Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Co mam robit? Prosim poradte :)

od sandras » Sob Máj 23, 2009 9:17 pm

nemyslím si, že by niektorá z vás dvoch bola "nespolahlivá", len ste sa trošku nedohodli a to sa stáva
to že ste spolahlivé ukázalo hlavne to, že ste mali snahu sa dohodnúť
hlavne, že sa už vyriešilo :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Ned Máj 24, 2009 10:07 am

Sedlicka píše::? neviem čo všetko bolo v tom baliku čo ste jej poslala,ale tie veci čo ma Nicolett odfotene tak nehnevajte sa ,ale to som nosila asi ešte ja ked som bola mala a to je tak-30 rokov dozadu :roll: takže neviem kde mate problem tie veci si zoberte späť a jej pošlite to čo jej patri a je to vybavene :wink: predsa sme ľudia a vieme sa dohodnúť.. :oja som mala česť s nicolett obchodovať a je to super žienka :P

Boli fotené pre mňa...a tiež si myslím to čo píše sedlicka :roll: ešte by som sa spýtala Sashka na koľko ste ich ohodnotila? Nicolett mi totiž napísala sumu z ktorej som bola totálne zarazená :idea:

Moje riešenie bolo, aby nicolett vrátila veci (keďže nie je spokojná) a Sashka nech si teda veci nechá a len ich nicolett zaplatí
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bublinkam » Ned Máj 24, 2009 12:55 pm

nanaaa píše:
Sashka píše:ja som hned po odkaze, ze nie je spokojna, suhlasila, ze veci spat zoberiem, len mi to vsetko pripadalo neseriozne a zdalo sa mi trochu od veci, ze sa hned zacala ohanat administratorom. mam cca 50 uzatvorenych obchodikov, takze mozem obratom napisat vsetkych 50 nickov mamin, ktore odo mna veci kupovali cez BB.
Nicolett suhlasila, ze zaplati cele postovne, takze nemam absolutne ziadny problem. My sme sa dohodli, aspon dufam, takze pre mna je to uzavrete...

obchodovala som aj so Sandrou, ale to nebolo cez BB a bolo to cca pred rokom. iba sa mi potvrdilo, ze ak sa niekto nezapaja do diskusii kazdy den, zrejme podporu nedostane...
Dakujem vam vsetkym za nazory - v podstate ste mi aj tak dali za pravdu

Tiež súhlasím :P .
Hlavné je, že ste sa dohodli.Ja si myslím, že v prvom rade mala nicolett požiadať pred kúpou o foto.Mohlo sa tomuto nedorozumeniu predísť.A nemáte pravdu s tým, že kto sa nezapája denne do diskusií podporu nedostane.Nicolett nepoznám,ale podľa príspevkov sa mi javí ako milá mamina.Ale v riešení tohoto problému máte napríklad moju podporu Vy.Súhlasím zo všetkým, čo ste napísala. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť