P.S. Tie,čo nevlastníte účty Silver a gold,podporte prosím môj návrh v téme o založení účtu "štandard plus"--téma sa nachádza v diskusiách ,hned na vrchu-časč Informácie----všetko o BB!--dakujem

Janka81 píše:Babenky,viete mi niektoré poradiť,ako sa volá počítačový program,v ktorom si vašu tvár vkladáte do rôznych účesov?? Chcela by som zmeniť farbu a tvar účesu a vyskúšať si to najprv takto..Za každú radu vopred dakujem![]()
P.S. Tie,čo nevlastníte účty Silver a gold,podporte prosím môj návrh v téme o založení účtu "štandard plus"--téma sa nachádza v diskusiách ,hned na vrchu-časč Informácie----všetko o BB!--dakujem![]()
![]()

smajas píše:Janka81 píše:Babenky,viete mi niektoré poradiť,ako sa volá počítačový program,v ktorom si vašu tvár vkladáte do rôznych účesov?? Chcela by som zmeniť farbu a tvar účesu a vyskúšať si to najprv takto..Za každú radu vopred dakujem![]()
P.S. Tie,čo nevlastníte účty Silver a gold,podporte prosím môj návrh v téme o založení účtu "štandard plus"--téma sa nachádza v diskusiách ,hned na vrchu-časč Informácie----všetko o BB!--dakujem![]()
![]()
http://ucesy-sk.happyhair.sk/home/happyhair/ tam si vlozis svoju fotku a nej sa pridavaju ucesy ... ja som to skusala, no aspon som sa
![]()
![]()
ked uz nic ine, ved uvidis sama

anette23 píše:ja používam program Osobný kaderník,som si ho stiahla z netu a je celkom dobrý,sú tam rôžne účesyskús si ho vyhľadať cez googla
![]()

natusa píše:ahojte,celkom ma to zaujalo pozerala som si tu stranku o zmene ucesou s foto ale nechapem ako to realizovat.poradte prosim .ani tam nevidim ci stoji nieco registracia,a ako to vlastne funguje dik

natusa píše:ahojte,celkom ma to zaujalo pozerala som si tu stranku o zmene ucesou s foto ale nechapem ako to realizovat.poradte prosim .ani tam nevidim ci stoji nieco registracia,a ako to vlastne funguje dik

smajas píše:natusa píše:ahojte,celkom ma to zaujalo pozerala som si tu stranku o zmene ucesou s foto ale nechapem ako to realizovat.poradte prosim .ani tam nevidim ci stoji nieco registracia,a ako to vlastne funguje dik
ahoj, na tej stranke, co som ja uviedla, sa najprv zaregistrujes, aktivujes si ucet, a potom postupujes podla pokynov, nahras si svoju fotku a mas tam na vyskusanie niekolo ucesov zadarmo, kolko presne uz neviem, zabudla som, bola som tam pred niekolkymi mesiacmi, ale na mna to vôbec nezapôsobilo

inguli píše:smajas píše:natusa píše:ahojte,celkom ma to zaujalo pozerala som si tu stranku o zmene ucesou s foto ale nechapem ako to realizovat.poradte prosim .ani tam nevidim ci stoji nieco registracia,a ako to vlastne funguje dik
ahoj, na tej stranke, co som ja uviedla, sa najprv zaregistrujes, aktivujes si ucet, a potom postupujes podla pokynov, nahras si svoju fotku a mas tam na vyskusanie niekolo ucesov zadarmo, kolko presne uz neviem, zabudla som, bola som tam pred niekolkymi mesiacmi, ale na mna to vôbec nezapôsobilo
tak ja som to vyskusala a bola som tu az do pol 1ej a menila si ucesy![]()
![]()
dokonca som poslala aj manzelovi na meil samozrejme on vlasy nema tak aj jemu som spravila vlasky a preposlala mu samozrejme krasne dlhe
rano si pozrel maili /cakal nejaky/a ked to zbadal![]()
nooo k tomu len tolko ze sme mali rano plne smiechu
![]()
![]()

smajas píše:natusa píše:ahojte,celkom ma to zaujalo pozerala som si tu stranku o zmene ucesou s foto ale nechapem ako to realizovat.poradte prosim .ani tam nevidim ci stoji nieco registracia,a ako to vlastne funguje dik

natusa píše:no hlavne som prisla na to ze som celkom spokojna s tym co mam na hlave![]()
![]()
najlepsi bol ten afroamericky uces
![]()
:lol
inguli ten si pohla pridelit tatovy ,tolke vlasi by vystacili pre celu rodinu![]()
![]()