Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - výchova detí

výchova detí

od Jajus345 » Pon Sep 15, 2014 8:01 am

ahojte, chcem sa podeliť o skúsenosť.....včera sme cestovali autobusom do Prešova...oproti mne sedela mamička s cca 2 ročným chlapekom...už keď sme dorazili do Prešova....nemohla ho zobudiť....keby ste vedeli, akú tomu chlapčekovi strelila po tváričke, že malý keď sa zobudil nevedel čo sa deje....potom na neho veľmi kričala, že ona na neho nebude čakať, že nemá toľko času...stretli ste sa s niečím podobným? čo si o tomto myslíte? :( :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: výchova detí

od vladkaPD » Uto Sep 16, 2014 4:06 pm

a ty si co urobila? len si sa kukla a bola ticho? si mala tresnut ty jej co by urobila
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: výchova detí

od Jajus345 » Uto Sep 16, 2014 5:22 pm

VladkaPD tu sa ani nedalo nic povedať lebo matka schytila to dieťa a utekala ako o život...ty by si co spravila? Ja nepoviem,ak si dieťa zasluzi,ze vystrája,trucuje hádže sa o zem,tak dam jednu výchovnú,ale nie takymto spôsobom...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť