Drahá čo by si spravila keby som vyhral v loterii??
Zobrala by som ti polovicu a odisla by som od teba.
OK. uhadol som 3 cisla tu mas 50 sk a pal do piče

Sisu.Ono sa to spravý.Ak je tvoja mamka taký korienok ako si písala,tak sa z toho určite rýchlo dostane. A aj v Poprade riadne leje.sisu22 píše:martuskab píše:Adinka,super vtipy![]()
![]()
.Je tu smutná nálada.Dúfam,že to číta aj Sisu a trošku sa rozptýli.
hejnehadzem flintu do zita,mohlo to dopadnut horsie...len take stare kosti sa zle hoja
no hlavne ze zije...lebo na pohreby uz mam za tieto dva roky odchodene na cely zivot....

martuskab píše:Sisu.Ono sa to spravý.Ak je tvoja mamka taký korienok ako si písala,tak sa z toho určite rýchlo dostane. A aj v Poprade riadne leje.sisu22 píše:martuskab píše:Adinka,super vtipy![]()
![]()
hejnehadzem flintu do zita,mohlo to dopadnut horsie...len take stare kosti sa zle hoja
no hlavne ze zije...lebo na pohreby uz mam za tieto dva roky odchodene na cely zivot....

Aha ja blbá.A to niesom blondýna.Aká by som bola,keby som bola blond.Ale aj tak,aj babke prajem skoré uzdravenie.sisu22 píše:martuskab píše:Sisu.Ono sa to spravý.Ak je tvoja mamka taký korienok ako si písala,tak sa z toho určite rýchlo dostane. A aj v Poprade riadne leje.sisu22 píše:martuskab píše:Adinka,super vtipy![]()
![]()
joj zlatko si ma asi nepochopila..v tom spitale je mojej mami mama,cize moja babka a mojho syna brababka

martuskab píše:Aha ja blbá.A to niesom blondýna.Aká by som bola,keby som bola blond.Ale aj tak,aj babke prajem skoré uzdravenie.sisu22 píše:martuskab píše:Sisu.Ono sa to spravý.Ak je tvoja mamka taký korienok ako si písala,tak sa z toho určite rýchlo dostane. A aj v Poprade riadne leje.sisu22 píše:martuskab píše:Adinka,super vtipy![]()
![]()
joj zlatko si ma asi nepochopila..v tom spitale je mojej mami mama,cize moja babka a mojho syna brababka