Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Spoľahliví inzerenti - !!!!!!!!!!!!Super maminky!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!Super maminky!!!!!!!!!!!!!

od jerabka » Pia Feb 20, 2009 3:40 pm

Chcem znovu pochválit super predávajúce skrývajúce sa pod nickmi 30Erika30 :D :D :D :D ,a taktiež miriam0510 :D :D :D :D Obe boli velmi milé,ústretové,super komunikácia a samozrejme skvelý tovar a darčeky.Dakujem! :lol:Zuzana
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tylili » Pia Feb 20, 2009 7:46 pm

Veľmi chválim predávajúcu pod nickom lindda :) :) :)
Bezproblémová, rýchla a hlavne veľmi príjemná komunikácia.
V neposlednom rade hlavne krásna bundička, kt. sme kúpili a veľmi sa tešíme na jar, aby sme ju mohli nosiť. Odporúčam. Ďakujeme :) Jana a syn Martinko
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od jerabka » Str Mar 04, 2009 2:47 pm

Som rada,že ešte existujú svetlé výnimky :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

andrii

od zutesa » Str Mar 04, 2009 3:57 pm

andrii - dalsia spolahliva mamča - rýchla platba, aj info o doručeni :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od domculik27 » Str Mar 04, 2009 8:14 pm

velmi mi pomože ,že mamičky pisaju aku skusenost maju s kupujucimi a predavajucimi radčej sa budem informovat dakujem :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: !!!!!!!!!!!!Super maminky!!!!!!!!!!!!!

od miriam0510 » Pon Okt 05, 2009 6:54 pm

jerabka píše:Chcem znovu pochválit super predávajúce skrývajúce sa pod nickmi 30Erika30 :D :D :D :D ,a taktiež miriam0510 :D :D :D :D Obe boli velmi milé,ústretové,super komunikácia a samozrejme skvelý tovar a darčeky.Dakujem! :lol:Zuzana

ďakujem krásne aj ja, nakoľko mám málo času a nestíham čítať diskusiu, vaše hodnotenie som si našla až teraz, samozrejme aj ja ako nakupujúcu zo srdca odporúčam :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť