Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - gulka1

gulka1

od amartina » Pon Okt 25, 2010 3:30 pm

Máte niekto skúsenosť,že uhradíte peniažky na účet,z účtu vám odídu,lebo keby bol účet chybný, banka vám peniaze vráti späť. Predávajúca zadala č.účtu,ja som jej uhradila 14.10. sumu, a tvrdí že do dnešného dňa platbu neeviduje?V banke u mňa je všetko ako má byť,aj číslo účtu skontrolované.Je toto možné? O tovar mám záujem,som ochotná zaplatiť aj poštovou poukážkou, ale nechce sa mi veriť,že z toľkých predávajúcich práve tejto neprišli peniaze.Ak budem musieť,budem odvolávať platbu,ale od tejto pani budem tuho rozmýšľať, či budem niečo kupovať.Je to síce len 6,60 eur,ale pre ženu na materskej je aj to peniaz......
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od jahoda » Pon Okt 25, 2010 5:09 pm

skontroluj si svoj vypis, ci sa ti nahodou platba nevratila, mne sa to raz stalo, zle som zadala cislo uctu...ak je vsak s tvojej strany vsetko ok, tak si odfot vypis z uctu a posli ho tej pani...je jedno ci je to mala suma, ci velka..su to tvoje peniaze, a ak si ich zaplatila, mas dostat tovar..ak tovar uz nema, nech ti vrati peniaze...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od amartina » Uto Okt 26, 2010 10:47 am

Bola som v banke,všetko je ok,len on tvrdí,že jej platba nenabehla,že bola aj ona v banke a že neeviduje žiadnu moju plabu.Akože nestretla som sa s týmto, a to už som objednávala dosť vecí odtiaľto. Jedine ak mi zadala zle ona číslo účtu. Ináč to nevidím.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Uto Okt 26, 2010 11:08 am

amartina píše:Bola som v banke,všetko je ok,len on tvrdí,že jej platba nenabehla,že bola aj ona v banke a že neeviduje žiadnu moju plabu.Akože nestretla som sa s týmto, a to už som objednávala dosť vecí odtiaľto. Jedine ak mi zadala zle ona číslo účtu. Ináč to nevidím.....

..nech vam napise c.u znova aky ma a skontrolujte si to..inak ak sedi musi mat na ucte ..
a ked tak skuste vo vasej banke sa spytat na ake meno odisli od vas tie peniaze to vam musia povedat..a mate to vyriesene
ja ked vkladam na ucet niekomu vzdy mi povedia meno dotycnej a ja sa niekedy smejem potichu ze aha ja viem len nick :lol:
ale preto si myslim ze v banke ak sa spytate ze v ten den ked ste posielala tolko a tolko penazi jednej osobe na ucet ake meno ma ta osoba...
z toho bude jasne
takze ak neviete jej meno sa spytajte sa predavajucej nato a povedzte ze podla toho chcete skontrolovat ci na JEJ ucet sli tie peniaze..
:wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od amartina » Str Okt 27, 2010 10:36 am

Keď som bola v banke,nepovedali mi,komu peniaze odišli,lebo bola iná banka,uhrádzala som to cez IB,takže som sa nedopátrala.Tiež sa niekedy pousmejem,že poznám len nik. Doteraz som peniaze uhrádzala poštovou poukážkou,takže som vedela aj meno aj adresu,no po tejto skúsenosti neviem či sa nevrátim späť k pošt.poukážke a bude. Ale musím povedať,že včera sa pani ozvala,že jej konečne nabehli peniaze.Tak neviem čo sa stalo, ale mám na to svoj názor. Zajtra som chcela ísť požiadať banku o vyžiadanie peňazí späť. Nuž neviem,snáď aj tovar príde..... :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Str Okt 27, 2010 11:38 am

amartina píše:Keď som bola v banke,nepovedali mi,komu peniaze odišli,lebo bola iná banka,uhrádzala som to cez IB,takže som sa nedopátrala.Tiež sa niekedy pousmejem,že poznám len nik. Doteraz som peniaze uhrádzala poštovou poukážkou,takže som vedela aj meno aj adresu,no po tejto skúsenosti neviem či sa nevrátim späť k pošt.poukážke a bude. Ale musím povedať,že včera sa pani ozvala,že jej konečne nabehli peniaze.Tak neviem čo sa stalo, ale mám na to svoj názor. Zajtra som chcela ísť požiadať banku o vyžiadanie peňazí späť. Nuž neviem,snáď aj tovar príde..... :-)

no hlavne ked cez ib ..ja tiez vsetko skoro cez ib platim a ked to ide na iny ucet teda na ucet v inej banke aj tak na druhy den tam maju peniaze/urcite viac ako 50krat som uz posielala a ani raz to netrvalo ani 3 dni ...cize tiez si myslim svoje o tejto pani ...uz len nechapem naco je to dobre :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Okt 27, 2010 12:20 pm

inguli píše:
amartina píše:Keď som bola v banke,nepovedali mi,komu peniaze odišli,lebo bola iná banka,uhrádzala som to cez IB,takže som sa nedopátrala.Tiež sa niekedy pousmejem,že poznám len nik. Doteraz som peniaze uhrádzala poštovou poukážkou,takže som vedela aj meno aj adresu,no po tejto skúsenosti neviem či sa nevrátim späť k pošt.poukážke a bude. Ale musím povedať,že včera sa pani ozvala,že jej konečne nabehli peniaze.Tak neviem čo sa stalo, ale mám na to svoj názor. Zajtra som chcela ísť požiadať banku o vyžiadanie peňazí späť. Nuž neviem,snáď aj tovar príde..... :-)

no hlavne ked cez ib ..ja tiez vsetko skoro cez ib platim a ked to ide na iny ucet teda na ucet v inej banke aj tak na druhy den tam maju peniaze/urcite viac ako 50krat som uz posielala a ani raz to netrvalo ani 3 dni ...cize tiez si myslim svoje o tejto pani ...uz len nechapem naco je to dobre :roll:

súhlasím s inguli..peniaze určite dostala na druhý deň po uhrade..jedine,ak by bolo hradené v piatok,tak by ich mala v pondelok :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od amartina » Uto Nov 02, 2010 9:48 am

Peniaze boli uhrádzané vo štvrtok,takže neviem na toto zareagovať.Ale tovar mám doma po dvoch týždňoch.A utvrdzujem sa vo svojom názore,lebo minulý týždeň som tiež uhrádzala pani na účet v sporiteľni a tá mi do večera dala vedieť,že peniaze má na účte. Tak aký názor si mám utvoriť?!Ale som rada,že sa všetko vyriešilo,pretože by ma mrzelo,keby sme obe strany mali problémy s pátarním po peniazoch........
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť