dannii píše:a ked to bude riesit sudom?potom co spravis?premyslaj nad tym

sisu22 píše:dannii píše:a ked to bude riesit sudom?potom co spravis?premyslaj nad tym
no ved inak to ani nepojde...ale vsak je este velmi maly,na to aby tam bezomna chodil..ja ked som s nim tam,a na chvilu odidem,tak reve....fakt som zufala..

bubufo píše:boze milujem takychto chujov,psychyse teror

sisu22 píše:dannii píše:a ked to bude riesit sudom?potom co spravis?premyslaj nad tym
no ved inak to ani nepojde...ale vsak je este velmi maly,na to aby tam bezomna chodil..ja ked som s nim tam,a na chvilu odidem,tak reve....fakt som zufala..

dannii píše:sisu22 píše:dannii píše:a ked to bude riesit sudom?potom co spravis?premyslaj nad tym
tak potom tam bud s nim a ked budes chciet ist domov,pojdes aj s malym,uvidi ho ,ale len v tvojej pritomnosti,je naviazany a hotovo,bud tvoje pravidla alebo ziadne

bubufo píše:sisu22 píše:dannii píše:a ked to bude riesit sudom?potom co spravis?premyslaj nad tym
tak mu to vysvetli ze je n atebe citovo zavisly a ze mu to neprospeje
ak cche nech on chodi za nim ku vam, ze takto to iba zhorsi a maly ho bude odmietat

sisu22 píše:bubufo píše:sisu22 píše:dannii píše:a ked to bude riesit sudom?potom co spravis?premyslaj nad tym
ak cche nech on chodi za nim ku vam, ze takto to iba zhorsi a maly ho bude odmietat
prosim ta on ani nevie co je citovo zavisly,poleno tupe..jemu nevysvetlis nic! Neviem kto mu daval rozumy..este sa nestalo ze by som mu povedala,aby nedosiell,ked chcel,vzdy som suhlasila...no co dnes zapotil....porad mi je zle

sisu22 píše:a boli ma zaludok z nervov..uz som na to prisla..chvilu bol klud,co ma nejedoval..a teraz ty kokos,sa mi ide vnutro roztrhnut..boze mne je zle

bubufo píše:sisu22 píše:bubufo píše:sisu22 píše:dannii píše:a ked to bude riesit sudom?potom co spravis?premyslaj nad tym
prosim ta on ani nevie co je citovo zavisly,poleno tupe..jemu nevysvetlis nic! Neviem kto mu daval rozumy..este sa nestalo ze by som mu povedala,aby nedosiell,ked chcel,vzdy som suhlasila...no co dnes zapotil....porad mi je zle
to isto nema zo svojej hlavy, musel dostat nejake kapky od dakoho

dannii píše:no Sisu to je tazko,myslim,ze to co som ti napisla na zaciatok staci,budes tam chodit aj s nim,ked bude starsi,mozno bude vsetko inak,zatial len s tebou a hotovka,ked sa mu nepaci,tak ma smolu,s tymto na sude prejdes,lebo tY mu umoznujes aby ho videl,tak ma smolu hajzel jeden![]()
![]()
![]()
![]()