Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od dannii » Str Jan 14, 2009 11:00 pm

MartinaGinov píše:
dannii píše:ok.budem ti tu kricat aj kazdy den.a tomu ver.ja sa az klepem,je to skuska zivota a ja ju zvladnem aj s mojim stuplikom

Krič, kľudne kolko chceš ..... neboj, tvoj malý štuplík to zvládne a ty s ňou, vyrastie z toho, a dúfam, že tie lieky už konečne zaberú a výjde to z nej .... to isté mala moja sestra, no ona to dostala ako 15 ročná .... zjedla párky a bolo ...... ach bože, ked si spomeniem, ako sa škrabala, opuchnutá celá, nemohla ani chodiť, chodila len po štyroch, sme plakali s ňou .... teraz má 20 rokov a z toho všetkého už má 5 rokov bezlepkovú diétu ... je nešťastná, no snaží sa s tým žiť, nemôže skoro nič jesť, berie lieky, a psychicky sa trápi .... snažíme sa ju chápať pomáhať, je krstná mojej malej, a zdá sa mi, že odkedy je krstná, tak berie život inak , má ešte aj iné zdravotné problémy .... no vela aj na koňa!!!!
boze,tak to je horor.viem si ju predstavit :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Jan 14, 2009 11:04 pm

MartinaGinov píše:
martuskab píše:No to sú určité stupne:niekto ma slabý niekto silný.Pri tých slabších do roka,pri silnejších sa pije zahustené mliečko aj dlhšie.

Joooj moja, a teraz malý ako?
Teraz je to dobre.Ono to je vlastne nevyvinutá taká ,,klapka,, nad žalúdkom a tým pádom neudrží riedku stravu.Do roka by sa to malo dovyvijať. Tak dúfam,že nebude grcať ked prejdeme na normálne tekuté mliečko.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Str Jan 14, 2009 11:21 pm

martuskab píše:
MartinaGinov píše:
martuskab píše:No to sú určité stupne:niekto ma slabý niekto silný.Pri tých slabších do roka,pri silnejších sa pije zahustené mliečko aj dlhšie.

Teraz je to dobre.Ono to je vlastne nevyvinutá taká ,,klapka,, nad žalúdkom a tým pádom neudrží riedku stravu.Do roka by sa to malo dovyvijať. Tak dúfam,že nebude grcať ked prejdeme na normálne tekuté mliečko.

martuska, ahojcek, samoska, ze aj ostatnym maminkam prajem pekny vecerik...chcem reagovat na reflux, pri najstarsom synovi sme si s tym uzili svoje,,,,vsetko z neho doslova "lietalo", myslim mliecko, tak sme sli na gastro a tam nam ujo gastro potvrdil silny reflux,,,kedze mliecko AR v tom case /pred 11 rokmi/ ako jediny robil len nutrilon, bol velikansky problem ho zohnat...aj to zacali robit az ked mal Majko nejake 4 mesiace, cize sme sa statocne natrapili,,,polohovanie, vyvysena postielka, a odgrgavanie po mliecku ani nehovorim,,aj hodinku kolkokrat sme museli cakat,,,, ten prasok, cim sa zahustuje mliecko bol o nicom, tak sme to tie 4 mesiace riesili tak, ze do mliecka dostal vzdy o 1 naberacku viac ako bolo predpisane a potom teda zacal nutrilon vyrabat AR, aj na predpis sme ho mali.....a v blave-petrzalke bola jedina lekaren, kde ho distribuovali, no to bola "zabava".....tak ti moc drzim palceky, aby bolo s krpcekom vsetko oki... :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 11:30 pm

martuskab píše:
MartinaGinov píše:

Držíme palčeky, nech bude všetko v poriadku :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 11:41 pm

adinka33 píše:
martuskab píše:
MartinaGinov píše:

martuska, ahojcek, samoska, ze aj ostatnym maminkam prajem pekny vecerik...chcem reagovat na reflux, pri najstarsom synovi sme si s tym uzili svoje,,,,vsetko z neho doslova "lietalo", myslim mliecko, tak sme sli na gastro a tam nam ujo gastro potvrdil silny reflux,,,kedze mliecko AR v tom case /pred 11 rokmi/ ako jediny robil len nutrilon, bol velikansky problem ho zohnat...aj to zacali robit az ked mal Majko nejake 4 mesiace, cize sme sa statocne natrapili,,,polohovanie, vyvysena postielka, a odgrgavanie po mliecku ani nehovorim,,aj hodinku kolkokrat sme museli cakat,,,, ten prasok, cim sa zahustuje mliecko bol o nicom, tak sme to tie 4 mesiace riesili tak, ze do mliecka dostal vzdy o 1 naberacku viac ako bolo predpisane a potom teda zacal nutrilon vyrabat AR, aj na predpis sme ho mali.....a v blave-petrzalke bola jedina lekaren, kde ho distribuovali, no to bola "zabava".....tak ti moc drzim palceky, aby bolo s krpcekom vsetko oki... :wink: :wink: :wink:

Ty si si tiež svoje prežila moja :roll: :roll: :roll: ach .... baby, každý má svoje trápenie .... :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 11:42 pm

tiez pozeam,a ja tu vyplakavam :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 11:45 pm

Tak si poplačme ..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 11:47 pm

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Str Jan 14, 2009 11:51 pm

ale no baby nehukajte tu sak mam mokry monitor :D dietka z toho vyrastu a vsetko znasaju lespie ako my velkiiiii :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 11:52 pm

bubu,tak ti poslem malu a budes plakat od nervov jak ja. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Str Jan 14, 2009 11:52 pm

bubufo píše:ale no baby nehukajte tu sak mam mokry monitor :D dietka z toho vyrastu a vsetko znasaju lespie ako my velkiiiii :wink:

Fňuk, bodaj by si mala pravdu fňuk :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Str Jan 14, 2009 11:54 pm

jasne ze hej ja mam prvu nedonosenu,mesiac v porodnici, mala tiez reflux, nosila remence,cvicili sme vojta... a uz si skoro ani nepomeniem :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Jan 14, 2009 11:56 pm

bubufo píše:jasne ze hej ja mam prvu nedonosenu,mesiac v porodnici, mala tiez reflux, nosila remence,cvicili sme vojta... a uz si skoro ani nepomeniem :wink:
Boze no pekne.a uz je dobre?ako si to zvladala?ved to muselo byt strasne
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Jan 15, 2009 12:01 am

danii jasne ved uz ma 6 rokov, no zvladli sme ja som nastastie taka povaha,ze sa nejak povznesiem, reflux nemala nastastie silny,ale grckala
dost dlho dalo sa to prezit, remence znasala vcelku v pohode zvykla si asi za dva dni, ked som jej ich na hodinu zlozila sla vyskocit z koze :) a vojta som prestala cvicit sama a povedala som dr. ze ju nebudem mucit ked vidim ze jej to absolutne netreba. sak to sme revali pri tom seci. ale ked sa to narodilo malo to 1,65 latkovu plienku mala po krk :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Jan 15, 2009 12:02 am

a to ze sme kazdy mesiac navstevovali asi vsetky ordinacie ani nehovorim :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť