Oddelíme si žltka od bielkov (3vajíčka)
Z bielok vyšlaháme tuhý sneh. Žĺtky si vyšlaháme so 40g práškovým cukrom do peny. Postupne primiešame 10g kakaa a 10ml vody.
Do tejto zmesy nastriedačku primiešavame sneh z bielkov a 40g múky spolu s 1 lyžičkou kypr. prášku.
Cesto máme hotové. Plech si vymažeme maslom a vysypeme múkou.
Veľkosť plechu cca 20x30cm
Nalejeme cesto a dáme piecť na 12minút do vyhriatej rúry na 180stupňov.
Ušlaháme si krém. Použila som krém v prášku (krémová náplň Dr. Otker - vanilková)
Navrstvila som ju na vychladnuté cesto, na krém naukladala ovocie. Takto pripravený koláč som dala nachvílu do ladničky a ideme pripraviť želatinu.
Pripravujeme podla návodu, 2ks vyjde 500ml želatíny.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť