To je pravda vsetko co pisete, ....
ale uz v prvom prispevku bolo napisane, ze tovar nechce vziat spat.
Takze pokial by poskodenie bolo ozaj take ze aj ona ho musela vidiet, negatko by som jej dala aj zato, ze poslala poskodenu vec a potom dalsie ze odmietla spolupracovat. Preco nie, pokilal slo o vacsie poskodenie.
Predavajuci pred tym ako posle by mal vec detailne prezriet aby nedoslo k niecomu takemuto.
Hm ale stava sa ze predavajuci pred poslanim vaazne detailne prezrie tovar...tak by to aj po kazde malo byt ked uz raz takto predava niekto, nemoze sa stat ze malicka vada mu ujde... !!! Treba si vec prezriet tak, aby neuslo nic, da sa to.
Mozno tak spravil aj ten predavajuci a je si isty, ze ziadnu chybu tovar nemal tak odmieta tovar vziat spat,nepripusta ze bol poskodeny ved mozno ho fakt dobre prezrel to vie len on...
A dokonca aj casto sa tu stava ze si kupujuci vymysli hociaku chybu, lebo mu vec nesadla....
To vedia len oni dvaja ako to je medzi nimi a ak pise kupujuca pravdu tak vec prisla poskodena, cize ona je v prave a predavajuci aj tak odmieta spolupracovat (keby neodmietal nedala by som mu ani ja negatko keby bola snaha o vyriesenie problemu) co ak je pravda vsetko tak to znaci o tom, ze bud tovar dobre neprezrel alebo ho tak poslal vedome.
Takze mu negatko patri aj za nezodpovedny pristup k obchodu, veci sa maju pred poslanim detailne prezriet a aj zato, ze odmieta spolupracovat...teda vlastne vychadzame z toho ze odmieta.

co uz.
Na bbz je dost prisny pristup k niektorim veciam - v pripadoch ked je kupujuci alebo predavajci nezodpovedny, aj ked sme len ludia a nie vsetko nam vzdy vyjde, nejak sa nato zvacsa neprihliada.
Tak preco prave pri tomto by som si mala pvoedat ze avsak mamicka to mohla prehliadnut ? Nemohla, mala to pekne preskumat pred poslanim. Na to stacia 3 minutky. Pzriet si ci nie je vec spinava, niekde ci sa nepara, ..atd. A jasne sme ludia, keby spolupracovala tak by som jej negatko nedala vobec. Keby nie, hned dve !