Kuracie mäso si nakrájame na drobno, taktiež cibuľu a jarnú cibulku.
Menší karfiol si očistíme a narežeme na štvrťky, ktoré dáme opäkať na grilovaciu panvicu.
Vo väčšej panvici si opražíme cibuľu. Ja som ju potom stiahla na jeden bok a na druhy som nasypala horčičné semienko (asi tak jednu lyžicu).
Po chvíli som pridala jarnú cibulku a všetky tri ingrediencie spolu zmiešala.
Opäť som ich stiahla bokom a pridala kuracie mäso, ktoré som opražila. Keď ho máme trochu opražené, môžeme opäť všetko spolu premiešať.
Pridáme korenieny - kurkuma, kari, zazvor, soľ a prelysovaný cesnak. Kandizovaný cícer si zlejeme. Šťavu si necháme bokom a cícer vložíme k mäsu. Ananás vložíme celý aj so šťavou.
V tomto štádiu by sme mali mať už karfiol opražený, čiže ho môžeme vložiť k mäsu. Ja som ho predtým ešte pokrájala na menšie kúsky.
Ak máte málo šťavy, môžete pridať šťavu z cícera, ktorú sme si odložili bokom.
Zakryjeme pokrievkou a necháme dusiť.
Na záver som pridala ešte trochu smotany na verenie pre zjemnenie.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť