Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od dannii » Pon Mar 02, 2009 12:00 am

a ked to bude riesit sudom?potom co spravis?premyslaj nad tym
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Mar 02, 2009 12:01 am

keby som aspon vedela,ze sa mu bude venovat..ale viem ze ho pychne fotrovcom...neviem co mam robit
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Mar 02, 2009 12:02 am

boze milujem takychto chujov,psychyse teror
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Mar 02, 2009 12:02 am

dannii píše:a ked to bude riesit sudom?potom co spravis?premyslaj nad tym

no ved inak to ani nepojde...ale vsak je este velmi maly,na to aby tam bezomna chodil..ja ked som s nim tam,a na chvilu odidem,tak reve....fakt som zufala..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Mar 02, 2009 12:03 am

sisu22 píše:

no ved inak to ani nepojde...ale vsak je este velmi maly,na to aby tam bezomna chodil..ja ked som s nim tam,a na chvilu odidem,tak reve....fakt som zufala..

tak potom tam bud s nim a ked budes chciet ist domov,pojdes aj s malym,uvidi ho ,ale len v tvojej pritomnosti,je naviazany a hotovo,bud tvoje pravidla alebo ziadne
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Mar 02, 2009 12:03 am

bubufo píše:boze milujem takychto chujov,psychyse teror

a totalny...este som dnes dokopy nejedla,som rozklepana a mam totalne nervy...spina hnusna,ze venovat sa malemu..pche..to vidim ked doleze sem..maly sa hra a on cumi na telku :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Mar 02, 2009 12:04 am

sisu22 píše:

tak mu to vysvetli ze je n atebe citovo zavisly a ze mu to neprospeje
ak cche nech on chodi za nim ku vam, ze takto to iba zhorsi a maly ho bude odmietat
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Mar 02, 2009 12:05 am

dannii píše:
sisu22 píše:

tak potom tam bud s nim a ked budes chciet ist domov,pojdes aj s malym,uvidi ho ,ale len v tvojej pritomnosti,je naviazany a hotovo,bud tvoje pravidla alebo ziadne

ved Dani poviem ti ako je..ja som mu jasne povedala(nakolko s jeho rodinou vychadzam uplne v pohode) ze nemam problem tam ist z malym,ked chce nech mi povie ja tam pojdem.
a on mi na to,ze vsak neskor bude chodit somnou...kokot vyjebany,a mne sa doma srdce utrhne,ked si predstavim co tam Jakub bude robit :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Mar 02, 2009 12:07 am

bubufo píše:
sisu22 píše:

ak cche nech on chodi za nim ku vam, ze takto to iba zhorsi a maly ho bude odmietat

prosim ta on ani nevie co je citovo zavisly,poleno tupe..jemu nevysvetlis nic! Neviem kto mu daval rozumy..este sa nestalo ze by som mu povedala,aby nedosiell,ked chcel,vzdy som suhlasila...no co dnes zapotil....porad mi je zle
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Mar 02, 2009 12:08 am

a boli ma zaludok z nervov..uz som na to prisla..chvilu bol klud,co ma nejedoval..a teraz ty kokos,sa mi ide vnutro roztrhnut..boze mne je zle :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Mar 02, 2009 12:09 am

sisu22 píše:
bubufo píše:
sisu22 píše:

prosim ta on ani nevie co je citovo zavisly,poleno tupe..jemu nevysvetlis nic! Neviem kto mu daval rozumy..este sa nestalo ze by som mu povedala,aby nedosiell,ked chcel,vzdy som suhlasila...no co dnes zapotil....porad mi je zle

to isto nema zo svojej hlavy, musel dostat nejake kapky od dakoho
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Pon Mar 02, 2009 12:10 am

no Sisu to je tazko,myslim,ze to co som ti napisla na zaciatok staci,budes tam chodit aj s nim,ked bude starsi,mozno bude vsetko inak,zatial len s tebou a hotovka,ked sa mu nepaci,tak ma smolu,s tymto na sude prejdes,lebo tY mu umoznujes aby ho videl,tak ma smolu hajzel jeden :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pon Mar 02, 2009 12:10 am

sisu22 píše:a boli ma zaludok z nervov..uz som na to prisla..chvilu bol klud,co ma nejedoval..a teraz ty kokos,sa mi ide vnutro roztrhnut..boze mne je zle :cry:

klud mozno ho to prejde, a nebude na tom trvat
len skus jednat v klude, nejac po nom ani mu nenadavaj lebo just bude naprotiven robit
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Mar 02, 2009 12:11 am

bubufo píše:
sisu22 píše:
bubufo píše:
sisu22 píše:

to isto nema zo svojej hlavy, musel dostat nejake kapky od dakoho

tiez si myslim,ze mu to niekto natlacil do hlavy...jeho by take nieco nenapadlo..a este co..ze prachy na maleho mi bude posielat postou aby mal doklad...no to ma dozralo...a reku za rok a sedem mesiacov mas kde doklad??som mala take nervy,v zivote by som take nieco neurobila,ze by som povedala,ze mi nedava peniaze,a on to dobre vie....a co dnes povie,ja som isla porad s koze vyletiet...

Dani Jakubko bol dnes v Poluse :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pon Mar 02, 2009 12:12 am

dannii píše:no Sisu to je tazko,myslim,ze to co som ti napisla na zaciatok staci,budes tam chodit aj s nim,ked bude starsi,mozno bude vsetko inak,zatial len s tebou a hotovka,ked sa mu nepaci,tak ma smolu,s tymto na sude prejdes,lebo tY mu umoznujes aby ho videl,tak ma smolu hajzel jeden :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

umoznujem,ale on hocikedy povie ze mu zakazem..ale uznaj,je normalne aby sa dosiel jasit a hrat o sidemej z deckom ktore chodi o pol osmej spat?Potom viac ako hodinu stojim nad postielkou co maly nechce spat a zufava :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť