Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Ešte dokedy falzifikáty svetových značiek?

od ivetka1980 » Štv Máj 07, 2009 8:22 pm

Baby,kuknite aj na outletexpert.cz,oni zasielaju aj na Slovensko,pri objednavke tusim nad 23eur /touto sumou som si nie ista,ale na stranke je to tam napisane vsetko/ neplatite postovne.Ja nakupujem znackove veci prevazne tam,nezdaju sa mi predrazene a postovne nikdy neplatim :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jana33 » Štv Máj 07, 2009 8:28 pm

tak ked dakoho zozeniete tak dajte vediet ale ja by som mala vazny zaujem ale keby nas bolo viacej kôly tomu postovnemu by bolo lepsie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od majuska2002 » Štv Máj 07, 2009 9:14 pm

:D :D Dobre veci ma aj Renatka Hurnikova MMB cz.ale tiez prepocitava asi kurz 1,2 ceska koruna k euru tak potom je asi lepsia ta libra ta je tiez 1,2 :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od majuska2002 » Štv Máj 07, 2009 9:34 pm

:D :D :D Paradna stranka prave som ju pozerala ale nevies prosim ta ako prepocitavaju cesku korunu k euru? Pre deti je vsak lepsi vyber znackovych veci na sportsdirecte :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Máj 07, 2009 9:51 pm

majuska2002 píše::D :D :D Paradna stranka prave som ju pozerala ale nevies prosim ta ako prepocitavaju cesku korunu k euru? Pre deti je vsak lepsi vyber znackovych veci na sportsdirecte :)

no pre deti tam nic moc neni..ale pre velkacov sa da :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Štv Máj 07, 2009 10:33 pm

nanaaa píše:
anette23 píše:
sandras píše:tiež suhlasím a z tohto dovodu podozrivo lecne "značkove" veci na bazaroch nekupujem
našla som tu napr. kabelky Louis Vuitton po 50-80 € ... originály stoja 10-15x viac ... tak nech mi nikto nehovorí, že su to originály

presne,tiež som si všimla tie sumy a tak isto veľmi pochybujem,že by za takú smiešnu čiastku niekto predával originál

A keď si dovolíte spýtať sa, ešte z vás spravia blbca, vraj to musí byť každému jasné, že za takú cenu to nie je originál.

samozrejme ze kazdy vie za za smiesnu sumu aku davaju nejde o originál

v diskusii pozná niekto valerio som písala ze má pekné značkové vecičky za smiešne sumy

spýtala osm sa jej na originalitu a v pohodemi napísala ze ich má z ukrainy . bolo mi jasné ze to originál nieje no za tie peniaze 13 euro gatuse trojstvrtové

prisli mi a su super kvalita je ozaj výborná len to nieje originál no ako hovorím velmi som bola prekvapená kvalitou materiálu.

nelutujem a kupím u nej znovu

no ale pozerala osm u iných a tieto isté šmejdy ostatné dory s prepáčením predávali po 16,45 eura to uz je vela za neoriginál!!

ja is myslím pokial predávajuca nezavádza a povie na rovinu ze o originál sa nejedná a tým pádom má kupujuci moznost kupit alebo nie netreba ich odsudzovat

ja by som v zivote nedala 900 sk za elastické trojstvrtové gate!!!

a značky su špiny pýtaju si nechutné prachy len za to ze na gate vyšiju svoj nápis.

ja naozaj nemám na origošky a radsej si kupim napodobeninu ale kvalitnú!!!!

a to čo som jakupila kvalitné je takze som spokojná!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Štv Máj 07, 2009 10:33 pm

Ja osobne som uz podobnu temu zakladala je to sila neznasam pajcky. Len jeden jediny krat som si kupila pajcku 3/4 nohavice akoze bavlna 100% do rana som sa cela vysipala no proste hnus. Ja kupujem iba znackove a to nemame peniaze na vyhadzovanie ale daju sa kupit aj lacnejsie znackove dokonca si dovoli tvrdit ,ze lacnejsie ako tie thajske ci cinske akoze Nike.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Štv Máj 07, 2009 10:40 pm

natusa píše:babenky nehnevajte sa ale ja napisem trosku inu stranku veci.Kazdy kto si u tychto bab nakupuje vidi uz podla ceny ze to nie je orginal.cize myslim ze ked niekto predava napr.slapky adidas za 10€ viem urcite ze to nie je orginal a vela predavajucich aj napise ze to nie je orginal.viem ze sa taketo veci nesmu predavat ale napr.mne to maximalne vyhovuje nie kazdy ma na orginal a ja mam dve pubertacky ktore chceli nieco znackove.tlacia ich do toho deti v skole ale aj doba v akej zijeme.a kedze mam tri deti a sme uplne obyc rodina naozaj na origos nemam ale neverili by ste kolko radosti bolo u nas doma ked som im objednala ,,adidasy,, alebo supravy ,,nike,, tak neurobili by ste svojim detom radost?

natus uz dávno som vedela ze sme si podobné :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Štv Máj 07, 2009 10:41 pm

alex píše:Mne to tiež neprekáža, ALE vadí mi ak prezentujú fake ako originál :idea:
Ak predáva niekto napodobeninu, nech má podľa toho danú aj cenu

alex výborne si to vystihla :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Štv Máj 07, 2009 10:47 pm

sandras píše:
martuskab píše:
adinka33 píše:
natusa píše:babenky nehnevajte sa ale ja napisem trosku inu stranku veci.Kazdy kto si u tychto bab nakupuje vidi uz podla ceny ze to nie je orginal.cize myslim ze ked niekto predava napr.slapky adidas za 10€ viem urcite ze to nie je orginal a vela predavajucich aj napise ze to nie je orginal.viem ze sa taketo veci nesmu predavat ale napr.mne to maximalne vyhovuje nie kazdy ma na orginal a ja mam dve pubertacky ktore chceli nieco znackove.tlacia ich do toho deti v skole ale aj doba v akej zijeme.a kedze mam tri deti a sme uplne obyc rodina naozaj na origos nemam ale neverili by ste kolko radosti bolo u nas doma ked som im objednala ,,adidasy,, alebo supravy ,,nike,, tak neurobili by ste svojim detom radost?

natuska, si moja krv,,, presne toto iste tvrdim aj ja,,,, kedze mame 3 deticky a najstarsi by velmi rad nosil veci zn. Nike alebo Adidas, ale na originaly proste momentalne nemame, riesime to tiez takymto sposobom,,,, je ale pravda, ze topanky mame len z obchodu, ale tricka, rifle, mikinky v pohodke aj taketo "znackove"..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: myslim, ze podla ceny sa to da velmi lahko spoznat... 8)

Súhlasím s vami oboma.
Tiež som rada,keď môže kúpiť mojim pubertiakom nejakú tu ,,značkovú,, vec a keďže som na materskej,tak to mojem peňaženke až tak neublíži akokeby som mala kúpiť originál. :wink: :wink: :wink:

v podstate chapem, že nie každy ma na originál ... ale ked na to nemám, tak to preoste nekupim ... a dcera už je tiež školáčka, sice nie pubertiačka, ale dosť presne jej ukazujeme kolko dostávame peniažkov, berieme ju na nakupy, aby videla, kolko čo stojí :idea:
Niekedy sama skonštatuje, že sa jej sice nejaká značková hračka alebo oblečenie velmi páči, ale že je to príliš drahé, takže je to "škoda penazí".

Myslím, že ak deti necháte, aby si na to našetrili, a vidia, kolko to trvá, kym si našetria 50-60€ na značkovú vec a sami zvážia, či im to za to stojí, šetriť trebárs rok a potom to všetko vycálovať za 1 tenisky.

A ked už, tak radšej použitý originál ako falš z Ukrajiny :roll: To už fakt možem rovno navštíviť miestny čínak ... ved "čím víc páskú, tím víc adidas" :roll:

sandras nekritizuj ked nevieš

tak čínan sa s ukraincom nedá porovnat

akoze adidas čo mi prisli su ozaj kvalita a čínan moze ist do prdele

takze nikdy nehovor nikdy

a okrem toho ten názor ze ked nato nemám tak nekupim : ako ja si myslým zekazdý che urobit parádu deti , rodičia proste všetci.. takze tolko
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Štv Máj 07, 2009 10:53 pm

gonica píše:
adinka33 píše:

natuska, si moja krv,,, presne toto iste tvrdim aj ja,,,, kedze mame 3 deticky a najstarsi by velmi rad nosil veci zn. Nike alebo Adidas, ale na originaly proste momentalne nemame, riesime to tiez takymto sposobom,,,, je ale pravda, ze topanky mame len z obchodu, ale tricka, rifle, mikinky v pohodke aj taketo "znackove"..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: myslim, ze podla ceny sa to da velmi lahko spoznat... 8)

Adinka si z BA..tak ako ja. Skus si zbehnut na Vajnorsku a ked su tam vypredaje tak kupis perfektne adidaskove veci, a za rozumnu cenu. Natusa ....tam ma ju slapky aj za menej euro nez je 10 a su original. Treba pozerat v outletovych obchodoch . Novinky su velmi drahe.

A k neoriginalom len tolko....ani jeden nevydrzi tolko co original a hlavne tenisky. Ja si tu take veci kupovat nebudem...lebo ...ak su neni znackove...tak su fajnovo predrazene..U cinaka ich mate fakt lacnejsie.

:D :D :D :D :D

prepáč ze sa smejem ale tá veta ze ani jeden falzifikát nevydrzi to čo originál

to je taká do neba volajuca sprostost!!!!!

taz som si kupila origi nike rozpadli sa mi po 4 mesiacoch nechceli mi uznat reklamáciu

mám faloš. adidasky mám ich druhý rok su ako nové!!!

a puma originál botasky kazdý druhý človek ich chodí reklamovat

mojej kamoske museli 3 vymenit botasky zakazdym s ajej rozpadli

a aj tak nakoniec po 2 rokoch boli na šrot

volakedy puma a vsetky ostané značk yboli kvalita!!

no teraz sa to blíži k šitom a vrakom . značkové veci pomlai vydrzia menej ako čínanské.

este ked som bola slobodná zila som len na značkových vecia z obchodu no vydrzali max 2 roky .

a taká zivotnost je aj u čínanských veciach

takmi tu netrepte aké su tie značkové veci super do čerta
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Štv Máj 07, 2009 10:56 pm

martula1 píše:k tým čínakom, ja by som do čínskeho obchodu ani nevkročila nie to ešte niečo kúpiť,a to s toho dôvodu že som niekoľko krát čítala,že čínske veci a topánky sú napúšťané napr.olovom a inými zdraviu nebezpečnými látkami,to isté si myslím aj o neorigináloch...aj keď netvrdím,že sú všetky veci od činanov zlé riskovať nemienim...to je len môj názor,mám tiež kamarátky ktoré takýto tovar kupujú

bacha to niesu čínania ale vietnamci
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od veronci89 » Štv Máj 07, 2009 10:57 pm

martula1 píše:k tým čínakom, ja by som do čínskeho obchodu ani nevkročila nie to ešte niečo kúpiť,a to s toho dôvodu že som niekoľko krát čítala,že čínske veci a topánky sú napúšťané napr.olovom a inými zdraviu nebezpečnými látkami,to isté si myslím aj o neorigináloch...aj keď netvrdím,že sú všetky veci od činanov zlé riskovať nemienim...to je len môj názor,mám tiež kamarátky ktoré takýto tovar kupujú

bacha to niesu čínania ale vietnamci

teda aspon tí čo to predávaju aj ked si napíšu ze čínsky obchod su to vietnamci
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Štv Máj 07, 2009 11:18 pm

A ja som si naivne myslela, že konečne jedna z diskusií, ktorá si zachová svoju úroveň.Bohužiaľ, mýlila som sa. :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anette23 » Štv Máj 07, 2009 11:47 pm

nanaaa: klasika :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť