Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Batoľa 1 až 3 roky - Tlačenie

od marosasona » Uto Feb 10, 2009 4:07 pm

No my sme mali tiež problém s pučením pri prvom dieťati. To bol síce chlapec,ale tiež sme tomu akosi najskôr nevenovali pozornosť,tiež som si myslela,že kaká. Nakoľko mal len 6 týždňov tak nič ani nepovedal či ho niečo bolí. Problém sme zistili až pri prebaľovaní (aj to asi za 2 dni) keď mal už začervenané vajíčko z vonku. Zrovna sme mali poradňu u našej doktorky,tak som jej to spomenula. Nato dostal hneď teploty a už sme lietali po urológii. Hneď v ten deň nás prijali na urológiu v Žiline,kde ho do večera aj operovali. Mali podozrenie na priškrtenie vajíčka(potom to nemá priechodnosť a následne odumiera a stráca funkciu - neplodnosť) No po otvorení toho mieška sa táto diagnóza nepotvrdila, bol to "iba" zápal.
Ešte sa nám to zopakovalo asi zo 4x a momentálne máme pokoj. Tak nechcem strašiť,no môže to byť aj niečo urologické. Nakoľko u dievčat tieto orgány nevidieť tak možno by nebolo na škodu aj takéto vyšetrenie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť