Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Ešte dokedy falzifikáty svetových značiek?

Ešte dokedy falzifikáty svetových značiek?

od Xara59 » Str Máj 06, 2009 9:27 pm

Prečítala som si celú diskusiu k téme rafaelka02 a nedá mi už nereagovať. Už dávnejšie som mala podobnú nepríjemnú skúsenosť s predávajúcou lenkavt. Kúpila som si od nej adidas tričko v domnení, že ide o originál. Tričko mi došlo veľmi špinavé, strašne krivo ušité a dokonca v ňom bola diera! Potom nasledovala naša dlhšia korešpondencia. Napísala som jej, čo si o celej veci myslím. Aspoň v skratke tu spomeniem, že som jej jasne napísala, že predávať napodobeniny takých značiek je vlastne trestný čin. Myslím tak hlavne vo veľkom, ako to tieto ženy robia. Všimnite si, že sú väčšinou z východného Slovenka, t. j. tovar im chodí odniekiaľ z Východnej Ázie. Dokonca verím, že sú tam na tieto falzifikáty aj nejaké fabriky, ktoré vo veľkom chŕlia všetky svetové značky, ale nielen odevy ale aj obuv či tašky, kabelky. Toto je jeden veľmi rozvinutý ilegálny obchod, smrdí to poriadnym kriminálom. Toto všetko som lenkevt napísala, aby s tým radšej prestala. Tričko som je poslala späť, peniaze mi vrátila, ale nemyslite si, že ma to nechalo kľudnou... Nechcem nikomu škodiť, stačilo by zájsť na políciu a začalo by sa veľkéééé vyšetrovanie tohto biznisu. Veď tieto predávajúce sa musia neskutočne na nás obohacovať, lebo tu predávajú veľmi veľa všelijakých vecí. Nedávno jedna pani ponúkala všelijaké trička a dve boli úplne indenticky rovnaké, len na jednom bol znak Nike a na druhom Adidas. Určite vám nepríde normálne, že dve tak veľké a konkurenčné značky by mali celkom ten istý dizajn. Lenkavt sa na moje upozornenie vykašľala a veselo si aj s ostatnými predávajú tie šmeliny ďalej!! Jedna pani spomínala, že jej sa to páči, lebo nemá na to, aby kúpila tieto veci v originále. Ja na to tiež nemám, ale radšej si kúpim trocha používanú vec, ale s istotou, že to originál je - to kvôli kvalite. A je to kvalitné aj po mnohých a mnohých vypraniach! Alebo si myslíte, že tieto aziatské napodobeniny sú snáď kvalitné? Ja som mala možnosť sa sama presvedčiť. Dodnes ľutujem, že som si to tričko nevyfotila... Tak neviem, admin by asi mohol v tomto smere urobiť nejaké nápravy. A keď sa tu dovolia predávať nepravé značky, nech je to úplne prehľadne všade uvedené! Mne by svedomie nedovolilo takto klamať kupujúcich! Alebo tu kočky v diskusii o rafaelke písali, že tovar je dobrý, nie je to od Číňana. Tak ja si presne myslím, že to od takých nejakých je - buď to ide z Číny, Vietnamu, Thajska a pod. alebo kľudne môžu byť také fabriky aj na Ukrajine - to je najbližšie východ.Slovensku. Ozvite sa, ženičky, čo si o tom myslíte a obhajujte sa tie, ktoré vás tu spomíname, ak sa cítite byť ukrivdené a za svojím tovarom si stojíte. Keby sa do toho pustila polícia, nechcite vedieť, ako by to mohlo dopadnúť. A nakoniec mi všetky prepáčte, ale už to zo mňa muselo jednoducho von :o(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Str Máj 06, 2009 9:32 pm

Súhlasím, mám presne ten istý názor. Ale som si na 100% istá, že obhajovať sa tu ani jedna z nich nebude :wink:
Naposledy upravil nanaaa dňa Str Máj 06, 2009 9:40 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anette23 » Str Máj 06, 2009 9:36 pm

ja osobne by som si značkové veci určite nekupovala cez internet a hlavne nie cez bazár práve kvôli takýmto šmelinárkam
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Máj 06, 2009 9:40 pm

tiež suhlasím a z tohto dovodu podozrivo lecne "značkove" veci na bazaroch nekupujem
našla som tu napr. kabelky Louis Vuitton po 50-80 € ... originály stoja 10-15x viac ... tak nech mi nikto nehovorí, že su to originály
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martula1 » Str Máj 06, 2009 9:40 pm

Tak,Xara presne vystihla môj názor na danú vec plne súhlasím.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anette23 » Str Máj 06, 2009 9:43 pm

sandras píše:tiež suhlasím a z tohto dovodu podozrivo lecne "značkove" veci na bazaroch nekupujem
našla som tu napr. kabelky Louis Vuitton po 50-80 € ... originály stoja 10-15x viac ... tak nech mi nikto nehovorí, že su to originály

presne,tiež som si všimla tie sumy a tak isto veľmi pochybujem,že by za takú smiešnu čiastku niekto predával originál
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Str Máj 06, 2009 9:46 pm

anette23 píše:
sandras píše:tiež suhlasím a z tohto dovodu podozrivo lecne "značkove" veci na bazaroch nekupujem

presne,tiež som si všimla tie sumy a tak isto veľmi pochybujem,že by za takú smiešnu čiastku niekto predával originál

A keď si dovolíte spýtať sa, ešte z vás spravia blbca, vraj to musí byť každému jasné, že za takú cenu to nie je originál.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Máj 06, 2009 9:51 pm

anette23 píše:

hlavne ak ho ma plny album, nie 1 ks :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od majuska2002 » Str Máj 06, 2009 9:53 pm

:D Preco si mysllite ze to su smejdy?Ja som si objednavala veci z Anglicka a prisli mi v original krabiciach s vysackami a za cenu o polovicu nizsiu ako su v nasich obchodoch.Popri tom som kupovala aj v Europe,ale ani na jednych nebol vyrobca made in USA ,ale sama Cina Thaiwan apod.ale cena bola super.Skoro tri tisicky za Nike botasky.Nezda sa vam to privela?Radsej objednam z Anglicka za polovicu vsak deti to aj tak rychlo zoderu.Uz viackrat som veci aj prala ale su presne take ako nove....:D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od anette23 » Str Máj 06, 2009 9:55 pm

sandras píše:
anette23 píše:

hej,ako keby si mi to z úst vytrhla,som to zabudla napísať :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Máj 06, 2009 9:57 pm

majuska2002 píše::D Preco si mysllite ze to su smejdy?Ja som si objednavala veci z Anglicka a prisli mi v original krabiciach s vysackami a za cenu o polovicu nizsiu ako su v nasich obchodoch.
a odkial, daj link :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nanaaa » Str Máj 06, 2009 10:01 pm

sandras píše:
majuska2002 píše::D Preco si mysllite ze to su smejdy?Ja som si objednavala veci z Anglicka a prisli mi v original krabiciach s vysackami a za cenu o polovicu nizsiu ako su v nasich obchodoch.

No aspoň, že tie krabice boli originál :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Str Máj 06, 2009 10:05 pm

sandras píše:
anette23 píše:

Preboha snad Vas ani nenapadlo,ze su to originaly,kazdy jeden original,ci uz je to kabelka alebo okuliare,topanky atd ma svoj certifikat a vyrobne cislo,podla toho si mozete overit ci vobec existuje.Tieto veci okolo originalu ano neprebehli,to vidi aj slepy.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Máj 06, 2009 10:07 pm

nanaaa píše:
sandras píše:

No aspoň, že tie krabice boli originál :wink:

tak to ale verím že v UK a USA su u nas "značkove" veci typu ADIDAS, NIKE a NEXT za polovičnú cenu
tam su to totiž uplne bežné spotrebné značky ... za značkove sa tam považuje niečo uplne iné
a tie polovične ceny su napr. na strašie kolekcie z minuleho roka ... u nas sa to ešte predáva za "ťažké prachy" a tam už je to pol roka vo vypredaji :?

Ale myslím, že sa tu skor bavíme o jasných falzifikátoch, čo maju s originálmi spoločné akurát tak meno
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Str Máj 06, 2009 10:14 pm

martinka74 píše:
sandras píše:
anette23 píše:

Preboha snad Vas ani nenapadlo,ze su to originaly,kazdy jeden original,ci uz je to kabelka alebo okuliare,topanky atd ma svoj certifikat a vyrobne cislo,podla toho si mozete overit ci vobec existuje.Tieto veci okolo originalu ano neprebehli,to vidi aj slepy.

Problem je v tom,ze zo Slovenska sa proste cez net objednavat neda,malo ktora znacka posle tovar aj na Slovensko a ked ano je tam horibilne postovne,potom sa fajn obchoduje fesandam,ktore objednavaju Next,ktory je v UK za smiesne ceny a oni ho ponukaju v cenach rovnakych ako ich predavaju u nas v obchode a maju super biznis,dost to sledujem lebo casto chodim do Nextu porovnavat ceny.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť