Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od martuskab » Štv Mar 12, 2009 10:44 pm

sisu22 píše:
martuskab píše:
sisu22 píše:dannii-ten repik je paradnacky..tri krat som v tom sedela,a citim sa jak rybka :D
Ahojky.§

A čo ti bolo?

na ocuj,ked som curala,myslela som ze skapem :cry:
A už je lepšie?

Počuj,si mi minule volala a som nestihla dvihnúť a ked som ti volalal späť tak si ma mala na háku.
Si mi to vrátila , čo?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Štv Mar 12, 2009 10:46 pm

brýý večer..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Mar 12, 2009 10:47 pm

swedulka píše:brýý večer..
Ajaj. Aj tebe...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Štv Mar 12, 2009 10:47 pm

martuskab píše:
Ajaj. Aj tebe...

Ahoj moja...som rada,ze som na teba natrafila.. Ako sa más?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Mar 12, 2009 10:48 pm

martuskab píše:
sisu22 píše:
martuskab píše:
sisu22 píše:dannii-ten repik je paradnacky..tri krat som v tom sedela,a citim sa jak rybka :D
Ahojky.§

A čo ti bolo?

A už je lepšie?

Počuj,si mi minule volala a som nestihla dvihnúť a ked som ti volalal späť tak si ma mala na háku.
Si mi to vrátila , čo?

som ti volala ked som bola na nechtoch,a ked si volala spat uz som mala ruky v trube,nemohla som :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Mar 12, 2009 10:50 pm

swedulka píše:
martuskab píše:
Ajaj. Aj tebe...

Mám tu mamku,takže nič nestíham :evil: :evil: :evil: :evil: .

Ale dnes som sa odtrhla... :lol: :lol: :lol:

Ty ako? Kočky?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Mar 12, 2009 10:50 pm

sisu22 píše:
martuskab píše:
sisu22 píše:
martuskab píše:
Ahojky.§

A čo ti bolo?

A už je lepšie?

Si mi to vrátila , čo?

som ti volala ked som bola na nechtoch,a ked si volala spat uz som mala ruky v trube,nemohla som :wink:
Ešteže tak.

Máš odpustené. :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Štv Mar 12, 2009 10:52 pm

martuskab píše:
swedulka píše:
martuskab píše:
Ajaj. Aj tebe...

Ty ako? Kočky?

Vsetko ok,mala som tupperware párty a dostanem darceky nádherný chlebník,celu sadu naberaciek teflonovych aj so stojanom a nadobu na varenie ryže.Sa strašne teším tomu chlebniku,som ho velmi chcela.Takze nedávno odišli a teraz som pospratovala a konecne som sa najedla. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Štv Mar 12, 2009 10:54 pm

swedulka píše:
martuskab píše:
swedulka píše:
martuskab píše:
Ajaj. Aj tebe...

Ty ako? Kočky?

Vsetko ok,mala som tupperware párty a dostanem darceky nádherný chlebník,celu sadu naberaciek teflonovych aj so stojanom a nadobu na varenie ryže.Sa strašne teším tomu chlebniku,som ho velmi chcela.Takze nedávno odišli a teraz som pospratovala a konecne som sa najedla. :wink:
To je aká párty?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Štv Mar 12, 2009 10:59 pm

martuskab píše:
swedulka píše:
martuskab píše:
swedulka píše:
martuskab píše:
Ajaj. Aj tebe...

Ty ako? Kočky?

To je aká párty?

Vyrobky do kuchyne.pozri si www.tupperware.sk.Mam toho plnu kuchynu ,je to sice drahsie ,ale kvalitne.Pozves si kamošky,pride Ti tá pani čo robí ukážky,niečo dobre napecie alebo uvarí a baby si objednavaju co sa im páči .A ty za obrat ktorí ti urobia dostanes darceky.Samozrejme ,ža aj ja si vzdy objednávam.Som s tymi vyrobkami 100% spokojna.A hlavne akciove vyrobky si objednávaju.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Mar 12, 2009 11:03 pm

swedulka píše:
martuskab píše:
swedulka píše:
martuskab píše:
swedulka píše:
martuskab píše:
Ajaj. Aj tebe...

Ty ako? Kočky?

To je aká párty?

Vyrobky do kuchyne.pozri si www.tupperware.sk.Mam toho plnu kuchynu ,je to sice drahsie ,ale kvalitne.Pozves si kamošky,pride Ti tá pani čo robí ukážky,niečo dobre napecie alebo uvarí a baby si objednavaju co sa im páči .A ty za obrat ktorí ti urobia dostanes darceky.Samozrejme ,ža aj ja si vzdy objednávam.Som s tymi vyrobkami 100% spokojna.A hlavne akciove vyrobky si objednávaju.

no ty si jak moja mama :lol: k nam zase dojdu tepovat koberec:-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Štv Mar 12, 2009 11:05 pm

:lol: :P :lol: :lol: héééééj ,tak daj kontakt aj mne treba ,mam síce len jeden ,ale uz som ho vyradila ,lebo ho treba vyčistit. :lol: :P :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Mar 12, 2009 11:08 pm

swedulka píše::lol: :P :lol: :lol: héééééj ,tak daj kontakt aj mne treba ,mam síce len jeden ,ale uz som ho vyradila ,lebo ho treba vyčistit. :lol: :P :lol:

ale to dojdu predvadzat:-) mama je natesena,lebo fakt je hrozny,sme ho chceli vyhodit,ze kupime druhy,ale ked je maly taky drobec,to nema zmysel...radsej nist :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od swedulka » Štv Mar 12, 2009 11:21 pm

sisu22 píše:
swedulka píše::lol: :P :lol: :lol: héééééj ,tak daj kontakt aj mne treba ,mam síce len jeden ,ale uz som ho vyradila ,lebo ho treba vyčistit. :lol: :P :lol:

ale to dojdu predvadzat:-) mama je natesena,lebo fakt je hrozny,sme ho chceli vyhodit,ze kupime druhy,ale ked je maly taky drobec,to nema zmysel...radsej nist :roll:

To poznam ,aj ja som mala v obyvke taky ,co sa malá na nom hrala,tak preto uz je zrolovany,nema ho kto vycistit.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Mar 12, 2009 11:25 pm

swedulka píše:
sisu22 píše:

To poznam ,aj ja som mala v obyvke taky ,co sa malá na nom hrala,tak preto uz je zrolovany,nema ho kto vycistit.

ja myslim ze to ani dobre nepojde,on to uz pooblieval vsetkym cim sa dalo....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť