Aspon vieme, že ten prášok je o ničom a nevyhodíme peniažky zbytočne ... občas totiž tiež takto podlahnem reklame a akcii v obchode

saskia178 píše:No babyToto je debata
Ja som sa zaregistrovala v EURONA uz davnejsie. Nakupovala som hlavne cistiace prostriedky na dlazku,do kupelky a tak... Potom som si objednala vzorky avivazi
Pravdu povedat dodnes neviem ktoru si mam objednat lebo krasne vonaju vsetky (ked povesiam pradlo v chodbe voni cely dom
) Tak som sa dala na prasky. Mam zlu skusenost s SK praskami bo mi vobec nevyprali malej veci (od broskyne,od výzivy...) Nasla som tam prasok pre deti a je fakt dobry. Na 30tke ide vsetko dole... Dava sa len malicko (su to silne koncentraty) takze po prepocitani je aj cena super...

dubovcanka píše:Ja som mal z Eurony vzorky pracieho prášku na odstraňovanie škvŕn a bielidlo ale zaručene žiadna zmena na prádle aj keď som ho namočila ako voľakedy keď neboli automatické práčky. Nechápem ako môže tieto prášky kupovať a ešte aj byť spokojný za takú sumu...

dubovcanka píše:asi preto že veľmi drahá. Ako si sama písala môžeš mať viac iných. Ja nekupujem nič voňavé čo sa nedá ovoňať. Tiež som sa raz popálila, keď som rozkázala svokre kúpiť osviežovač vzduchu a priniesla mi taký čo mi pripomínal kadidlo na pohreboch. Hneď som ho vyhodila. začali tu podobnú tému a jej tam dobrá rada, čistič na škvrny z Lidla a dokonca lacnejší ako Wanish. Takže nie vždy drahšie je lepšie...

dubovcanka píše:prosím Ťa nepíš o inom ako je téma aby ju nezatvorili. Rad by som aby mi niekto poradil ešte nejakú metódu ako to prádlo šetrne zosvetliť.

ingridd píše:obzvlášt spinavé pradlo namáčam v prášku z DM- malý zelený kýyblik - DM oxy energy prípravok/niekedy aj na celú noc/, občas pridávam aj do hlavného prania, periem v zelenom persil gele, aviváž miešam - čierny silan a zlatý lenor magnifik /neviem presne ako sa píše/.....
a teraz som v DM objavila sodu bikarbonu do prania- tiež má udajne bielce učinky,- zatial je v štádiu skušania
pračku mesačne raz preperiem naprázdno na 80ke s kyselinou citronovou, aby všetky usadeniny smradlavé sa vymyli a nešpinili prádlo