Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Sekcia kúpim - inzeráty

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Sekcia kúpim - inzeráty

od KITTYshop » Štv Aug 05, 2010 11:19 am

Alex prosim Ta kde mam inzeraty??Zadavala som inzeraty v sekcii kupim a uz tam niesu.Zadavala som s nazvom kupim/vymenim.Co sa stalo??Preco boli zmazane?? :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Štv Aug 05, 2010 11:28 am

A ZADAVALA SI V SEKCII "KUPIM" OZAJ ZE CHCES KUPIT? LEBO AK NIE, TAK TI ICH ASI ZMAZALI... :wink: BOLA TU O TOM DISKUSIA. :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od KITTYshop » Štv Aug 05, 2010 11:32 am

no hej kupim/vymenim,vela mamiciek si tu vymiena veci tak co je na tom?Ja si tym nerobim ani reklamu ani nic podobne jednoducho mi viac vyhovuje vymena tak ako dooost vela inym mamickam.Preco potom nezavedu dalsiu sekciu Vymena?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Štv Aug 05, 2010 11:50 am

KITTYshop píše:no hej kupim/vymenim,vela mamiciek si tu vymiena veci tak co je na tom?Ja si tym nerobim ani reklamu ani nic podobne jednoducho mi viac vyhovuje vymena tak ako dooost vela inym mamickam.Preco potom nezavedu dalsiu sekciu Vymena?

NO TO BY FAKT MOHLI. :roll: PRETOZE AJ JA ZVYKNEM VYMIENAT. :lol:
ALE JEDNO JE ISTE. DO TEJ SEKCIE "KUPIM" PATRIA IBA INZERATY TYPU :idea: HLADAM, PONUKNITE, KUPIM... :idea:. PRIPAJAM SA K TYM, KTORYM TO VADI, ZE BY TO MALO TAK AJ ZOSTAT... VSAK SI LEN POZRI, CO VSETKO TAM UZ NATREPU. :shock: :shock: :shock:
TAP POTOM NACO TO CLENENIE?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Aug 05, 2010 12:04 pm

Ano, včera sa mazali inzeráty v sekcii kúpim aj v sekcii darujem. Ako spomínala otrida11, je dosť užívateľov ktorí sa nám na dané inzeráty sťažujú, a majú aj pravdu.
Ak tam bolo napísané "vymením" boli taktiež odstránené.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od KITTYshop » Štv Aug 05, 2010 4:15 pm

alex píše:Ano, včera sa mazali inzeráty v sekcii kúpim aj v sekcii darujem. Ako spomínala otrida11, je dosť užívateľov ktorí sa nám na dané inzeráty sťažujú, a majú aj pravdu.
Ak tam bolo napísané "vymením" boli taktiež odstránené.

Mala som pisane kupim/vymenim,vela mamiciek si tovar vymiena a ja som rada ak sa mi podari vymenit nieco co potrebujem a naopak aj druha je spokojna pretoze ma tiez to co hladala.Nevidim na tom nic zle.Alex ved sj ty si vymienala,ci sa mylim?Preco potom neurobite novu sekciu VYMENA? Kam mame potom davat inzeraty typu vymenim?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Aug 05, 2010 4:21 pm

KITTYshop píše:Mala som pisane kupim/vymenim,vela mamiciek si tovar vymiena a ja som rada ak sa mi podari vymenit nieco co potrebujem a naopak aj druha je spokojna pretoze ma tiez to co hladala.Nevidim na tom nic zle.Alex ved sj ty si vymienala,ci sa mylim?Preco potom neurobite novu sekciu VYMENA? Kam mame potom davat inzeraty typu vymenim?

Ano menila, ale nikdy som to nedávala tam kde to nepatrí.
Sekciu "výmena" robiť nebudeme. Admin to tu niekde už spomínal. Väčšina ludí chce tovar predať.
Ak chce niekto meniť, má to zadať ako bežný inzerát s tým, že v popise bude uvedené že je možná aj výmena
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od KITTYshop » Pia Aug 06, 2010 7:27 am

alex píše:
KITTYshop píše:Mala som pisane kupim/vymenim,vela mamiciek si tovar vymiena a ja som rada ak sa mi podari vymenit nieco co potrebujem a naopak aj druha je spokojna pretoze ma tiez to co hladala.Nevidim na tom nic zle.Alex ved sj ty si vymienala,ci sa mylim?Preco potom neurobite novu sekciu VYMENA? Kam mame potom davat inzeraty typu vymenim?

Ano menila, ale nikdy som to nedávala tam kde to nepatrí.
Sekciu "výmena" robiť nebudeme. Admin to tu niekde už spomínal. Väčšina ludí chce tovar predať.
Ak chce niekto meniť, má to zadať ako bežný inzerát s tým, že v popise bude uvedené že je možná aj výmena

Alex a kam to podla teba mam dat? Ked ja tu vec zhanam a nie predavam?Porad lebo ja neviem.Tiez chcem v prvom rade predat ako vacsina,ale na druhej strane vymena je tiez dobry sposob ako v podstate neminut a pozhanat to co potrebujem za predpokladu,ze obe strany budu spokojne:)
No ale fakt velmi rada by som vedela kam by si ty zadala takyto inzerat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pia Aug 06, 2010 8:29 am

ja by som zadala do kúpim, ale len s tým v nadpise, te to KUPIM a do popisu (nie do názvu) by som dala, že aj výmena je možná. Ak nejaký inzerent danú vec má doma, tak si to rozklikne a popis prečíta ... ak bude mať záujem o výmenu, ozve sa v tom zmysle...

a bol to inzerát na kúpu/výmenu konkretnej veci? Alebo len taký oznam, že aj výmena je u teba možná?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od KITTYshop » Pia Aug 06, 2010 8:37 am

sandras píše:ja by som zadala do kúpim, ale len s tým v nadpise, te to KUPIM a do popisu (nie do názvu) by som dala, že aj výmena je možná. Ak nejaký inzerent danú vec má doma, tak si to rozklikne a popis prečíta ... ak bude mať záujem o výmenu, ozve sa v tom zmysle...

a bol to inzerát na kúpu/výmenu konkretnej veci? Alebo len taký oznam, že aj výmena je u teba možná?

Nie to bolo konkretne napisane kupim/vymenim a v popise,ze zhanam zimnu bundu najlepsie na vymenu-nieco v tom zmysle,uz si to nepamatam doslovne:/ aj teraz tam mam jeden,zatial mi ho nezmazali,ale kazdu chvilu cakam ze zmizne aj ten.Ked tak vezmete tak to nnie je jedno ci dam do popisu vymena alebo do nazvu kupim/vymenim?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Pia Aug 06, 2010 10:34 am

KITTYshop píše:
sandras píše:ja by som zadala do kúpim, ale len s tým v nadpise, te to KUPIM a do popisu (nie do názvu) by som dala, že aj výmena je možná. Ak nejaký inzerent danú vec má doma, tak si to rozklikne a popis prečíta ... ak bude mať záujem o výmenu, ozve sa v tom zmysle...

Nie to bolo konkretne napisane kupim/vymenim a v popise,ze zhanam zimnu bundu najlepsie na vymenu-nieco v tom zmysle,uz si to nepamatam doslovne:/ aj teraz tam mam jeden,zatial mi ho nezmazali,ale kazdu chvilu cakam ze zmizne aj ten.Ked tak vezmete tak to nnie je jedno ci dam do popisu vymena alebo do nazvu kupim/vymenim?

KATTIKA, NIC V ZLOM, ALE TY NECHAPES, ALEBO NECHCES CHAPAT PODSTATU CELEHO. :oops:
TU SA JEDNA O TO, ZE TY SVOJ TOVAR VLASTNE :idea: PONUKAS :idea: AJ KED NA VYMENU NA MIESTE, KDE PATRIA IBA :idea: INZERATY TYPU: "KUPIM, HLADAM, PONUKNITE" :!:
JA NAPRIKLAD TO, ZE AJ VYMIENAM UVADZAM V MOJICH PODMIENKACH PREDAJA.
ALEBO V TVOJOM PRIPADE BY SOM SPRAVILA TAK, ZE SI NAJDEM BUNDICKU, CO MI VYHOVUJE A TEJ MAMINE BY SOM NAPISALA, CI BY SI NENASLA U MNA NIECO NA VYMENU. A JE TO... :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pia Aug 06, 2010 11:05 am

Presne ako otrida11 píše. Buď si dať do podmienok že vymieňaš, alebo zadať oznam, poprípade to napísať do inzerátu.
V sekcii kúpim majú byť LEN inzeráty typu kúpim. Poprípade ak sa niekto na daný inzerát ozve, stačí mu navrhnúť že je možná výmena.
Taktiež som mazala aj v sekcii darujem, inzeráty - napr. darujem k nákupu nad 20€ ... to tiež nieje o darovaní, ale o lákaní ludí do ich bazariku. Dotyčná nedaruje, ale slubuje v podstate darček k nákupu v určitej výške. Ak tam bolo zdarma k objednávke to sme ponechali, viem že "tento model" je zas prevziaty z mmb a nebudeme preto vytvárať sekciu zradma k objednávke. Pokiaľ tam bude suma za ktorú musia nakúpiť, inzeráty budú odstránené
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Pia Aug 06, 2010 11:52 am

alex píše:Presne ako otrida11 píše. Buď si dať do podmienok že vymieňaš, alebo zadať oznam, poprípade to napísať do inzerátu.
V sekcii kúpim majú byť LEN inzeráty typu kúpim. Poprípade ak sa niekto na daný inzerát ozve, stačí mu navrhnúť že je možná výmena.
Taktiež som mazala aj v sekcii darujem, inzeráty - napr. darujem k nákupu nad 20€ ... to tiež nieje o darovaní, ale o lákaní ludí do ich bazariku. Dotyčná nedaruje, ale slubuje v podstate darček k nákupu v určitej výške. Ak tam bolo zdarma k objednávke to sme ponechali, viem že "tento model" je zas prevziaty z mmb a nebudeme preto vytvárať sekciu zradma k objednávke. Pokiaľ tam bude suma za ktorú musia nakúpiť, inzeráty budú odstránené

NO VIDIS? TAKE MAM AJ JA. :roll: :roll: :roll:
IDEM TO PREROBIT. :? :? :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pia Aug 06, 2010 12:18 pm

otrida11 píše:NO VIDIS? TAKE MAM AJ JA. :roll: :roll: :roll:

ak tam boli 3-4€ tak take sme ponechali, mazali sme len tie inzeráty, kde boli napísané vyššie sumy (10-15-20€)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Pia Aug 06, 2010 12:22 pm

alex píše:
otrida11 píše:NO VIDIS? TAKE MAM AJ JA. :roll: :roll: :roll:

ak tam boli 3-4€ tak take sme ponechali, mazali sme len tie inzeráty, kde boli napísané vyššie sumy (10-15-20€)

AHáááá. FAJN, TAK NASPäT? :wink: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť