Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Idem na svadbu,neviem kde si kupit saty :(

Idem na svadbu,neviem kde si kupit saty :(

od Jenny794613 » Pon Sep 13, 2010 1:56 pm

Ahoj maminky, poradte mi prosim.

Neviete nahodov nejaku stranku kde sa predavaju saty ale taku odkial ste si uz kupili aj sami.. ?

Lebo zatial som nasla vela, no kto vie, ci tovar zodpoveda popisu a ci su miery dobre uvedene. Napr. pri cinanskych satockach ktore prezentuju cinanky asi viete ktore myslim je ich vela aj tu na totmo bazariku,
je to dost zle, vacsinou ked clovek kupi pride mu nie taka pekna vec ako bola na obrazku a stane sa ze ani rozmerky nesedia :(

ja potrebujem nejakeho inzerenta alebo stranku ktoru mate proste uz oťuknutu :)

vopred diky
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pon Sep 13, 2010 2:09 pm

..neviem ci pomoze ale ja by som si saty kupovala skor priamo v obchode kde sa daju vyskusat :wink:
hlavne ked nestoja malo
raz som kupovala aj tu aale maminka bola zlata a poslala mi na skusku a ked nesedi mohla som poslat spat..
ale sadli mi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Pon Sep 13, 2010 2:26 pm

Dakujem pomohlo mna to ani nenapadlo ze by sommohla ist do obchodu si ich kupit :D a myslim to smrtelne vazne :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Pon Sep 13, 2010 2:31 pm

Jenny794613 píše:Dakujem pomohlo mna to ani nenapadlo ze by sommohla ist do obchodu si ich kupit :D a myslim to smrtelne vazne :D

to ozaj? :D
ja by som uz len preto v obchode radsej kedze na fotke to moze ukazat krasne a hlavne na plochych babikach :wink: ale ked clovek nema taku dokonalu postavu tak neni iste ze bude spokojna ked sa v nich uvidi v zrkadle
no ty ak sa dobre pamatam si este mladunka tak mas /mozes mat este supis postavu...
ja uz mam sem tam gumy :wink: takze tak...ja ostavam pri obchodoch...sice nekupujem velmi saty...
:?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pon Sep 13, 2010 8:48 pm

Jenny794613 píše:Dakujem pomohlo mna to ani nenapadlo ze by sommohla ist do obchodu si ich kupit :D a myslim to smrtelne vazne :D

Jen ,Ty si tak zlatá :lol: :lol: :lol: :lol: toto bolo také od srdca..xixixixi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Uto Sep 14, 2010 2:09 am

inguli píše:

to ozaj? :D
ja by som uz len preto v obchode radsej kedze na fotke to moze ukazat krasne a hlavne na plochych babikach :wink: ale ked clovek nema taku dokonalu postavu tak neni iste ze bude spokojna ked sa v nich uvidi v zrkadle
no ty ak sa dobre pamatam si este mladunka tak mas /mozes mat este supis postavu...
ja uz mam sem tam gumy :wink: takze tak...ja ostavam pri obchodoch...sice nekupujem velmi saty...
:?

Ani ja nekupujem,doteraz som kupila dokpy mozno 3 ks siat :D
Jedny su mi male,druhe som zaspinila mastny flak ostal a cistiaren vyjde asi tak draho u ans ako nove saty, :D a tretie som uz aj predala :(

Ale to je pravda ja sa tiez trosku bojim ze mi pride nieco odveci ked si objednam z netu :( tie tretie som predala kupila som ich cez net za 40 eur redialky,velmi krasne na modelke udajne velkost uni.. jej boli tesne a vyzerala chudo hovrim bude mi to dobre vska ja som tiez ako palicka.Jej boli take kratsie viete take sexy no :D :D :D

ked mi prisli skoro som sa obesila :/ uplne mi cele odstavali bolo to asi take XL ko mensie urcite nie... a boli skoro po zem :D ta modelka ich musela mat vyhrnute..je pravda ze osm malaa,mam len 160 ale i tak lebo neverim ze by mala 3 metre a to by musela mat nato aby jej boli take kratke fajne na nej boli...

takze to bol asi podvod riadny odvtedy uz VZDY KUPUJEM len od takych o ktorych viem ze maju take veci ake su na fotke..a miery pytam uz vzdy radsej...
no ale saty boli krasne...na fotke. Zaujali ma. ked mi prisli, tak ma zaujimala uz iba vyska tej modelky a to ako sa co najrychlejsie ukludnim :D

Nebojte, ja mam tiez gumy :/ na bruchu mam 3 sadla hned pod sebou :D vyzera to fakt divne pretoze nohy a ruky mam ako palicka. Kazdy vravi ze som ako pavucik. :D a je to tak...ale nelamem si hlavu nerobte to ani vy, hlavne je citit sa dobre vo svojej kozi, to je prvorade...

ak uz sa tak dobre necitite je to problem ale tie su tu nato aby sme ich riesili a rada pomozem moja mamina ma super dietu schudla za mesiac nechcem klamat mozno 20 kil ALE ZDRAVO a to je dolezite.
A pri tom cely den pekne jedla :) to je taka specialna dieta...a nepribera sa spät ani nic... odvtedy je taka chudsia :) uz to bolo asi pred 2 rokmi co ju drzala... potom pribrala 5 kil nepacilo sa jej zacala ju drzat zas a za tyzden sa tesila na vahe :) ak mate zaujem napisem Vam ju ssem nevyjde ani draho alebo tak zaidne specialne veci netreba k nej kupovat drahe dietne potraviny ci tak :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Uto Sep 14, 2010 2:14 am

Janka81 píše:

Dakujem :)) no ja ked som to citala, ze mam ist do obchodu tak som sa riadne zamyslela ze preco vlastne nejdem :D ? ja som zabudla ze existuju obchody lebo kupujem len cez net uz davno :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Uto Sep 14, 2010 9:26 am

nie jenny ja sa netrapim az tak zle to neni mam dve deticky co cakam uz?vies? :wink:
ale inak pred rokom som zacala cvicit a schudla som 10 kil za mesiac a pol ale tak ze z toho 3 kila za tyzden/asi voda/a teraz som nato kaslala cez leto noo zacinam teraz na zimu znova kedze clovek je viac doma cez zimu niesme cele dni vonku a doma su u mna v zime na rade langose kolace a taketo "vecicky"pre rodinu a samozrejme pohybu menej tak priberame ale prave preto chcem zasa cvicit a bude to v poho..
ja mam inak tiez nohy ako palicky niesom zasa tucna to vobec mam 167 cca a 64 kil akurat to brucho neni ploche :lol:
nohy mam cely zivot ako palice aj ja nikdy na ne nepriberiem..dokonca ani na stehna aj tie mam ako zabka...no neva
problemy mi to nerobi a hlavne niesom nespokojna az tak tvrdo zo sebou takze tak... :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Uto Sep 14, 2010 9:27 am

a tie saty cez net z tej babiky ...vidis preto vravim radsej ososbne zajst niekde a tam kupit vzdy to vyzera inak na tych babikach ako na nas :roll: :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Uto Sep 14, 2010 10:35 am

Jenny794613 píše:
Janka81 píše:

Dakujem :)) no ja ked som to citala, ze mam ist do obchodu tak som sa riadne zamyslela ze preco vlastne nejdem :D ? ja som zabudla ze existuju obchody lebo kupujem len cez net uz davno :D

Tak to je aj môj problém,nejak zabúdam,že okrem potravín sa aj oblečko kupuje vonku :wink: :wink: ale no nekúp to za tie netové ceny :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Uto Sep 14, 2010 3:56 pm

presne na nete je vsetko lacnejsie :D teda nie vseto pozor pozor.vacsinou je to tak ale nie vzdy... objavila som u nas taky cinsky obchod v GA to je nie u nas to je ale len 7km od nas... maju tam kraasen veci, a vobec nevyzeraju ako od cinanov a za babku krasne balerinky od 5 eur :) krasne sandale od 7 eur a cizmy maju tgiez super tusim najlacnejsie od 9 :) a fakt pekne kvalitne veci... neviem kde na to chodia ten obchod je prsote super...

JEJ TO MA TESI ZE NIE SOM SAMA :D zatial som sa osobne nestratla s pavukmi ako ja tak aspon tekto cez net :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Str Sep 15, 2010 11:19 pm

Ahojko Jenny mam tip na jednu pani a jej miery mne aspon sedeli ma velku ponuku a su lacine no nechcem ti pisat sem ze odkial lebo je to iny portal ale ak by si mala zaujem zaslem ti na tvoj nick udaje .... daj vediet :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Štv Sep 16, 2010 5:26 pm

kriskovalud píše:Ahojko Jenny mam tip na jednu pani a jej miery mne aspon sedeli ma velku ponuku a su lacine no nechcem ti pisat sem ze odkial lebo je to iny portal ale ak by si mala zaujem zaslem ti na tvoj nick udaje .... daj vediet :wink:

dakujem ale radsej si to nebudem pozerat ani lebo by ma len srdce asi rozbolelo lebo ja uz som svoje peniazky na saty utratila teda kupila som si saty :) no .... pacili sa mi v obchode a teraz uz sa mi nepacia ale uz nemam inu moznost... :/

ale dakujem aj tak :) nabuduce ked budem hladat Vas kontaktujem aby ste mi dali nick :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jenny794613 » Štv Sep 16, 2010 5:28 pm

NO a mam dalsi problemik :D

Mala som dlhu ofinku tak som sa opovazila si ju sama ostrihat co moc lutujem lebo som si ju ostrahala priliz priliz kratko... ked si ju chcem dat hore do sponky tak potrebujem kilo laku aby tie malinke casti drzali hore...

lenze na tu svadbu to tak nemozem mat je to velmi skarede tak kazd ymi to aj hovri :(( ze to co mas na hlave ?:D

a netusm co s tym ... ak niekto nieco mi povie poradit ... pocula som aj o umelych ofinach ale to uz asi nestihnem kupit jedine ze by osm si to kupila zajtra v nejakom obchode ale ani neviem kde take maju :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Sep 16, 2010 7:42 pm

Jenny794613 píše:NO a mam dalsi problemik :D

Mala som dlhu ofinku tak som sa opovazila si ju sama ostrihat co moc lutujem lebo som si ju ostrahala priliz priliz kratko... ked si ju chcem dat hore do sponky tak potrebujem kilo laku aby tie malinke casti drzali hore...

lenze na tu svadbu to tak nemozem mat je to velmi skarede tak kazd ymi to aj hovri :(( ze to co mas na hlave ?:D

a netusm co s tym ... ak niekto nieco mi povie poradit ... pocula som aj o umelych ofinach ale to uz asi nestihnem kupit jedine ze by osm si to kupila zajtra v nejakom obchode ale ani neviem kde take maju :(

Jen,ved si ju nevypínaj,ved ofinky sa nosia..či?? :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť