swedulka píše:Ako ste sa vyspinkali? ja no h@vno,som nahanala muchu a mala blbé sny...

cvilinge píše:adinka33 píše:swedulka píše::lol: .. ráááničko!!!
cauvicek,,,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ránisko hnusné![]()
![]()

cvilinge píše:ja neviem čo sa deje,toto sa mi v živote nastalo![]()
![]()
už ai len do starého železa som súca

si ma potešila,toto bude už si nejaký signálswedulka píše:cvilinge píše:ja neviem čo sa deje,toto sa mi v živote nastalo![]()
![]()
Ha ha ha ,to mne mužík vraví,ze po 30- tke uz treba zenu vymenit,ale ty predsa etše nemás 30?
Je na tom asi niečo pravdy odkedy som dovršila 30 mam vzdy nejake zdrav. problemy![]()

adinka33 píše:swedulka píše:Ako ste sa vyspinkali? ja no h@vno,som nahanala muchu a mala blbé sny...
no super...![]()
tak sa musim pochvalit, tuto noc som spala ako zarezana,,,nic ma nezobudilo,,,takze som cula ako rybicka...![]()
zachvilku mam doumyvany cely bytik, pradielko sa pere,,,no je mi sveta zit...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,![]()
![]()
![]()
![]()

cvilinge píše:si ma potešila,toto bude už si nejaký signálswedulka píše:cvilinge píše:ja neviem čo sa deje,toto sa mi v živote nastalo![]()
![]()
Ha ha ha ,to mne mužík vraví,ze po 30- tke uz treba zenu vymenit,ale ty predsa etše nemás 30?
Je na tom asi niečo pravdy odkedy som dovršila 30 mam vzdy nejake zdrav. problemy![]()

swedulka píše:adinka33 píše:swedulka píše:Ako ste sa vyspinkali? ja no h@vno,som nahanala muchu a mala blbé sny...
no super...![]()
tak sa musim pochvalit, tuto noc som spala ako zarezana,,,nic ma nezobudilo,,,takze som cula ako rybicka...![]()
zachvilku mam doumyvany cely bytik, pradielko sa pere,,,no je mi sveta zit...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,![]()
![]()
![]()
![]()
Tak ked skončís,prid aj ku mne poupratovať,ked mas v sebe tolko elánu.ja čakam ked bude slniečko,tak potom začnem jarné upratovanie...

cvilinge píše:ja neviem čo sa deje,toto sa mi v živote nastalo![]()
![]()

swedulka píše:cvilinge píše:si ma potešila,toto bude už si nejaký signálswedulka píše:cvilinge píše:ja neviem čo sa deje,toto sa mi v živote nastalo![]()
![]()
No toto toto.......

adinka33 píše:cvilinge píše:ja neviem čo sa deje,toto sa mi v živote nastalo![]()
![]()
a co ti je?