majuska2002 píše::D![]()
Paradna stranka prave som ju pozerala ale nevies prosim ta ako prepocitavaju cesku korunu k euru? Pre deti je vsak lepsi vyber znackovych veci na sportsdirecte

nanaaa píše:anette23 píše:sandras píše:tiež suhlasím a z tohto dovodu podozrivo lecne "značkove" veci na bazaroch nekupujem
našla som tu napr. kabelky Louis Vuitton po 50-80 € ... originály stoja 10-15x viac ... tak nech mi nikto nehovorí, že su to originály
presne,tiež som si všimla tie sumy a tak isto veľmi pochybujem,že by za takú smiešnu čiastku niekto predával originál
A keď si dovolíte spýtať sa, ešte z vás spravia blbca, vraj to musí byť každému jasné, že za takú cenu to nie je originál.

natusa píše:babenky nehnevajte sa ale ja napisem trosku inu stranku veci.Kazdy kto si u tychto bab nakupuje vidi uz podla ceny ze to nie je orginal.cize myslim ze ked niekto predava napr.slapky adidas za 10€ viem urcite ze to nie je orginal a vela predavajucich aj napise ze to nie je orginal.viem ze sa taketo veci nesmu predavat ale napr.mne to maximalne vyhovuje nie kazdy ma na orginal a ja mam dve pubertacky ktore chceli nieco znackove.tlacia ich do toho deti v skole ale aj doba v akej zijeme.a kedze mam tri deti a sme uplne obyc rodina naozaj na origos nemam ale neverili by ste kolko radosti bolo u nas doma ked som im objednala ,,adidasy,, alebo supravy ,,nike,, tak neurobili by ste svojim detom radost?

alex píše:Mne to tiež neprekáža, ALE vadí mi ak prezentujú fake ako originál![]()
Ak predáva niekto napodobeninu, nech má podľa toho danú aj cenu

sandras píše:martuskab píše:adinka33 píše:natusa píše:babenky nehnevajte sa ale ja napisem trosku inu stranku veci.Kazdy kto si u tychto bab nakupuje vidi uz podla ceny ze to nie je orginal.cize myslim ze ked niekto predava napr.slapky adidas za 10€ viem urcite ze to nie je orginal a vela predavajucich aj napise ze to nie je orginal.viem ze sa taketo veci nesmu predavat ale napr.mne to maximalne vyhovuje nie kazdy ma na orginal a ja mam dve pubertacky ktore chceli nieco znackove.tlacia ich do toho deti v skole ale aj doba v akej zijeme.a kedze mam tri deti a sme uplne obyc rodina naozaj na origos nemam ale neverili by ste kolko radosti bolo u nas doma ked som im objednala ,,adidasy,, alebo supravy ,,nike,, tak neurobili by ste svojim detom radost?
natuska, si moja krv,,, presne toto iste tvrdim aj ja,,,, kedze mame 3 deticky a najstarsi by velmi rad nosil veci zn. Nike alebo Adidas, ale na originaly proste momentalne nemame, riesime to tiez takymto sposobom,,,, je ale pravda, ze topanky mame len z obchodu, ale tricka, rifle, mikinky v pohodke aj taketo "znackove".....![]()
![]()
![]()
![]()
myslim, ze podla ceny sa to da velmi lahko spoznat...
Súhlasím s vami oboma.
Tiež som rada,keď môže kúpiť mojim pubertiakom nejakú tu ,,značkovú,, vec a keďže som na materskej,tak to mojem peňaženke až tak neublíži akokeby som mala kúpiť originál.![]()
![]()
v podstate chapem, že nie každy ma na originál ... ale ked na to nemám, tak to preoste nekupim ... a dcera už je tiež školáčka, sice nie pubertiačka, ale dosť presne jej ukazujeme kolko dostávame peniažkov, berieme ju na nakupy, aby videla, kolko čo stojí![]()
Niekedy sama skonštatuje, že sa jej sice nejaká značková hračka alebo oblečenie velmi páči, ale že je to príliš drahé, takže je to "škoda penazí".
Myslím, že ak deti necháte, aby si na to našetrili, a vidia, kolko to trvá, kym si našetria 50-60€ na značkovú vec a sami zvážia, či im to za to stojí, šetriť trebárs rok a potom to všetko vycálovať za 1 tenisky.
A ked už, tak radšej použitý originál ako falš z UkrajinyTo už fakt možem rovno navštíviť miestny čínak ... ved "čím víc páskú, tím víc adidas"

gonica píše:adinka33 píše:natusa píše:babenky nehnevajte sa ale ja napisem trosku inu stranku veci.Kazdy kto si u tychto bab nakupuje vidi uz podla ceny ze to nie je orginal.cize myslim ze ked niekto predava napr.slapky adidas za 10€ viem urcite ze to nie je orginal a vela predavajucich aj napise ze to nie je orginal.viem ze sa taketo veci nesmu predavat ale napr.mne to maximalne vyhovuje nie kazdy ma na orginal a ja mam dve pubertacky ktore chceli nieco znackove.tlacia ich do toho deti v skole ale aj doba v akej zijeme.a kedze mam tri deti a sme uplne obyc rodina naozaj na origos nemam ale neverili by ste kolko radosti bolo u nas doma ked som im objednala ,,adidasy,, alebo supravy ,,nike,, tak neurobili by ste svojim detom radost?
natuska, si moja krv,,, presne toto iste tvrdim aj ja,,,, kedze mame 3 deticky a najstarsi by velmi rad nosil veci zn. Nike alebo Adidas, ale na originaly proste momentalne nemame, riesime to tiez takymto sposobom,,,, je ale pravda, ze topanky mame len z obchodu, ale tricka, rifle, mikinky v pohodke aj taketo "znackove".....![]()
![]()
![]()
![]()
myslim, ze podla ceny sa to da velmi lahko spoznat...
Adinka si z BA..tak ako ja. Skus si zbehnut na Vajnorsku a ked su tam vypredaje tak kupis perfektne adidaskove veci, a za rozumnu cenu. Natusa ....tam ma ju slapky aj za menej euro nez je 10 a su original. Treba pozerat v outletovych obchodoch . Novinky su velmi drahe.
A k neoriginalom len tolko....ani jeden nevydrzi tolko co original a hlavne tenisky. Ja si tu take veci kupovat nebudem...lebo ...ak su neni znackove...tak su fajnovo predrazene..U cinaka ich mate fakt lacnejsie.

martula1 píše:k tým čínakom, ja by som do čínskeho obchodu ani nevkročila nie to ešte niečo kúpiť,a to s toho dôvodu že som niekoľko krát čítala,že čínske veci a topánky sú napúšťané napr.olovom a inými zdraviu nebezpečnými látkami,to isté si myslím aj o neorigináloch...aj keď netvrdím,že sú všetky veci od činanov zlé riskovať nemienim...to je len môj názor,mám tiež kamarátky ktoré takýto tovar kupujú

martula1 píše:k tým čínakom, ja by som do čínskeho obchodu ani nevkročila nie to ešte niečo kúpiť,a to s toho dôvodu že som niekoľko krát čítala,že čínske veci a topánky sú napúšťané napr.olovom a inými zdraviu nebezpečnými látkami,to isté si myslím aj o neorigináloch...aj keď netvrdím,že sú všetky veci od činanov zlé riskovať nemienim...to je len môj názor,mám tiež kamarátky ktoré takýto tovar kupujú