od maxicosi » Sob Okt 31, 2009 11:43 pm
alex, dakujem za odpoved............i ked sklamana som.
vysvetlim preco sme chceli urcovat prihoz sami.............:
do drazby davam veci, ktore chcem vydrazit, za cenu, ktoru si urcia potenc. zakaznici, preto by som chcela vacsinou zacat na 1 symbolickom eure. ked vsak zadam vyvolavaciu cenu 1€, prihoz je tak nizsky, ze sa mi to neoplati, hoci prihozov by bolo viac.......
preto by som si zvolila prihoz 1€. mam to tak overene v inych aukciach.
takto musim zadat vyvolavaciu cenu o dost vyssiu a to kazdeho odradi hned. ved na to su inzeraty a nie drazba. drazba ma byt od min. vyvolavacej sumy, co je mozne robit vtedy ak si mozem sama urcit prihoz!!!!!!!!!!!!!(sama prihadzujem castejsie, ked je vyvolavacia cena nizsia a nakonec vydrazim za vysiu sumu - ked kupujem....) o tom to skratka je..........
ved si vsimnite, ze sa na tych aukciach tu skoro nic nevydrazi, pretoze kazdy si zada cenu radsej vyssiu, aby neprerobil - a to len preto, lebo si nemoze urcit svoj prihoz!!! naco chodit na take aukcie, ktore nie su lakave...?
ked to nechcete nechat na predavajucich, mohli by ste aspom urcit niekolko druhov prihozov - na vyber. napr. 0,25€, 0,5€, 1€, 2€. z toho by si predavajuce mohli vybrat vysku prihozu. (je to len priklad)
novemu babybazaru som sa velmi tesila a hlavne tym aukciam. super praca:)
potesilo by ma, ak by ste to zmenili - a myslim, ze nielen mna, ved to je skoro ako keby progam urcoval aj vyvolavaciu cenu....