Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - toto nema chybu

od kalypso » Sob Apr 21, 2012 9:44 pm

No to písmo teda gramatika mi pripadá,ako keby to písala Gašpercová.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jupiter41 » Sob Apr 21, 2012 10:53 pm

Ak sú tak neuveriteľne slabo finančne situovaní, ako je možné, že malý pozerá Spidermana- rozprávku??? Na čom???!!! Poznám ľudí, ktorí sú na tom zle a TV a počítač určite nemajú a 100% takto nežobronia. Deti fungujú na darovaných knižkách... :? Tejto osobe by som určite neverila....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od LuPe33 » Ned Apr 22, 2012 8:21 am

že dokážu tak hnusne zneužívat niekoho neštstie... :-(

ked másestra na internet a PC tak určite by jej zaplatila aj ten svetrik
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 22Evka22 » Ned Apr 22, 2012 12:44 pm

luckab píše:asi je to tá istá...

[email protected] - [email protected] (neregistrovaná/ý) - Dnes o 14:59
Nová správa
prosim vas pekne ne podarujete slapsej rodinke ten sveter velmi sa paci sinovi spiderman toje jeho oblubena rospravka ja bisomu aj ju kupila ale nemam na postovne zme slapsia rodinka ktora brisla orodini domcek pred nedavnom ovsetko zme prisli teras bivam z malim u sestri odnej vam pisem pomoste prosim vas aspon ten sveter naj ma mali rados velmi bisa potesil prosim vas na kolena

Na toto by som ani nereagovala,,tolko gramatickych chyb,musela si dat naozaj zaležat,,a ako pisala lupe,,ak ma sestra na PC a net,,svetrik by jej zaplatila.Ja na taketo spravy nereaguje a mažem ich
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janielik » Pia Apr 27, 2012 2:52 pm

Inak baby to je sila, že niekto príde žobrať napr. na polievku a keď idete, že mu ju kúpite, tak nie...
Ja som mala nejaké veci (15 napchatých tesko-igelitiek ) vecí po sebe, mužovi, 2 deťoch, čo sa mi nepredávali, tak som ich dala bratovi, on robí soc. prac. v slovenskej indiánskej rezervácii :D a tam sa po tom len tak zaprášilo a doteraz sa škerí, koľko invalidov vtedy videl šprintovať :D
Ale že keď vidí tie decká, ako to doteraz nosia a niektoré tie mamy sú aj čistotnejšie, že pôvodná farba sa dá rozoznať, tak si hovorím, že dobre som spravila. Mám to vyhodiť? Takto sa to ešte ponosí a doma mi to nezavadzia.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť