teraz sme boli poobede v niektory den u mamy a ako sme vchadzali do domu otec na mna tak blbo pozeral a aj mi potom vysvetlil ze on si myslel ze som zasa/treti krat/tehotna

Presne tak.Mne ostalo brucho po druhom dietati.kvietok686 píše:Inguli, ja mam ten isty problem, ibaze rano namam ploche brucho. Ja ho mam furt jak v 5 mes. A viem,ze to je sadlo+ ochabnute svaly![]()
Priznam sa od noveho roku permanentne "chudnem" a raz som hore raz dole. Zacala som v januari na 77 , potom striedavo 73,71,72, a teraz sa neodvazujem stupit na vahu, ale odhadom to je tak 74 a pas cca 96!, co je hrozne cislo
Uz som z toho zufala,ale je to moja chyba, lebo ja som leniva cvicit a nemam pevnu volu.
Takze musim sa este raz nastartovat a prepnut gombik v hlave a pustit sa do toho, ale intenzivnejsie.
Kolko krat som si hovorila,ze si dam 30 brusakov rano a 30 vecer- to je minimum ,co by som mohla pre seba spravit, ale nechce sa mi.
Aj stravu som obmedzila, ale ja by som 3 rozky nedokazala zjest na ranajkyDoobeda sa drzim, potom pride obed, to si nalozim viac ako by som mala, a vecer si poviem,a sak co aj zajtra je den, zacnem od zajtra
![]()
Tak vedz, ze s tym bruchom nie si sama

skulecova píše:Takže asi sa musíme spoľahnúť na tie brušáky.A mohli by sme si takto o pár mesiacov napísať ako sme dopadli,čo vy na to? Very Happy
Ťažkééé to bude ženy , ťažkééé

alex píše:brušáky netreba, stačí točiť kruhomnieje to také nezáživné ako brušáky a pekne sa bruško sformujete a aj pás a boky...

natusa píše:alex píše:brušáky netreba, stačí točiť kruhomnieje to také nezáživné ako brušáky a pekne sa bruško sformujete a aj pás a boky...
no tak toto mi naposledy islo ked som bola mala a teraz s by mi kruh mal na brusku (kedze je take gulatucke)drzat sam ale uz mi to vobec nejde fuuuha to je fuska![]()
![]()
![]()

alex píše:natusa píše:alex píše:brušáky netreba, stačí točiť kruhomnieje to také nezáživné ako brušáky a pekne sa bruško sformujete a aj pás a boky...
no tak toto mi naposledy islo ked som bola mala a teraz s by mi kruh mal na brusku (kedze je take gulatucke)drzat sam ale uz mi to vobec nejde fuuuha to je fuska![]()
![]()
![]()
veď totreba skúšať, mne to tiež zo začiatku nešlo ale teraz vydržím dlho , že ma to až nebaví
![]()
podľa mňa je to lepšie ako brušáky, no koho by ich bavilo robiť, že?