Juuuj kočky, tak mi chýbate, ale tak nemám na Vás čas

.POMOOOOOOOC

Asi sa odstrelím

Už nevládzem!!! a to ma ešte len čaká perný týždeň!! V rýchlosti vám opíšem čo sa mi posledné dni deje a verím, že si vydýchnete, že ako je Vám fajn.... Ťahá sa to už od piatku...Celú noc som behala s manželom po pohotovostich - neuveriteľne ho rezali večer oči - až tak, že sa mi po zemi doma válal....V Hlohovci je otras pohotovosť!!!!! Popredu každému vravím, že sem ani nemusíte chodiť!!!! Nevedia pomôcť!!!!Dali mi kvapky, aby si oči umrtvoval!!!Počul to niekedy už niekto!!!

Samozrejme vydržal to nejaké 2 hodiny a potom znova!!!Tak som ho naložila do auta, a fujazdila do Trnavy......a tam mu našli 2 kovové pružiny .....V sobotu a aj včera sme mali potom gratulantov (drobec mal meniny) , tak to som musela niečo dobrého nachystať a stále dokola upratovať!!!!!!

A ešte k tomu, včera večer musel ísť manžel samozrejme hrať futbal!!!!! A po pol hodine ho priniesli chalani, že sa nemôže hýbať!!!!!!OTRAS!!!!!! Tak dnes doobede sme s ním behali zase po lekároch!!!! Ale našťastie nemá nič vyskočené, má len silno prechladnuté kríže , že mu to prechádza až do takých bolestí, že sa nedokáže ani pohnuť!!!!
Fuj!!!! Mám teraz doma dve deti!!!! A ešte k tomu musím tento týždeň spraviť všetky DPH-čka!!!!
Závidí mi niekto!!!
Inak kočenky všetky Vás týmto zdravím a chcela som len opísať, že prečo na Vás nemám čas a prečo si s Vami nepíšem, ale naozaj nemám momentálne čas... a teraz som rada, že utekám do postele, a znovu to zajtra začne!!!!Takže ahojte a určite sa Vám budúci týždeň ozvem!!!Majte sa krásne!!!