to že ste spolahlivé ukázalo hlavne to, že ste mali snahu sa dohodnúť
hlavne, že sa už vyriešilo

Sedlicka píše::? neviem čo všetko bolo v tom baliku čo ste jej poslala,ale tie veci čo ma Nicolett odfotene tak nehnevajte sa ,ale to som nosila asi ešte ja ked som bola mala a to je tak-30 rokov dozadutakže neviem kde mate problem tie veci si zoberte späť a jej pošlite to čo jej patri a je to vybavene
predsa sme ľudia a vieme sa dohodnúť..
ja som mala česť s nicolett obchodovať a je to super žienka

nanaaa píše:Sashka píše:ja som hned po odkaze, ze nie je spokojna, suhlasila, ze veci spat zoberiem, len mi to vsetko pripadalo neseriozne a zdalo sa mi trochu od veci, ze sa hned zacala ohanat administratorom. mam cca 50 uzatvorenych obchodikov, takze mozem obratom napisat vsetkych 50 nickov mamin, ktore odo mna veci kupovali cez BB.
Nicolett suhlasila, ze zaplati cele postovne, takze nemam absolutne ziadny problem. My sme sa dohodli, aspon dufam, takze pre mna je to uzavrete...
obchodovala som aj so Sandrou, ale to nebolo cez BB a bolo to cca pred rokom. iba sa mi potvrdilo, ze ak sa niekto nezapaja do diskusii kazdy den, zrejme podporu nedostane...
Dakujem vam vsetkym za nazory - v podstate ste mi aj tak dali za pravdu
Tiež súhlasím.
Hlavné je, že ste sa dohodli.Ja si myslím, že v prvom rade mala nicolett požiadať pred kúpou o foto.Mohlo sa tomuto nedorozumeniu predísť.A nemáte pravdu s tým, že kto sa nezapája denne do diskusií podporu nedostane.Nicolett nepoznám,ale podľa príspevkov sa mi javí ako milá mamina.Ale v riešení tohoto problému máte napríklad moju podporu Vy.Súhlasím zo všetkým, čo ste napísala.