Najprv vyšľaháme vajcia s cukrom. Zmiešame múku s kypriacim práškom. Potom všetko spolu zmiešame aj s olejom a mliekom.
Plech si vymastíme a vysypeme múkou. Ja som si trochu cesta oddelila a zmiešala ho s kakaom, aby bolo cesto dvojfarebné.
Cesto vylejeme na plech, na do cesta poukladáme ovocie. Ja som mala čerstvé jahody a čerešne (vykôstkované).
Je dobré dať ovocia veľa, nakoľko sa bublanina "nafúkne" tak aby nebola suchá.
Vanilkový cukor som sypala až na ovocie, no môže sa pridať priamo do cesta.
Pečieme pri 180 stupňoch asi 30min. Cesto skúšame pichnutím špáradla do prostriedku bublaniny. Ak je bublanina hotová, špáradlo je čisté :-)
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť