Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Hodnotenie

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Hodnotenie

od 959touareg » Pia Jan 30, 2009 5:22 pm

To hodnotenie tu naozaj chyba ako sol.Posledne si tu kazdy robi co chce.Normalne sa clovek boji uz nieco kupovat,pretoze bud vam to pride v takom stave, ze hroza, alebo v tom horsom vam nepride nic a hoci ste za tovar zaplatili,nedockate sa ho.....Ludia uz zacinaju pochybovat o serioznosti tejto stranky , myslim tym predavajucich ,casto aj kupujucich a az to takto pojde dalej, bude tu tych ludi , ktori chcu nakupovat coraz menej.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Hodnotenie

od sontre07 » Pia Jan 30, 2009 7:52 pm

959touareg píše:To hodnotenie tu naozaj chyba ako sol.Posledne si tu kazdy robi co chce.Normalne sa clovek boji uz nieco kupovat,pretoze bud vam to pride v takom stave, ze hroza, alebo v tom horsom vam nepride nic a hoci ste za tovar zaplatili,nedockate sa ho.....Ludia uz zacinaju pochybovat o serioznosti tejto stranky , myslim tym predavajucich ,casto aj kupujucich a az to takto pojde dalej, bude tu tych ludi , ktori chcu nakupovat coraz menej.

súhlasím s každým slovom
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Hodnotenie

od alex » Pia Jan 30, 2009 8:27 pm

959touareg píše:To hodnotenie tu naozaj chyba ako sol.Posledne si tu kazdy robi co chce.Normalne sa clovek boji uz nieco kupovat,pretoze bud vam to pride v takom stave, ze hroza, alebo v tom horsom vam nepride nic a hoci ste za tovar zaplatili,nedockate sa ho.....Ludia uz zacinaju pochybovat o serioznosti tejto stranky , myslim tym predavajucich ,casto aj kupujucich a az to takto pojde dalej, bude tu tych ludi , ktori chcu nakupovat coraz menej.

Ja som sa s tým ešte nestretla , že by niekto pochyboval o serióznosti tejto stránky ... a hodnotenia budú, už to tu bolo niekoľko-krát písané, stačí iba prelistovať diskusie a byť trpezlivý :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 959touareg » Sob Jan 31, 2009 12:08 am

alex,asi si zle pochopila,ja som nemyslela,ze stranka BB je neseriozna,ale ze neseriozne su predavajuce,kupujuce,cest vynimkam.Ze jednoducho,ked nemaju hodnotenie,myslia si,ze si mozu robit co chcu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Jan 31, 2009 12:35 am

ja som zatial mala tu len seriozne kupujuce
tak dufam, že to tak zostane :D

na MMB hodnotenia su, a tam sa mi stalo už asi 3x, že som mala zlu skusenosť s kupujucimi a 1x s predavajucou - vždy som im napísala pravdive hodnotenie
lenže aj ked je hodnotenie, mnoho ludí si kusne do jazyka a nenepíše radšej nič, ked ma napísať zle ... potom cele hodnotenie stráca význam :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 959touareg » Sob Jan 31, 2009 12:01 pm

Mas pravdu.U nas su ludia nie velmi nauceni pisat nieco zle.Ako vravis,radsej su ticho.Nechapem.Vsak ved dali za to svoje peniaze a ked im pride nieco v hroznom stave a v popisetovaru bolo pisane nieco ine,tak nechapem, ze sa neozvu.Vsak to hodnotenie je nato.Aj mne sa stalo, ze som napisala ako prva negat.hodnotenie a odrazu sa spustila lavina dalsich zlych hodnoteni.Dokonca sa ozvali aj zeny,ktore kupovali pred pol rokom a dodnes nedostali tovar.To nechapem, co robili doteraz,ci spali, ci co.Ja si to nenecham.Pisem hned,ako mi pride tovar domov.Som na tovar velmi prisna a vyzadujem si ho mat v 100% stave.A ked mi pride domov s prepaCENIM HNOJ,ALEBO HARABURDA som nekompromisna.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Jan 31, 2009 12:34 pm

ja píšem ak sa da okamžite, či dobre, zle alebo neutrálne ... podla pravdy
S nakupmi som zatial bola spokojna, až na 1x a to som vyriešila s predavajucou vrátením tovaru a penazí
Ale s kupujucimi, to je všeliaké ... hlavne nemám rada, ak si niekto záväzne objedná,a lebo vydraží tovar a potom hra týžden mrtveho chrobáka ... alebo po pár dnoch, ked urgujem platbu napíše, že to už nechce ... to čo, robia si srandu???
Ved tak ked som si to rozmyslela, može sa stať ... aspon napíšem hned, nehnevajte sa, už nechceme ... a nie že ešte klamu, že neboli doma, boli smrtelne chorí a podobne .... a pritom su každy den online a nahadzuju inzeráty :roll: :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 959touareg » Sob Jan 31, 2009 12:46 pm

Ano,presne ako hovoris.A najviac ma vie dozrat,ked dotycna kupujuca sa vobec neozve,ze dostala moje info o platbe a ja cakam.V podmienkach predaja mam jasne napisane, ze si to vyzadujem do 3 dni,nech sa mi ozvu.A niektore nic.Aj minule sa mi to stalo.Dotycna dama mi vobec neodpisala a ja, ako blbec som jej kazdy den v priebehu 6 dni vypisovala.Nakoniec ma to nastvalo, dala som jej negat.hodnotenie a na 7 den som zazila trapas.Peniaze som dostala na ucet.Vies ako som sa trapne citila.Ale nechapem, ze preco sa mi neozvala aspon jednou vetou mi mohla napisat, ze dakujem za info,peniaze som poslala.Ale ako sa vravi,ze nememu ani vlastna matka nerozumie.Alebo najviac ma vytaca,ked odoslem balik a kupujuce mivobec neodpisu, ze ho dostali.Ja neviem, ci im je tak zavela napisat jednou vetou,ze balik dorazil.Potom sa mi doma kopia listky z posty,lebo sa ich bojim vyhodit,ze ak sa balik strati,potom nebudem mat cislo zasielky.Ja tie zenske fakt nechapem.Ved je to aj slusnost ma na to upozornit a podakovat mi,alebo ma zmiest z povrchu zemskeho, ze co som im poslala, ak nie su spokojne,nie?Aj teraz mam doma listky od zaciatku decembra,ale verim, ze baliky uz maju doma,ved keby im nedosli do tyzdna,vtedy by sa ozvali.A tiez to mam v podmienkach predaja, ze ich prosim,aby mi dali vediet ked im tovar pride.Ale to sa mi neozve 3/4 zien.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Sob Jan 31, 2009 1:00 pm

959touareg píše:Ano,presne ako hovoris.A najviac ma vie dozrat,ked dotycna kupujuca sa vobec neozve,ze dostala moje info o platbe a ja cakam.V podmienkach predaja mam jasne napisane, ze si to vyzadujem do 3 dni,nech sa mi ozvu.A niektore nic.Aj minule sa mi to stalo.Dotycna dama mi vobec neodpisala a ja, ako blbec som jej kazdy den v priebehu 6 dni vypisovala.Nakoniec ma to nastvalo, dala som jej negat.hodnotenie a na 7 den som zazila trapas.Peniaze som dostala na ucet.Vies ako som sa trapne citila.Ale nechapem, ze preco sa mi neozvala aspon jednou vetou mi mohla napisat, ze dakujem za info,peniaze som poslala.Ale ako sa vravi,ze nememu ani vlastna matka nerozumie.Alebo najviac ma vytaca,ked odoslem balik a kupujuce mivobec neodpisu, ze ho dostali.Ja neviem, ci im je tak zavela napisat jednou vetou,ze balik dorazil.Potom sa mi doma kopia listky z posty,lebo sa ich bojim vyhodit,ze ak sa balik strati,potom nebudem mat cislo zasielky.Ja tie zenske fakt nechapem.Ved je to aj slusnost ma na to upozornit a podakovat mi,alebo ma zmiest z povrchu zemskeho, ze co som im poslala, ak nie su spokojne,nie?Aj teraz mam doma listky od zaciatku decembra,ale verim, ze baliky uz maju doma,ved keby im nedosli do tyzdna,vtedy by sa ozvali.A tiez to mam v podmienkach predaja, ze ich prosim,aby mi dali vediet ked im tovar pride.Ale to sa mi neozve 3/4 zien.

... tak toto vytaca do nepricetnosti aj mna....tiez si myslim, ze ked napisem aspon suche "balik dorazil", neubudne zo mna,,, :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Jan 31, 2009 1:29 pm

tiež pišem, koruny sui na učte, posielam balík vtedy a vtedy, napíšte mi, kedy príde ... ale niekdy sa neozvu ... ja po mesiaci listočky vyhadzujem, ked to dovtedy neurgovali, tak to hadam prišlo ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 959touareg » Sob Jan 31, 2009 1:59 pm

Aj som sa pousmala naD TVOJOU ODPOVEDOU.TO SI MOZEME PODAT RUKY.jA SOM DETTO TAKA ISTA.kED MI NABEHNU KORUNKY,HNED IM ODPISEM,KED IDEM POSIELAT BALIK,TAKISTO IM DAM INFO.sOM TAKY PEDANT,PODCTIVEC v tomto.A oni mi nevedia napisat ani makke F.Ja si tiez myslim, ze ked sa neozvu do toho tyzdna po mojom odoslani balika,tak im iste dorazil.Ale predsa sa len nejak bojim vyhadzovat tie listky aj po mesiaci,sice aj to mam v podmienkach,ze baliky po mesiaci nebudem hladat na poste,ak by sa iba vtedy spamatali.Ale naozaj som castokrat sklamana ich pristupom k obchodovaniu.A najma ich povrchnostou,akousi neuctou voci druhej osobe.Ale vies,ja som este stara skola,takze som vychovavana prisne a nerobi mi problem podakovat,aj si priznat chyby.Ale myslim si, ze na tychto portaloch su v 80% az nie aj viac mlade zeny,ktore su uz inak vychovavane.Ved to vidim aj vo svojom okoli.Mlada zena, ktora byva vedôla mna sa mi ani na ulici nepozdravi,prejde s prepacenim ako teliatko vedla mna a tak su vychovavane aj ich deti.Ked nevidia ,ze sa im nezdravia rodicia,je to pre ne normalne.Vsetky deti v okoli su take.A to ma tiez vytaca.Mna by rodicia zabili, keby som sa ako dieta nepozdravila susedovcom.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sontre07 » Sob Jan 31, 2009 2:52 pm

:lol: :lol: :lol: 959tuareg to čo píšeš o sebe, ako keby si o mne písala, ja som taká detailistka, že môjmu manželovi niekedy až rozum zastáva, ale ja za to nemôžem, mám to zdedené po otcovi a "docibrené" výchovou.... ale späť k veci.... ja to dvakrát píšem, že poprosím info či došiel balíček v poriadku - keď píšem podmienky aj keď píšem, že balík je na ceste - ale u niektorých ako keď hrach na stenu hádžeš, inokedy sa ešte opýtam (keď si myslím, že už by ho mohla mať) a potom mi príde odpoveď "áno, predvčerom som ho dostala" no na infarkt :o
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 959touareg » Sob Jan 31, 2009 3:27 pm

chichi,ja to mam tiez po otcovi.Bolo utrpenim zit s takym clovekom,normalne psycho a teraz som taka ista.Manzel je zo mna na nervy.Vzdy si myslim, ze aj s tym stalym odpisovanim a dakovanim za kazdu odpoved niekedy leziem na nervy dotycnym damam,ale co uz.Napr.napisem,ze dakujem, prave mi nabehli od vas peniazky.Potom napisen zajtra posielam balik.Po odoslani balik zase,balik bol odoslany.Fakt ako blbec sa mozno zdam niekomu.Ale ina uz nebudem.A tiez sa casto pytam, ked mi neodpisu, ci obdrzali balicek a ony mi napisu,jasne,mam ho doma tak ma ide vystriet.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sontre07 » Sob Jan 31, 2009 4:01 pm

jeeeej, je fajn vedieť, že nás je viac takto postihnutých :lol: , len chúdence tí, čo s nami musia žiť, všakže. som aj dosť poriadkumilovná a môj manžel je pravý opak, tomu kde od r.ti odpadne tam nechá :x , občas to u nás poriadne iskrí (a pre takú hlúposť) 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Sob Jan 31, 2009 7:53 pm

moj otec tiež pedant a zásadaový k tomu ... no ťažke detstvo som mala :lol: :lol: :lol: ako dcera-jedináčik :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť