Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Ako davate referencie

od martinka74 » Sob Máj 29, 2010 3:35 pm

Je to proste blbost,za jeden obchod aj ked sa preda 10 veci ,by mala byt jedna referencia.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Sob Máj 29, 2010 3:37 pm

Aj tak si myslim,ako uz spominala gonica aj inguli,ze kazdy normalny clovek to riesi jednou referenciou.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Sob Máj 29, 2010 4:41 pm

ta negtivna referenci sa rieši lebo je to neoprvnena referencia a co sa tyka vysokej školy to je moja vec vam to na nos vešat nebudem ste moc ubohe na to aby som vam to tu pisasla tei ktore ma poznaju vedia aka som a vedia kde sa pohybudem co studujem atd
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Máj 29, 2010 6:18 pm

a teraz vám tu napíšem modelovú situáciu:::

Pani predala druhej pani napr. svetrík v pondelok..dali si referencie...a napr. vo štvrtok prebehol medzi nimi daľší obchod..a dali si daľšie....to sa každému zdá normálne...ale podla mna je to to isté ,ako ked ten obchod s dvoma vecičkami spravia v jeden deň :? Lebo ked od každej len po jednej referencii,tak by sme si nemali potom písať ref. typu" dakujem za ĎAĽŠI super obchodík :wink:
Tak ked raz od niekoho niečo kúpime a kúpime aj druhý raz,načo ho znova hodnotiť....toto mne vyznelo z tej diskusie tu...či :?: :?: :lol:
Naposledy upravil Janka81 dňa Sob Máj 29, 2010 6:38 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Sob Máj 29, 2010 6:34 pm

Jeden obchod = jedenkrát poslané č.účtu, jedenkrát zaplatené , jeden balík, jeden termín odoslania .... je jedno,koľko vecí je v balíku

Jedna referencia za jeden obchod

Ďalší obchod = ďalší balík a je jedno, či v tom istom týždni alebo o pol roka

Osobne by mi bolo smiešne,keby mi niekto napísal na každú vec hodnotenie zvlášť
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Máj 29, 2010 6:42 pm

[quote="lubica2403"]Jeden obchod = jedenkrát poslané č.účtu, jedenkrát zaplatené , jeden balík, jeden termín odoslania .... je jedno,koľko vecí je v balíku

Jedna referencia za jeden obchod

aj ja si to myslim ale akoze mne je to ozaj jedno kto kolko dostane a kedy len sa mi to zda trapne trosku a smiesne
:roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Sob Máj 29, 2010 6:45 pm

inguli, jedno je to aj mne :lol:
napísala som len názor na to, ako by to podľa mňa mohlo byť
Tiež nie som zberateľ referencií, stačí mi, že zákazníci sú spokojní, nepotrebujem aby tu vypisovali :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Máj 29, 2010 6:49 pm

maminy nemaminy ja len :shock: ako tu pisete a aj vedla
chudery
sliepky
ubohe

fakt sa uz len coraz menej sa zapajam do diskusii/alebo nie :wink: :roll: /lebo tieto niektore prispevky su uz fakt silne ...alebo niesom zvyknuta...neviem :roll:
mam len strednu aj to bez maturity :( :lol: ale ta inteligencia by mala byt niekde a hlavneako clovek cloveka by sme sa mali brat nie clovek-zviera
asi som to nenapisala najlepsie ale urcite viete naco narazam
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Máj 29, 2010 6:50 pm

lubica2403 píše:inguli, jedno je to aj mne :lol:
Tiež nie som zberateľ referencií, stačí mi, že zákazníci sú spokojní, nepotrebujem aby tu vypisovali :wink:

jasne aj ja som sa mala dobre aj bez referencii :wink:
ked ich clovek ma este lepsie ..samozrejme kym su pozitivné :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Máj 29, 2010 6:52 pm

inguli píše:maminy nemaminy ja len :shock: ako tu pisete a aj vedla
chudery
sliepky
ubohe

fakt sa uz len coraz menej sa zapajam do diskusii/alebo nie :wink: :roll: /lebo tieto niektore prispevky su uz fakt silne ...alebo niesom zvyknuta...neviem :roll:
mam len strednu aj to bez maturity :( :lol: ale ta inteligencia by mala byt niekde a hlavneako clovek cloveka by sme sa mali brat nie clovek-zviera

Tak inguli..mna to už nebaví donekonečna rozoberať,ale pani Lubica tu nazýva každého sliepkou a práve komplet okydala alex a ja som toho názoru,že sa to na dospelú babu fakt nehodí!!!a ak čakáš,že sa takýmto príspevkom nebude nik brániť,tak ja už neviem :roll: :roll: Ja mám tiež radšej klud--
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubica2403 » Sob Máj 29, 2010 7:04 pm

inguli píše:

Myslím,že zavedenie referencií nebolo zlé, aj keď možno sa to trochu ubralo takým smerom,ako sa nemalo - teda u niektorých :wink: Mne pomáhajú hlavne keď niekto požiada o dobierku - vtedy si ich mrknem a viem, či môžem bez váhania poslať.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Máj 29, 2010 7:08 pm

lubica2403 píše:
inguli píše:

Myslím,že zavedenie referencií nebolo zlé, aj keď možno sa to trochu ubralo takým smerom,ako sa nemalo - teda u niektorých :wink: Mne pomáhajú hlavne keď niekto požiada o dobierku - vtedy si ich mrknem a viem, či môžem bez váhania poslať.

som na tom rovnako i ked ja vellmi zriedka posielam skoro vobec na dobierku no teraz mi jednej pani prislo luto a poslala som zatial sa od utorka neozyva ci dostala...hm no dufam preberie...ale uz teraz viem ze viac krat uz nposlem urcite nikomu...stresy
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Máj 29, 2010 7:11 pm

Janka81 píše:
chudery
sliepky
ubohe

Tak inguli..mna to už nebaví donekonečna rozoberať,ale pani Lubica tu nazýva každého sliepkou a práve komplet okydala alex a ja som toho názoru,že sa to na dospelú babu fakt nehodí!!!a ak čakáš,že sa takýmto príspevkom nebude nik brániť,tak ja už neviem :roll: :roll: Ja mám tiež radšej klud--

Janka ja necakam nic :P vasa vec nechcem to riesit ..ja mam nazor na to aky mam nikoho tu nesudim ...neber to tak...si fajn mamina :wink: ziaden problem s tebou nemam :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Máj 29, 2010 7:15 pm

inguli píše:
Janka81 píše:
chudery
sliepky
ubohe

Janka ja necakam nic :P vasa vec nechcem to riesit ..ja mam nazor na to aky mam nikoho tu nesudim ...neber to tak...si fajn mamina :wink: ziaden problem s tebou nemam :wink:

ale ved ja viem inguli..proste sa to tu niekam zvrhlo a v poslednej dobe sa tu viac nadáva ako radí..a ked niekto aj radí,zas sa inej nepáči,že radí často atd atd :wink: lepšie ísť radšej ako ja s malým do cirkusu :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Sob Máj 29, 2010 7:44 pm

livijja ved sa nehambi povedz co studujes,strasne ma to zaujima,lebo rozmyslam ,ze po materskej sa dam tiez na vysoku.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť