inguli píše:Jenny794613 píše:Dakujem pomohlo mna to ani nenapadlo ze by sommohla ist do obchodu si ich kupit

a myslim to smrtelne vazne

to ozaj?
ja by som uz len preto v obchode radsej kedze na fotke to moze ukazat krasne a hlavne na plochych babikach

ale ked clovek nema taku dokonalu postavu tak neni iste ze bude spokojna ked sa v nich uvidi v zrkadle
no ty ak sa dobre pamatam si este mladunka tak mas /mozes mat este supis postavu...
ja uz mam sem tam gumy

takze tak...ja ostavam pri obchodoch...sice nekupujem velmi saty...

Ani ja nekupujem,doteraz som kupila dokpy mozno 3 ks siat
Jedny su mi male,druhe som zaspinila mastny flak ostal a cistiaren vyjde asi tak draho u ans ako nove saty,

a tretie som uz aj predala
Ale to je pravda ja sa tiez trosku bojim ze mi pride nieco odveci ked si objednam z netu

tie tretie som predala kupila som ich cez net za 40 eur redialky,velmi krasne na modelke udajne velkost uni.. jej boli tesne a vyzerala chudo hovrim bude mi to dobre vska ja som tiez ako palicka.Jej boli take kratsie viete take sexy no
ked mi prisli skoro som sa obesila :/ uplne mi cele odstavali bolo to asi take XL ko mensie urcite nie... a boli skoro po zem

ta modelka ich musela mat vyhrnute..je pravda ze osm malaa,mam len 160 ale i tak lebo neverim ze by mala 3 metre a to by musela mat nato aby jej boli take kratke fajne na nej boli...
takze to bol asi podvod riadny odvtedy uz VZDY KUPUJEM len od takych o ktorych viem ze maju take veci ake su na fotke..a miery pytam uz vzdy radsej...
no ale saty boli krasne...na fotke. Zaujali ma. ked mi prisli, tak ma zaujimala uz iba vyska tej modelky a to ako sa co najrychlejsie ukludnim
Nebojte, ja mam tiez gumy :/ na bruchu mam 3 sadla hned pod sebou

vyzera to fakt divne pretoze nohy a ruky mam ako palicka. Kazdy vravi ze som ako pavucik.

a je to tak...ale nelamem si hlavu nerobte to ani vy, hlavne je citit sa dobre vo svojej kozi, to je prvorade...
ak uz sa tak dobre necitite je to problem ale tie su tu nato aby sme ich riesili a rada pomozem moja mamina ma super dietu schudla za mesiac nechcem klamat mozno 20 kil ALE ZDRAVO a to je dolezite.
A pri tom cely den pekne jedla

to je taka specialna dieta...a nepribera sa spät ani nic... odvtedy je taka chudsia

uz to bolo asi pred 2 rokmi co ju drzala... potom pribrala 5 kil nepacilo sa jej zacala ju drzat zas a za tyzden sa tesila na vahe

ak mate zaujem napisem Vam ju ssem nevyjde ani draho alebo tak zaidne specialne veci netreba k nej kupovat drahe dietne potraviny ci tak