od 959touareg » Sob Jan 31, 2009 12:46 pm
Ano,presne ako hovoris.A najviac ma vie dozrat,ked dotycna kupujuca sa vobec neozve,ze dostala moje info o platbe a ja cakam.V podmienkach predaja mam jasne napisane, ze si to vyzadujem do 3 dni,nech sa mi ozvu.A niektore nic.Aj minule sa mi to stalo.Dotycna dama mi vobec neodpisala a ja, ako blbec som jej kazdy den v priebehu 6 dni vypisovala.Nakoniec ma to nastvalo, dala som jej negat.hodnotenie a na 7 den som zazila trapas.Peniaze som dostala na ucet.Vies ako som sa trapne citila.Ale nechapem, ze preco sa mi neozvala aspon jednou vetou mi mohla napisat, ze dakujem za info,peniaze som poslala.Ale ako sa vravi,ze nememu ani vlastna matka nerozumie.Alebo najviac ma vytaca,ked odoslem balik a kupujuce mivobec neodpisu, ze ho dostali.Ja neviem, ci im je tak zavela napisat jednou vetou,ze balik dorazil.Potom sa mi doma kopia listky z posty,lebo sa ich bojim vyhodit,ze ak sa balik strati,potom nebudem mat cislo zasielky.Ja tie zenske fakt nechapem.Ved je to aj slusnost ma na to upozornit a podakovat mi,alebo ma zmiest z povrchu zemskeho, ze co som im poslala, ak nie su spokojne,nie?Aj teraz mam doma listky od zaciatku decembra,ale verim, ze baliky uz maju doma,ved keby im nedosli do tyzdna,vtedy by sa ozvali.A tiez to mam v podmienkach predaja, ze ich prosim,aby mi dali vediet ked im tovar pride.Ale to sa mi neozve 3/4 zien.