elis950 píše:ja som skusala v restike velmi mi to chutilo ale doma by som si asi netrufla. je to tazke? co vsetko k tomu treba?
Vôbec to nieje ťažke, len tam ide o ten grif
Lebo v reštike ti to urobia take maličke-akurat, lebo to už samozrejme vedia a doma sa mi to tak nepodarilo.
Všetko som kúpila tušim v bille alebo tescu aj tu podložku. Ryža by sa mala ochutiť tym niečim ich špecialnym, ale nemali sme a ani veru nechýbalo. Na tu drevenu podložku (ktorou sa zatáča a robí tvar) si dáš riasu, treba pozrieť strany ako ju treba položiť (je to na obale tušim napísané), na to dáš ryžu, a na to buď lososa alebo zeleninu a zatočíš. Zo začiatku ti to možno pôjde horšie, ale potom to už "chytíš" do ruky a pôjde to rýchlo
Nieje to nič náročné. A hlavne čim je to menšie, tym je to chutnejšie