amartina píše:Bola som v banke,všetko je ok,len on tvrdí,že jej platba nenabehla,že bola aj ona v banke a že neeviduje žiadnu moju plabu.Akože nestretla som sa s týmto, a to už som objednávala dosť vecí odtiaľto. Jedine ak mi zadala zle ona číslo účtu. Ináč to nevidím.....

amartina píše:Keď som bola v banke,nepovedali mi,komu peniaze odišli,lebo bola iná banka,uhrádzala som to cez IB,takže som sa nedopátrala.Tiež sa niekedy pousmejem,že poznám len nik. Doteraz som peniaze uhrádzala poštovou poukážkou,takže som vedela aj meno aj adresu,no po tejto skúsenosti neviem či sa nevrátim späť k pošt.poukážke a bude. Ale musím povedať,že včera sa pani ozvala,že jej konečne nabehli peniaze.Tak neviem čo sa stalo, ale mám na to svoj názor. Zajtra som chcela ísť požiadať banku o vyžiadanie peňazí späť. Nuž neviem,snáď aj tovar príde.....

inguli píše:amartina píše:Keď som bola v banke,nepovedali mi,komu peniaze odišli,lebo bola iná banka,uhrádzala som to cez IB,takže som sa nedopátrala.Tiež sa niekedy pousmejem,že poznám len nik. Doteraz som peniaze uhrádzala poštovou poukážkou,takže som vedela aj meno aj adresu,no po tejto skúsenosti neviem či sa nevrátim späť k pošt.poukážke a bude. Ale musím povedať,že včera sa pani ozvala,že jej konečne nabehli peniaze.Tak neviem čo sa stalo, ale mám na to svoj názor. Zajtra som chcela ísť požiadať banku o vyžiadanie peňazí späť. Nuž neviem,snáď aj tovar príde.....
no hlavne ked cez ib ..ja tiez vsetko skoro cez ib platim a ked to ide na iny ucet teda na ucet v inej banke aj tak na druhy den tam maju peniaze/urcite viac ako 50krat som uz posielala a ani raz to netrvalo ani 3 dni ...cize tiez si myslim svoje o tejto pani ...uz len nechapem naco je to dobre