Recept je v celku jednoduchý, no zvolila som stredne ťažkú záťaž, nakoľko má viac krokov.
Najprv som si uvarila hustý puding. Dala som menej mlieka ako je odporúčaná dávka na uvarenie pudingu (4deci) a do mlieka všetok práškový cukor. Po uvarení pudingu som ho priebežne miešala aby vychladol a aby sa neurobila na vrchu koža.
V druhej miske som si vymiešala zmäknuté maslo s vanilkovým cukrom a kakaom.
Puding som si preložila do misy, pridala trochu rumovej esencie/arómy (môžete dať miesto toho aj klasický rum), a postupne som primiešavala maslový krém.
Rozmixujeme si piškóty uplne na jemno. Nedala som celý sáčik, ale asi tak trištvrte. Postupne som primiešavala k pudinkovej hmote.
Masa je pekne lesklá a hutná. Môžeme robiť guličky, do vnutra vložíme višňu prípadne čerešňu. Je na Vás aké zvolíte, ja som mala naložené v alkohole. Posledný krok - guľky obalíme v kokose.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť