Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - kde si zadam minimalny prihoz na aukcii?

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

kde si zadam minimalny prihoz na aukcii?

od maxicosi » Str Okt 28, 2009 12:34 am

nahodila som si prave aukciu a neviem kde som mala zadat minimalny prihoz..............???? vyvolavaciu cenu som dala 5€ a ked cenu niekto potvrdi, dalsi zaujemca mi kolko vlastne prihodi???? to si nemozem ja urcit minimalny prihoz???????????? prosim od vas rychlu odpoved. dakujem, maxicosi.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Str Okt 28, 2009 9:14 pm

Minimálny príhoz je nadstavený automaticky podľa výšky ceny
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Str Okt 28, 2009 10:48 pm

ja tomu prihadzovaniu vobec nerozumiem,na kazdej aukcii je prihoz napisany v rovnakej sume ako vyvolavacia cena.To ked niekto predava gate za min.4 €,musim minimalne prihodit 4 €,ci ako?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Okt 29, 2009 12:34 pm

Ljublju píše:ja tomu prihadzovaniu vobec nerozumiem,na kazdej aukcii je prihoz napisany v rovnakej sume ako vyvolavacia cena.To ked niekto predava gate za min.4 €,musim minimalne prihodit 4 €,ci ako?

Nie...
zadá sa aukcia napr. s počiatočnou cenou 1,60€, minimálna možná ponuka je 1,60€ čiže to je, že ju vlastne potvrdíš (tú počiatočnú cenu), potom sa ten minimálny príhoz upraví na 1,85€ ... vlastne prihodíš o 0,25€
Ty si môžeš nadstaviť maximálnu ponuku, ktorú si ochotná za danú vec dať, a nemusíš aukciu vôbec sledovať. Potom ti príde mail s upozornením, že končí aukcia ktorú sleduješ.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Štv Okt 29, 2009 1:34 pm

alex píše:
Ljublju píše:ja tomu prihadzovaniu vobec nerozumiem,na kazdej aukcii je prihoz napisany v rovnakej sume ako vyvolavacia cena.To ked niekto predava gate za min.4 €,musim minimalne prihodit 4 €,ci ako?

Nie...
zadá sa aukcia napr. s počiatočnou cenou 1,60€, minimálna možná ponuka je 1,60€ čiže to je, že ju vlastne potvrdíš (tú počiatočnú cenu), potom sa ten minimálny príhoz upraví na 1,85€ ... vlastne prihodíš o 0,25€
Ty si môžeš nadstaviť maximálnu ponuku, ktorú si ochotná za danú vec dať, a nemusíš aukciu vôbec sledovať. Potom ti príde mail s upozornením, že končí aukcia ktorú sleduješ.

dakujem,poprezerala som si tie aukcie,a uz tomu chapem :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od maxicosi » Sob Okt 31, 2009 9:41 am

vobec sa mi nezda fer, aby mi vysku prihozu urcoval za mna niekto iny!!!! akoze automaticky, je to moja aukcia a ked napr. predavam nieco od 5 eur a chcem len centove prihodenie, nemozem to nijako ovplyvnit!!!! prihodenie by si mal nadstavit predavajuci a nemalo by to byt nijako automaticky upravene!!!!!!!!!!!NEPACI SA MI TO!
a to som zistila az ked som si objednala a zaplatila silver ucet! bude sa do nejako menit? alebo to ostane takto, nie moc stastne vymyslene?!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Sob Okt 31, 2009 10:29 am

maxicosi píše:vobec sa mi nezda fer, aby mi vysku prihozu urcoval za mna niekto iny!!!! akoze automaticky, je to moja aukcia a ked napr. predavam nieco od 5 eur a chcem len centove prihodenie, nemozem to nijako ovplyvnit!!!! prihodenie by si mal nadstavit predavajuci a nemalo by to byt nijako automaticky upravene!!!!!!!!!!!NEPACI SA MI TO!
a to som zistila az ked som si objednala a zaplatila silver ucet! bude sa do nejako menit? alebo to ostane takto, nie moc stastne vymyslene?!

Meniť sa to určite nebude. Je to takto vymyslené, naprogramované.. nie každému sa dá vyhovieť
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od maxicosi » Sob Okt 31, 2009 11:43 pm

alex, dakujem za odpoved............i ked sklamana som.
vysvetlim preco sme chceli urcovat prihoz sami.............:
do drazby davam veci, ktore chcem vydrazit, za cenu, ktoru si urcia potenc. zakaznici, preto by som chcela vacsinou zacat na 1 symbolickom eure. ked vsak zadam vyvolavaciu cenu 1€, prihoz je tak nizsky, ze sa mi to neoplati, hoci prihozov by bolo viac.......
preto by som si zvolila prihoz 1€. mam to tak overene v inych aukciach.
takto musim zadat vyvolavaciu cenu o dost vyssiu a to kazdeho odradi hned. ved na to su inzeraty a nie drazba. drazba ma byt od min. vyvolavacej sumy, co je mozne robit vtedy ak si mozem sama urcit prihoz!!!!!!!!!!!!!(sama prihadzujem castejsie, ked je vyvolavacia cena nizsia a nakonec vydrazim za vysiu sumu - ked kupujem....) o tom to skratka je..........
ved si vsimnite, ze sa na tych aukciach tu skoro nic nevydrazi, pretoze kazdy si zada cenu radsej vyssiu, aby neprerobil - a to len preto, lebo si nemoze urcit svoj prihoz!!! naco chodit na take aukcie, ktore nie su lakave...?
ked to nechcete nechat na predavajucich, mohli by ste aspom urcit niekolko druhov prihozov - na vyber. napr. 0,25€, 0,5€, 1€, 2€. z toho by si predavajuce mohli vybrat vysku prihozu. (je to len priklad)

novemu babybazaru som sa velmi tesila a hlavne tym aukciam. super praca:)
potesilo by ma, ak by ste to zmenili - a myslim, ze nielen mna, ved to je skoro ako keby progam urcoval aj vyvolavaciu cenu....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Ned Nov 01, 2009 1:12 pm

Ja chápem ako to myslíte... ten príhoz je iba minimálna suma, ktorú môžu záujemcovia prihodiť. Môžu ponúknuť aj viac, resp. aukcie fungujú tak, že záujemca si môže nadstaviť maximálnu možnú cenovú ponuku, akú je ochotný ponúknuť za danú vec a potom už nemusí aukciu sledovať, ale automaticky sa mu to bude prebíjať, keď niekto prihodí...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od jahoda » Pon Nov 02, 2009 1:57 pm

mozte mi niekto poradit akosi dat inzeratna aukciu? klijklasom na pridaj inzerat -aukciu a pridalo mi len inzerat...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Nov 02, 2009 2:16 pm

jahoda píše:mozte mi niekto poradit akosi dat inzeratna aukciu? klijklasom na pridaj inzerat -aukciu a pridalo mi len inzerat...

aukcie môžu dávať iba uživateľia s platenými členstvami
http://www.babybazar.sk/ucty.php
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť