Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Batoľa 1 až 3 roky - ako odučiť dieťa od cumlíka?

od danabr » Pon Aug 18, 2008 2:44 pm

Suhlasím s Alex,nieje to pekné keď veľké deti chodia s cumlom,hlavne koli zubom.To sme si užili pri staršom synčekovi,ten zase behal stále s flašou v puse a v 3 rokoch mu trhali hnilé zuby!!!a to nebral dovtedy žiadne ATB,lebo vraj aj z množstva liekov sa kazia zuby,náš druhý synček bude mať 2 ročky,cumel hodím do koša a basta.Potom dám vedieť ako to dopadlo :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od svevaa » Uto Aug 19, 2008 10:02 pm

Ahojte. Ani ja by som už cumel nedávala. My sme mali cumlík iba na spanie a asi pred 3 mesiacmi (teraz má 19 mesiacov) ho malá hodila pri zaspávaní na zem a už ho vôbec nechcela. Takže sama prestala. Ono všetko závisí od dieťaťa, ale tiež sa mi nepáči keď vidím na ulici staršie dieťa s cumlíkom. A s tým spaním by som ju nenútila, nechceš spať tak nespi. Sestrine dievčatá od roka nechceli poobede spať a ani ich nenútila, večer išli spať o šiestej a spali celú noc.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Bialea » Pia Aug 22, 2008 7:34 pm

Mi sme to spravili asi trochu drasticky, keď malá mala dva roky jednoducho som ho odstihla a " Havo spapal " mám tri deti a všetky tri tomu uverili. to my poradila jedna kamarátka a funguje to. Ešete asi týždeň po tom chodili s karikou od dudla a postupne ju odkladali. Zaspávali s odstrihnutým dudlom v ruke. Teraz my to je nejaké smiešne.:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pia Aug 22, 2008 9:18 pm

:) my sme tiež odstrihli :) myslím si, že je to asi naj spôsob ako dieťa odnaučiť od dudla...v podsate to nieje nič drastické :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od danabr » Uto Okt 14, 2008 3:10 pm

Aj my sme odstrihli,mušky spapali,malý ho sám hodil do koša a bolo.Sama sa tomu divím,ale sme bez cumla :lol: :lol: :lol:ďakujem vám za nápad.Dana.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Uto Okt 14, 2008 3:17 pm

Jooj, tak super :) tešíme sa s Vami :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť