Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Alergie a ekzémy - Ach ten ekzem

od eminga » Ned Jan 11, 2009 11:02 pm

moja malá, tá mala tiež deň :( a tie homeopatiká bude ako dlho užívať???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Ned Jan 11, 2009 11:06 pm

doktorka povedala,ze to neni kratka zalezitost,ale postupna,povedalala,ze minimalne do skolskeho veku,ale nebudeme na hormonoch,tak sa vytesujem.lepsie prirone ako chemicky,teraz je taka ina,taka ziariva,len ma oranzovy moc tak som volala homeopatke a ona povedala,ze to preto,lebo telo vyplavuje skodlive latky,co su tam nahromadene a pijeme zihlavovy caj,cisti organizmus :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Ned Jan 11, 2009 11:08 pm

dannii píše:doktorka povedala,ze to neni kratka zalezitost,ale postupna,povedalala,ze minimalne do skolskeho veku,ale nebudeme na hormonoch,tak sa vytesujem.lepsie prirone ako chemicky,teraz je taka ina,taka ziariva,len ma oranzovy moc tak som volala homeopatke a ona povedala,ze to preto,lebo telo vyplavuje skodlive latky,co su tam nahromadene a pijeme zihlavovy caj,cisti organizmus :wink:

Teším sa s tebou!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Ned Jan 11, 2009 11:09 pm

paradajka píše:
dannii píše:doktorka povedala,ze to neni kratka zalezitost,ale postupna,povedalala,ze minimalne do skolskeho veku,ale nebudeme na hormonoch,tak sa vytesujem.lepsie prirone ako chemicky,teraz je taka ina,taka ziariva,len ma oranzovy moc tak som volala homeopatke a ona povedala,ze to preto,lebo telo vyplavuje skodlive latky,co su tam nahromadene a pijeme zihlavovy caj,cisti organizmus :wink:

Teším sa s tebou!!
Dakujem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Ned Jan 11, 2009 11:30 pm

veď to je super!! keď mi mala malá hádam rok tak som sa detskej spytovala aké má skúsenosti z homeopatikami, tak mi povedala, že žiadne a neodporučila ma nikde :( a žihľavový čaj je super a chutí od neho papať!! Dannii mňa teraz napadlo,ako ho malá pijávala od leta, tak som jej nedala hormón!!!! a nehovoriac, že má úplne iný priebeh, keď sa vysype!! Si poklad, ešte že ťa mám!! :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Ned Jan 11, 2009 11:35 pm

eminga píše:veď to je super!! keď mi mala malá hádam rok tak som sa detskej spytovala aké má skúsenosti z homeopatikami, tak mi povedala, že žiadne a neodporučila ma nikde :( a žihľavový čaj je super a chutí od neho papať!! Dannii mňa teraz napadlo,ako ho malá pijávala od leta, tak som jej nedala hormón!!!! a nehovoriac, že má úplne iný priebeh, keď sa vysype!! Si poklad, ešte že ťa mám!! :lol: :lol:
aj ja som rada,ze ta mam :!: :!: :!: :!: :!: .taksup navarit zihlavovy cajik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Ned Jan 11, 2009 11:47 pm

si ma navnadila, hneď ráno varím :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Ned Jan 11, 2009 11:49 pm

tak super,Emi idem si lahnut,rano mi napis,co drobcek.idem haat,som k.o.boli sme na pezinskej babe sankovat,tak ma to zmohlo,dobru nocku :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Pon Jan 12, 2009 11:32 pm

ahojky mám pocit, že jej tá nádcha začína stekať má kašeľ, nič neje len mrnčí :( dnes som sa bola spytovať o robotu a nič, napísali si aj kontakt, tak tajne dúfam keď to nebude aj hneď, hádam neskôr :? :? už by som išla aj na smeny, ináč úrad práce :( stresujem sa skrz tú robotu a udrelo mi to na črevá, mám takú hnačku a tie bolesti brucha :cry: nedokázala som jej ani upiecť tortu, musím sa hneď ráno do nej pustiť :D :D :D a dúfam, že na fotke bude pekná, teraz je trochu vyhádzaná a vy ako??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Uto Jan 13, 2009 1:23 pm

ahoj Emi,v prvom rade prajem malinkej vsetko najlepsie k narodeninkam :lol: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: .teraz sme prisli domov,boli sme na odberoch,dopadlo to dobre,takze zatial nie je nutne odoberat z crievka a o dva tyzdne ideme znova na krvicku,tak uvidime,inac sme peknucky,homeopatika zacali zaberat,neboj robotku si najdes,to sa bat nemusis :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Str Jan 14, 2009 6:18 pm

ahoj Dannii ďakujeméééé :lol: :lol: , teším sa s tebou, že ste peknučký, my ešte úplne nie sme :? a čo s tou bezlepkovou,, vysadila si ju úplne?? a včera aj dnes som celý deň zháňala robotu a nič :cry: idem poposielať žiadosti a uvidím, dáko bude :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 6:31 pm

ahoj Emi,dietku mame zatial vysadenu,mala je pekna,len na rucicke sa stale skriabe,je uplne zufala. :cry: :cry: :cry: .uplne nervaci a neviem preco.co davas na tie miesta ked sa nechcu ukludnit?Emi napis mi odkial si,ja tti skusim nieco zohnat :wink: aka pracovna doba odkedy dokedy,co by si chcela robit a co si robila predtym
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Str Jan 14, 2009 7:18 pm

moja zlatá, verím že je nervózna :( v začiatkoch skúšam dať locoid a dávaš aj to mliečko lipolotio?? máš pocit, že to má zo stravy? mne sa vyhodila aj z brumíka, z paradajky mala som pocit, že zo všetkého :( skús si spomenúť čo zjedla :? mne mlá konečne spala túto noc a vieš čo jej robilo zle? mlieko z lidla (pilos-Tej) pred vianocami som ho kúpila 48 litrov :x a keď mi v noci plakala, že ju bolí bruško, tak mi doplo :idea: a aj z toho tie líčka nemá ešte v pohode :x ...som zo štiavnici išla by som robiť hocičo, pracovná doba ideálna by bola iba ráno, ale nerobilo by mi problém aj na smeny, okrem nočných, išla by som aj do billy, ale všetko plné...som vyučená pletiarka, 17 rokov som robila v plete, výpoveď som dostala z organizačných- rušil sa podnik :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 7:34 pm

ja locoid nedavam,len ked je to hruza a to zatisl nie je,sme uz z toho obe nervozne :evil: :evil: :evil: .skusim sa spytat kamarata na pracu a dam ti vediet.idem ku nej,lebo mame skrabaci maraton,je to dns horor,neviem z coho to ma,pap a normalne a skrabe sa aj tak,u nas je to tazke urcit :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Str Jan 14, 2009 8:06 pm

ešte tak dávam pol na pol locoid a holtov krém slabšie u nás nič nezaberalo :? podotýkam na telíčko, lebo na tvár sme locoid nemohli používať, robili sa nám ložiská :( ...odbehla som Dannii volal ma muž malá sa s ním kúpala a nevedel umyl ju zo svojím sprchovacím a hrôza vyhádzaná , škriabe sa :evil: muž ostal :shock: , že to by nepovedal má to na hrudníku, chrbátiku a rúčkach :x mňa porazí :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť