Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - JOJ alebo MARKÍZA

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od terez254 » Str Feb 25, 2015 6:24 pm

melindi píše:Dneska budú zase rodinné prípady:
Za zavretými dverami
Nina a Kamila sú najlepšie kamarátky už od strednej školy. Kamila sa po vysokej vydala za úspešného manažéra Filipa a momentálne je na materskej dovolenke. Nina je stále slobodná. Idylické vzťahy naruší, keď Nina uvidí Filipa s atraktívnou ženou. Kamila jej však neverí a dokonca si myslí, že Nina chce jej manžela pre seba.



vcerajsipirbeh sa mi zdalk byt divny..ze by si muz nevsimol, ze jeho manzelka je v 6. mesiaci tehotenstva sa mi zda prilis.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od melindi » Štv Feb 26, 2015 3:04 pm

Nevedela som to včera pozrieť, dcérka nechcela spať.
Rodinné prípady: Druhá šanca
Alica prežila niekoľko zlých vzťahov s mužmi. Už rok však chodí s lekárom Tomášom a nikdy sa necítila lepšie. Preto nebolo šťastnejšej ženy, keď ju Tomáš požiadal, aby sa k nemu nasťahovala. Harmonické chvíle však skončili nečakaným Tomášovým priznaním.
To bude dnes.
Zase bol futbal na STV. Už ide mi na nervy. Aj ty máš rada futbal? Zvykneš v pozerať na zápasy na STV?
Ja nemám rada, ani hokej, ani futbal. Dnes bude na markize Karate Kid. Máš rada také filmy?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1279
Registrovaný: Str Aug 27, 2014 3:31 pm

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od terez254 » Pia Feb 27, 2015 10:28 am

melindi píše:Včera sami zase nepodarilo. Zase bol futbal na STV. Už ide mi na nervy. Aj ty máš rada futbal? Zvykneš v pozerať na zápasy na STV?
Ja nemám rada, ani hokej, ani futbal. Dnes bude na markize Karate Kid. Máš rada také filmy?


futbal nemam rada ani ho nepozeram..uz skor hokej,keby som si mala vybrat.
bojove filym mam velmi rada, ale karate kid som este nevidela. ty si to videla?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od melindi » Sob Feb 28, 2015 8:21 am

Ja nemám rada také filmy. Radšej pozerám komedie. Dnes bude veľmi dobrá komedia na markíze.
Vo štvorici po opici
Keď po rozlúčke so slobodou zmizne ženích, v kúpeľni máte tigra a v skrini akési dieťa... „Okno“ možno vôbec neznie zle! :-)
Krátko pred svadbou s krásnou Tracy Garnerovou (Sasha Barrese) sa budúci ženích Doug Billings (Justin Bartha) vyberie na nezabudnuteľnú rozlúčku so slobodou do samotného srdca legendárneho mesta hriechu Las Vegas. Nejde tam, samozrejme, sám. V nádhernom oldtimeri jeho budúceho svokra sa okrem Douga a jeho skromnej batožiny vezú aj jeho traja kamaráti do nepohody – síce ženatý, no i tak zúfalo nezrelý a nedospelý učiteľ Phil Wenneck (Bradley Cooper), mierne naivný, ba až trochu pribrzdený zubár Stu Price (Ed Helms) a nevestin zo všetkých uhlov pohľadu naozaj komicky pôsobiaci bradatý brat Alan (Zach Galifianakis). Keď sa táto rôznorodá štvorica ubytuje v luxusnom apartmáne jedného z najväčších a najexkluzívnejších hotelov vo Vegas, zábava sa môže začať! Ibaže po noci nespútanej zábavy a neskutočného opíjania sa ráno v totálne zdemolovanej izbe prebudia s totálnym „oknom“ iba traja. A na to, čo sa v noci dialo, prečo je v kúpeľni zamknutý tiger a v skrini akési dieťa, či kde, preboha, asi tak skončil ženích, si v ich príšerne duniacich hlavách ani pri najlepšej vôli nespomenie ani len jeden jediný ako-tak triezvy neurón! :-) Kým sa im podarí nejako zmysluplne zrekonštruovať udalosti posledných dvadsiatich štyroch hodín a nájsť Douga, majú pred sebou dvojdňový hororový výlet naprieč mestom hriechu - po vlastných, občas naozaj poriadne šokujúcich stopách, navyše s príšernou opicou, ktorá nie a nie odznieť...! :-)

V kine sme to videli. Film má 3 časti. Videla si dvojku aj trojku?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1279
Registrovaný: Str Aug 27, 2014 3:31 pm

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od terez254 » Sob Feb 28, 2015 10:47 am

ten film som pred par rokmi videla..celkom dobra komedia. ale musis mi priblizit o com to bolo, lebo nieco sa mi mari,ale nie som si ista.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od melindi » Sob Feb 28, 2015 3:42 pm

Vo štvorici po opici 2
Povedali by ste si, že týmto štyrom chlapom, bude jedno ráno po opici skúsenosťou na celý život. Omyl. Prichádzajú znovu a tentoraz by v ich koži nechcel skončiť asi nikto. “Vo štvorici po opici 2″ je pokračovaním hitu režiséra Todda Phillipsa z roku 2009. Už prvá časť sa stala jednou z najlepšie zarábajúcich komédií všetkých čias. Dokonca získala aj prestížne ocenenie Zlatý Glóbus v kategórii Najlepší film – Komédia / Muzikál. Aj v druhej časti sa stretnete s rovnakými postavami.

Svoje úlohy sa rozhodli zopakovať si Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Jeffrey Tambor, Justin Bartha, Ken Jeong a dokonca aj hviezda boxerských ringov Mike Tyson. Štyria priatelia sa tentokrát vydajú na neškodnú cestu do exotického Thajska. Dôvodom je Stuova svadba. Po nezabudnuteľnej Dougovej rozlúčke so slobodou v Las Vegas, však Stu nechce nič riskovať. Rozlúčiť sa plánuje na obyčajnom predsvadobnom brunchi. V osude týchto pánov sa však udalosti nikdy nevyvíjajú podľa plánu…
---

VO ŠTVORICI PO OPICI 3
Partičke, ktorá je večne vo štvorici bez jedného a vždy po opici s pamäťovým oknom, definitívne odzvonilo. Režisér Todd Phillips sa rozhodol nepokúšať šťastenu naklonenú upadajúcemu vkusu publika a americký Hangover III definitívne ukončuje rozžúrovanú trilógiu Vo štvorici po opici.
Opäť sledujeme banálnu zápletku a bezhraničné chlapské kamarátstvo. No ak v jednotke námet pôsobil sviežo a dynamicky, tak bangkokská dvojka prešla cez námetový kopirák a, našťastie, v závere trilógie si režisér doprial „sypať vtipy“ mimo poopičný údes. Dnes sa nikto nežení, dnes zomrel Alanovi tatko. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) a Doug (Justin Bartha) mu chcú pomôcť od prepadávania sa do psychopatickej nevyspytateľnosti (Alan už dlhšiu dobu odmieta brať svoje lieky). Na ceste do liečebne všetkým štyrom zhatí plány zlovestný boháč Marshall (John Goodman) a k slovu sa prihlási krádež jeho zlatých tehál, za ktorou nestojí nik iný ako hyperneurotický Mr. Chow (Ken Jeong).
Za komediálnosť trojky znova zodpovedá predovšetkým Alan (Zach Galifianakis) a jeho rozkošná neokrôchanosť v názoroch či pohyboch. V tesnom závese mu dýcha na krk Mr. Chow s kokaínom vybičovanou výbušnosťou. Zvyšok protagonistov spracúva Alanove a Chowove výstrelky zodpovedajúcim spôsobom nechápavcov, aby Phillips naplnil osvedčenú hangoverovskú gagovú mustru. No už v úvode pochopíme, že prízemným vtipkovaním na margo odťatej žirafej hlavy bude film dostávať svoju komplexnú humornú podobu. Režisér nalinkovano stavia do protikladov spoločenskú únosnosť troch suchárov (Phil, Stu, Doug) a atraktívne anomálie v Chowovom a Alanovom správaní.
V Hangover III si divák príde na svoje na poli smiešnych pádov, prekvapujúcich súvislostí a hrubozrnných amorálnych výrokov. Z celého scenára srší ale úporná snaha zavŕšiť trilógiu vo veľkom a sentimentálnom štýle. Alanova osamelosť dostane na frak, spriaznená duše je totiž na ceste. Paradoxne, „frky“ vedľajších postáv sú oveľa šťavnatejšie než monumentálna okázalosť premršteného gay-humoru v ústredí. Za jedno zhliadnutie v duchu osvedčenej taktiky predchádzajúcich dvoch častí Hangover III divákovi stojí, hlavne keď je uzrozumený s faktom, že na základe dvojky už od finálneho dielu príliš mnoho očakávať nebude.

Bolo to veľmi dobré. Najlepšie bolo podľa mňa dvojka. Budúci týždeň sobotu bude na markíze aj dvojka, možno potom 14. bude aj trojka.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1279
Registrovaný: Str Aug 27, 2014 3:31 pm

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od terez254 » Ned Mar 01, 2015 12:58 pm

melindi píše:Bolo to veľmi dobré. Najlepšie bolo podľa mňa dvojka. Budúci týždeň sobotu bude na markíze aj dvojka, možno potom 14. bude aj trojka.


lepsia ako jednotka?
vacsinou to byva tak,ze jednotka je vzdy najlepsia. ja som videla len jednotku cize to neviem takto posudit.
ale podla toho opisu, co si pred tym posielala tak autor toho clanku naznacil, ze jednotka bola lepsia.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od terez254 » Pon Mar 02, 2015 4:21 pm

minule som sa divala na celkom zaujimavy film Kde najdes niekoho ako som ja. Je to taliansky film,romanticky.
Italská verze "Pretty Woman". Sonia je mladé, hezké děvče, které si přeje se stát žurnalistkou, ale neplánovaně se ocitá v roli pracovnice eskortní služby, která se zamiluje do prince s modrou krví .
potom ti pohladam link, kde si to mozes pozriet online.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od melindi » Uto Mar 03, 2015 9:10 am

Super, mám rada také. Škoda, že televízii zriedkavo dávajú také. Dnes zase Rodinné prípady, Zámená manželiek.
Zajtra bude CHART SHOW na Markíze. Moderátorka bude Adela Banášová. Poznáš tu reláciu? Predtým vysielala to Nova.
V tematických rebríčkoch sa hudobná relácia bude sústreďovať na najväčšie hity minulosti. Najbližšie vydania prinesú epizódy na tému Rockové hity, Hudobné úlety, Svadobné hity či Love songs. Na nakrúcaní sa zúčastnili Horkýže Slíže, Vidiek, No Name, Gladiátor, ale aj Kopytovci, ktorí sa preslávili hitom „Dójit“, paródiou na pieseň Maduaru.
Určite bude dobré. Máš rada Adelu Banášovú?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1279
Registrovaný: Str Aug 27, 2014 3:31 pm

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od terez254 » Str Mar 04, 2015 2:56 pm

melindi píše:V tematických rebríčkoch sa hudobná relácia bude sústreďovať na najväčšie hity minulosti. Najbližšie vydania prinesú epizódy na tému Rockové hity, Hudobné úlety, Svadobné hity či Love songs. Na nakrúcaní sa zúčastnili Horkýže Slíže, Vidiek, No Name, Gladiátor, ale aj Kopytovci, ktorí sa preslávili hitom „Dójit“, paródiou na pieseň Maduaru.
Určite bude dobré. Máš rada Adelu Banášovú?


ja Adelu mam rada a aj ju rada nemam. niekedy mi pride vtipna, mila a niekedy z jej spravania badam stopy arogancie. a co ty?
a co povies na vila rozborila a tanec snov? chystas sa to pozerat?
tanec-snov-t6243.html
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od melindi » Str Mar 04, 2015 3:25 pm

Ja mám ju rada. Môj druh videl ju naživo v Bratislave.
Áno, chcem to pozrieť. Vilo mám veľmi rada. Včera si pozrela CHART SHOW?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1279
Registrovaný: Str Aug 27, 2014 3:31 pm

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od terez254 » Štv Mar 05, 2015 2:01 pm

melindi píše:Áno, chcem to pozrieť. Vilo mám veľmi rada. Včera si pozrela CHART SHOW?


nie nepozerala som to.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od melindi » Štv Mar 05, 2015 5:39 pm

Bolo to veľmi dobré. Boli tam veľmi dobré piesne. Zaujímavá relácia.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1279
Registrovaný: Str Aug 27, 2014 3:31 pm

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od melindi » Pon Mar 09, 2015 8:35 am

Cez víkend aké programy videla?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1279
Registrovaný: Str Aug 27, 2014 3:31 pm

Re: JOJ alebo MARKÍZA

od terez254 » Pon Mar 09, 2015 9:48 am

melindi píše:Cez víkend aké programy videla?


ja som sa cez vikend ani moc na televiziu nepozerala..nemala som cas.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

PredchádzajúciĎalší

cron
Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť