lubica2403 píše:inguli, jedno je to aj mne![]()
napísala som len názor na to, ako by to podľa mňa mohlo byť
Tiež nie som zberateľ referencií, stačí mi, že zákazníci sú spokojní, nepotrebujem aby tu vypisovali

inguli píše:maminy nemaminy ja lenako tu pisete a aj vedla
chudery
sliepky
ubohe
fakt sa uz len coraz menej sa zapajam do diskusii/alebo nie![]()
/lebo tieto niektore prispevky su uz fakt silne ...alebo niesom zvyknuta...neviem
![]()
mam len strednu aj to bez maturity![]()
ale ta inteligencia by mala byt niekde a hlavneako clovek cloveka by sme sa mali brat nie clovek-zviera
asi som to nenapisala najlepsie ale urcite viete naco narazam

inguli píše:lubica2403 píše:inguli, jedno je to aj mne![]()
Tiež nie som zberateľ referencií, stačí mi, že zákazníci sú spokojní, nepotrebujem aby tu vypisovali
jasne aj ja som sa mala dobre aj bez referencii![]()
ked ich clovek ma este lepsie ..samozrejme kym su pozitivné

lubica2403 píše:inguli píše:lubica2403 píše:inguli, jedno je to aj mne![]()
jasne aj ja som sa mala dobre aj bez referencii![]()
ked ich clovek ma este lepsie ..samozrejme kym su pozitivné
Myslím,že zavedenie referencií nebolo zlé, aj keď možno sa to trochu ubralo takým smerom,ako sa nemalo - teda u niektorýchMne pomáhajú hlavne keď niekto požiada o dobierku - vtedy si ich mrknem a viem, či môžem bez váhania poslať.

Janka81 píše:inguli píše:maminy nemaminy ja lenako tu pisete a aj vedla
chudery
sliepky
ubohe
/lebo tieto niektore prispevky su uz fakt silne ...alebo niesom zvyknuta...neviem
![]()
ale ta inteligencia by mala byt niekde a hlavneako clovek cloveka by sme sa mali brat nie clovek-zviera
Tak inguli..mna to už nebaví donekonečna rozoberať,ale pani Lubica tu nazýva každého sliepkou a práve komplet okydala alex a ja som toho názoru,že sa to na dospelú babu fakt nehodí!!!a ak čakáš,že sa takýmto príspevkom nebude nik brániť,tak ja už neviem![]()
Ja mám tiež radšej klud--

inguli píše:Janka81 píše:inguli píše:maminy nemaminy ja lenako tu pisete a aj vedla
chudery
sliepky
ubohe
![]()
Tak inguli..mna to už nebaví donekonečna rozoberať,ale pani Lubica tu nazýva každého sliepkou a práve komplet okydala alex a ja som toho názoru,že sa to na dospelú babu fakt nehodí!!!a ak čakáš,že sa takýmto príspevkom nebude nik brániť,tak ja už neviem![]()
Ja mám tiež radšej klud--
Janka ja necakam nicvasa vec nechcem to riesit ..ja mam nazor na to aky mam nikoho tu nesudim ...neber to tak...si fajn mamina
ziaden problem s tebou nemam