetko seno :!:

to je smrad a co len zozere, ved dojde az nabuduci rok , ved uz neni snehu
:P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ellanoir » Str Mar 11, 2009 1:34 am

Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Pia Mar 13, 2009 10:06 pm

mirka dakujem za suuuper stranky,to tvoje posledne LOcko je uuzasne,prekrasne kity jeden krajsi ako druhy dakujem ze si sa podelila:)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ellanoir » Sob Mar 14, 2009 12:04 am

Jeeeej, dakujem, Jani, si zlata........
inak tieto freebie su podla mna to najkrajsie, na co som doteraz natrafila- hlavne WaterLO
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od hawrask » Sob Mar 21, 2009 11:07 am

ahojte
som mierne prekvapena, ze niekde existuje tema, ktora sa vola ako nasa stranka. :shock: A tiez ma prekvapilo, ze sa tu www.scrapmania.sk povazuje za stranku pre pokrocilych. Myslim, ze u nas najde pomoc a rady kazdy, ci zaciatocnik alebo pokrocily... Fungujeme vyse roka, nazbierali sme kopec liniek na freebka, nase dizajnerky predavaju a taktiez ponukaju niektore svoje veci zadarmo. Vsetkych, ktorych digiscrap oslovil radi privitame, pomozeme a nerobime rozdiely.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od palvinka » Sob Mar 21, 2009 4:15 pm

čaute kočky,
tiež som nevedela že aj tu si píšete o scrapovaní. Ak chcete môžete sa pridať k nám na scrapmaniu, ako už Hawra písala. Fakt je to super stránka a nielen pre pokročilých. Veď každý sme nejako začínali. Toto je link priamo na diskusiu: http://www.scrapmania.sk/index.php?opti ... d&Itemid=7 tu nájdete kopu odkazov na súťaže, freebie, je tam aj všeobecná diskusia kde si môžete s nami pokecať. Dajú sa tam priamo v diskusii ukázať LOčka čo ste urobili. Môžete si vytvoriť vlastnú galeriu vašich dielok a pripájať sa do súťaží. Ja na scrapmanii patrým už medzi staré korčule :lol: , lebo tam chodím odkedy existuje, ale medzitým sme privítali kopec nováčikov ktorý sa k nám pridali, tak neváhajte a nakuknite :wink: .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janulik30 » Ned Mar 22, 2009 1:22 pm

ahojte baby!!dakujeme za pozvanie faakt super citanie,tie sutaze su velmi povzbudive pre tvorive mamicky:) vela inspiracii a napadov,esteze ste nas objavili:) pekny den :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marbella » Sob Apr 18, 2009 6:04 pm

no cavte baby :D
kde ste kdo?
mam na blogu nove freebko.....tak keby niekdo nieco....
http://marbella-ivana.blogspot.com/
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť