KITTYshop píše:no hej kupim/vymenim,vela mamiciek si tu vymiena veci tak co je na tom?Ja si tym nerobim ani reklamu ani nic podobne jednoducho mi viac vyhovuje vymena tak ako dooost vela inym mamickam.Preco potom nezavedu dalsiu sekciu Vymena?

alex píše:Ano, včera sa mazali inzeráty v sekcii kúpim aj v sekcii darujem. Ako spomínala otrida11, je dosť užívateľov ktorí sa nám na dané inzeráty sťažujú, a majú aj pravdu.
Ak tam bolo napísané "vymením" boli taktiež odstránené.

KITTYshop píše:Mala som pisane kupim/vymenim,vela mamiciek si tovar vymiena a ja som rada ak sa mi podari vymenit nieco co potrebujem a naopak aj druha je spokojna pretoze ma tiez to co hladala.Nevidim na tom nic zle.Alex ved sj ty si vymienala,ci sa mylim?Preco potom neurobite novu sekciu VYMENA? Kam mame potom davat inzeraty typu vymenim?

alex píše:KITTYshop píše:Mala som pisane kupim/vymenim,vela mamiciek si tovar vymiena a ja som rada ak sa mi podari vymenit nieco co potrebujem a naopak aj druha je spokojna pretoze ma tiez to co hladala.Nevidim na tom nic zle.Alex ved sj ty si vymienala,ci sa mylim?Preco potom neurobite novu sekciu VYMENA? Kam mame potom davat inzeraty typu vymenim?
Ano menila, ale nikdy som to nedávala tam kde to nepatrí.
Sekciu "výmena" robiť nebudeme. Admin to tu niekde už spomínal. Väčšina ludí chce tovar predať.
Ak chce niekto meniť, má to zadať ako bežný inzerát s tým, že v popise bude uvedené že je možná aj výmena

sandras píše:ja by som zadala do kúpim, ale len s tým v nadpise, te to KUPIM a do popisu (nie do názvu) by som dala, že aj výmena je možná. Ak nejaký inzerent danú vec má doma, tak si to rozklikne a popis prečíta ... ak bude mať záujem o výmenu, ozve sa v tom zmysle...
a bol to inzerát na kúpu/výmenu konkretnej veci? Alebo len taký oznam, že aj výmena je u teba možná?

KITTYshop píše:sandras píše:ja by som zadala do kúpim, ale len s tým v nadpise, te to KUPIM a do popisu (nie do názvu) by som dala, že aj výmena je možná. Ak nejaký inzerent danú vec má doma, tak si to rozklikne a popis prečíta ... ak bude mať záujem o výmenu, ozve sa v tom zmysle...
a bol to inzerát na kúpu/výmenu konkretnej veci? Alebo len taký oznam, že aj výmena je u teba možná?
Nie to bolo konkretne napisane kupim/vymenim a v popise,ze zhanam zimnu bundu najlepsie na vymenu-nieco v tom zmysle,uz si to nepamatam doslovne:/ aj teraz tam mam jeden,zatial mi ho nezmazali,ale kazdu chvilu cakam ze zmizne aj ten.Ked tak vezmete tak to nnie je jedno ci dam do popisu vymena alebo do nazvu kupim/vymenim?

alex píše:Presne ako otrida11 píše. Buď si dať do podmienok že vymieňaš, alebo zadať oznam, poprípade to napísať do inzerátu.
V sekcii kúpim majú byť LEN inzeráty typu kúpim. Poprípade ak sa niekto na daný inzerát ozve, stačí mu navrhnúť že je možná výmena.
Taktiež som mazala aj v sekcii darujem, inzeráty - napr. darujem k nákupu nad 20€ ... to tiež nieje o darovaní, ale o lákaní ludí do ich bazariku. Dotyčná nedaruje, ale slubuje v podstate darček k nákupu v určitej výške. Ak tam bolo zdarma k objednávke to sme ponechali, viem že "tento model" je zas prevziaty z mmb a nebudeme preto vytvárať sekciu zradma k objednávke. Pokiaľ tam bude suma za ktorú musia nakúpiť, inzeráty budú odstránené

otrida11 píše:NO VIDIS? TAKE MAM AJ JA.![]()
![]()
![]()
IDEM TO PREROBIT.![]()
![]()

alex píše:otrida11 píše:NO VIDIS? TAKE MAM AJ JA.![]()
![]()
![]()
IDEM TO PREROBIT.![]()
![]()
ak tam boli 3-4€ tak take sme ponechali, mazali sme len tie inzeráty, kde boli napísané vyššie sumy (10-15-20€)