Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Cvičenie, Chudnutie - Diéta

od MartinaGinov » Štv Jan 08, 2009 11:03 pm

paradajka píše:My kurime drevom,tak nam zima nebude ,no ale skoda potom asi ani nebude bábo.. :cry:

Budeeeeeeeeee :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Jan 08, 2009 11:03 pm

paradajka píše:
martuskab píše:
paradajka píše:No to by ste teraz pukli,moja dvojročna kraska prisla so slip.vlozkou,ze jej ju mam zalepit.Prisla gatky dole a kričí malíí zaepit!!
A prilepila si?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie ale ma ju v gatkach :lol: :P :lol: :P :lol: :lol: :P :lol: :P :P
To fakt????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lulyinka » Štv Jan 08, 2009 11:05 pm

paradajka schovaj zapalky a zapalovace....aby bola zima..... :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Jan 08, 2009 11:05 pm

MartinaGinov píše:No baby, keby ste teraz videli moju malú, čo stvára na posteli, má tú reťiazku čo sa pripevňuje na cumlíky, aby držali, a ona ju má v ruke a s ňou točí okolo-dookola a tvári sa, akoby maturovala ........... čakám len kedý si dakde s tou reťiazkou urve ...... cumlík nechce, no reťiazku obľubuje a olizuje .... je to divnééé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aj môj malý sa rád hrá s retiazkou.To bude nejaká úchylka a ked podrastu tak ich dáme dokopy :lol: :lol: :lol: .
Už má veno? :P :P :P :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Štv Jan 08, 2009 11:05 pm

martuskab píše:
paradajka píše:
martuskab píše:
paradajka píše:No to by ste teraz pukli,moja dvojročna kraska prisla so slip.vlozkou,ze jej ju mam zalepit.Prisla gatky dole a kričí malíí zaepit!!
A prilepila si?

To fakt????

no fakt,neviem neviem asi sa zacnem zamykat na WC. :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Štv Jan 08, 2009 11:06 pm

majkaria asi uz isli vlasy sadit s muzom :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Štv Jan 08, 2009 11:06 pm

martuskab píše:
paradajka píše:
martuskab píše:
A prilepila si?

To fakt????

To fakt?????? :o :o :o
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Štv Jan 08, 2009 11:06 pm

lulyinka píše:paradajka schovaj zapalky a zapalovace....aby bola zima..... :D :D

:lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P .On miluje teplo,momentalne mame 26 stupnov.potim sa jak kon. :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Jan 08, 2009 11:07 pm

bubufo píše:majkaria asi uz isli vlasy sadit s muzom :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Aj uško dorobiť.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Jan 08, 2009 11:08 pm

paradajka píše:
lulyinka píše:paradajka schovaj zapalky a zapalovace....aby bola zima..... :D :D

:lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P .On miluje teplo,momentalne mame 26 stupnov.potim sa jak kon. :twisted:
Tak ho odsťahuj do Afriky..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Štv Jan 08, 2009 11:08 pm

Asi asi,dlho jej to trváááá. :?:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Štv Jan 08, 2009 11:09 pm

martuskab píše:
paradajka píše:

Tak ho odsťahuj do Afriky..

To si uhaldla,tam ma sestru ona tam zije.To bol zasah do čierneho :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od MartinaGinov » Štv Jan 08, 2009 11:09 pm

martuskab píše:
MartinaGinov píše:No baby, keby ste teraz videli moju malú, čo stvára na posteli, má tú reťiazku čo sa pripevňuje na cumlíky, aby držali, a ona ju má v ruke a s ňou točí okolo-dookola a tvári sa, akoby maturovala ........... čakám len kedý si dakde s tou reťiazkou urve ...... cumlík nechce, no reťiazku obľubuje a olizuje .... je to divnééé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aj môj malý sa rád hrá s retiazkou.To bude nejaká úchylka a ked podrastu tak ich dáme dokopy :lol: :lol: :lol: .

No veno ešte nemá kompletné, no momentálne obsahuje nejaké tie Eurá, plienky na dupuľku :lol: a kopu hračiek :lol: teraz by im to na vyžitie obom stačilo, nemyslíš? :lol: No a aj tá reťiazka :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Jan 08, 2009 11:09 pm

paradajka píše:Asi asi,dlho jej to trváááá. :?:
My to prežívame akoby už rodila.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Jan 08, 2009 11:10 pm

MartinaGinov píše:
martuskab píše:

No veno ešte nemá kompletné, no momentálne obsahuje nejaké tie Eurá, plienky na dupuľku :lol: a kopu hračiek :lol: teraz by im to na vyžitie obom stačilo, nemyslíš? :lol: No a aj tá reťiazka :lol: :lol: :lol:
Určite stačilo.Retiazka? No asi moc dobrá,lebo jju má stále v puse.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť