No pekne to Ti nezávidím,ja som akurát od rána teraz pred chvílou prišla s malou z Nitry boli sme v rizikovej poradni na poslednej kontrole tak som happy
Ja mám len pre mladšiu,hrajúci nočník.......ale ked neviem čo staršiej,hračky jej už kupovat nemienim má ich až moc a o mužíčkovi ani nehovorím mám stoho hlavu v smútku
ahojte kocky, tak to ste dobre ked uz mate aspon volaco. ja este nemam nic, vzdy to nahavam na poslednu chvilu a potom hociake somariny nakupim a potom lutujem
Ahojte, asi kazda este uklada deturence do postielok a pospratuva veci po byte,aby si v klude mohla na chvilu sadnut za pc a pokecat. Urcite ste si vsimli v diskusii jeden prispevok o ukradnutom kozusteku a naslednom predaji cez bb.Je to poriadna sila co sme uz ludia schopny urobit.
No,poviem Ti čumela som nato jak PUK nenachádzam slov,čo tu niektoré dokazujú ja by som sa jej tak isto išla pozriet do očí a poriadne jej do nich naplula
Ahoj maminy, ako pozeram zas tu nik nie je.Moje slniecka uz spia a v plane sice bolo zehlenie, ale na dnes toho mam akurat tak dost. Ockovali sme drobca a bola cela uplakana a taka nie vo svojej kozi. Len na rukach ani v kociku sa jej nechcelo vozit, aj spanie bolo neskutocne,proste den na figu. Takze zehlenie presuvam na termin "v nedohladne". Poznate to?
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť