postup:
cele vajcia vyslahame s cukrom dopenista, po lyziciach pridame muku a kakao a spolu zlahka premiesame. Cesto dame na vymasteny plech vysypany mukou a vo vyhriatej rure upecieme. Ked upeceny kolac vychladne, potrieme ho dzemom a nan rovnomerne rozotrieme puncovu masu. Na nu potom dame kokosovy krem zmiesany s bielym kremom a prikryjeme platom marcipanu. Hotovy kolac mozeme este poliat cokoladovou polevou.
puncova masa:
zltky vymiesame s cukrom, pridame do tuha vyslahany sneh a bielkov a muku. Spolu zlahka premiesame. Cesto nalejeme na vymasteny plech vysypany mukou a vo vyhrietej rure upecieme. Nechame vychladnut. Potom ho nakrajame na male kocky, ktore pokvapkame rumom, pridame posekane hrozienka a spolu premiesame. Nechame chvilu odstat.
biely krem:
z mlieka, zlateho klasu a krystaloveho cukru uvarime husty puding, ktory nechame vychladnut. Zmaknute maslo zmiesame s praskovym cukrom a vychladnutym pudingom.
kokosovy krem:
kokosovu mucku zalejeme 100ml vriacej vody a nechame vychladnut
marcipanova masa:
ceru, praskovy cukor a susene mlieko spolu spracujeme, rozvalkame na doske posypanej praskovym cukrom alebo cez potrav inarsku foliu.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť