sisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:darujem dieta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
postovne hradim JA
Ak je to syn,beriem..![]()
![]()
okildaj adresu![]()
![]()
![]()
A poprosim este premerať.
je mi luto,neda sa to presne,bo sa to neda dobre chytit...stale to niekam utekapopr.dam aj nejake darceky ku tomo

swedulka píše:sisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:darujem dieta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
postovne hradim JA
![]()
okildaj adresu![]()
![]()
![]()
je mi luto,neda sa to presne,bo sa to neda dobre chytit...stale to niekam utekapopr.dam aj nejake darceky ku tomo
Jasne,darceky tipu- strava+ ošatenie do 18 roku...+ine výdavky -plienky,cigarety.......poslem c.u.

tak toto je mila debatasisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:darujem dieta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
postovne hradim JA
![]()
okildaj adresu![]()
![]()
![]()

patrikja píše:tak toto je mila debatasisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:darujem dieta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
postovne hradim JA
![]()
okildaj adresu![]()
![]()
![]()
![]()
tento moj je tiez ako male sidlo a prave puli oci,pravde podobne sa posral,takze musim zase odist a prebalit ho

sisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:darujem dieta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
postovne hradim JA
![]()
okildaj adresu![]()
![]()
![]()
Jasne,darceky tipu- strava+ ošatenie do 18 roku...+ine výdavky -plienky,cigarety.......poslem c.u.
jej,tak beries??dam aj bonus,zaplatim kazdy rok dovolenku k morubooze,celu noc to nespalo,a teraz to chodi a zufava...zobral sietku na ryby a lovi ich,ked ho dam prec zufava...a vsetko tu mam hore nohami..prave sa to trepe na comp

bude aj horsie,ja si zatial toho mojho uzivam ma len 13mes.no neviem co ma este caka,cim dalej tym je vacsi lumpsisu22 píše:patrikja píše:tak toto je mila debatasisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:darujem dieta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
postovne hradim JA
![]()
okildaj adresu![]()
![]()
![]()
![]()
tento moj je tiez ako male sidlo a prave puli oci,pravde podobne sa posral,takze musim zase odist a prebalit ho
ja dnes zurim,bo takyto extrem este nebol

swedulka píše:sisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:swedulka píše:sisu22 píše:darujem dieta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
postovne hradim JA
![]()
okildaj adresu![]()
![]()
![]()
jej,tak beries??dam aj bonus,zaplatim kazdy rok dovolenku k morubooze,celu noc to nespalo,a teraz to chodi a zufava...zobral sietku na ryby a lovi ich,ked ho dam prec zufava...a vsetko tu mam hore nohami..prave sa to trepe na comp
Dovolenka k moru? To znie velmi lákavo...Ja pojdem na dovolenku si oddýchnut a on zatial k Tebe na prázdniny!!!Som to dobre vymyslela..