Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od sisu22 » Pia Dec 05, 2008 10:44 pm

Drahá čo by si spravila keby som vyhral v loterii??
Zobrala by som ti polovicu a odisla by som od teba.
OK. uhadol som 3 cisla tu mas 50 sk a pal do piče
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pia Dec 05, 2008 10:44 pm

V škole dá učiteľka deťom úlohu, aby povedali príbeh, ktorý skončí vetou: "Mama je len jedna!". Prihlási sa Anička, známa bifloška a vraví:
- Vždy, keď idem ráno do školy, moja mama ma učeše, aby som bola pekná. Moja mama je veľmi dobrá. Mama je len jedna!
Prihlási sa Jožinko a vraví:
- Moja mama mi každý deň urobí do školy desiatu, aby som nebol hladný. Mama je len jedna!
Nakoniec sa prihlási Móricko:
- Keď som včera prišiel domov, otvoril som dvere a náš byt bol plný dymu od cigariet, na koberci bol fľak od rozliateho červeného vína a mama sedela v obývačke rozčapená v kresle. Zakričala na mňa, aby som jej z chladničky doniesol dve fľaše piva. Otvoril som chladničku a zakričal: 'Mama, je len jedna!'
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pia Dec 05, 2008 10:45 pm

sisu22 píše:
martuskab píše:Adinka,super vtipy :P :P :P .Je tu smutná nálada.Dúfam,že to číta aj Sisu a trošku sa rozptýli.

hej :D nehadzem flintu do zita,mohlo to dopadnut horsie...len take stare kosti sa zle hoja :roll: no hlavne ze zije...lebo na pohreby uz mam za tieto dva roky odchodene na cely zivot.... :wink:
Sisu.Ono sa to spravý.Ak je tvoja mamka taký korienok ako si písala,tak sa z toho určite rýchlo dostane. A aj v Poprade riadne leje.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pia Dec 05, 2008 10:46 pm

Nový riaditeľ kancelárie po komunálnych voľbách sa zoznamuje s kolektívom:
- Tak, ododnes budeme pracovať podľa nového poriadku:
Pondelok - oddych po víkende.
Utorok - príprava na pracovný deň.
Streda - pracovný deň.
Štvrtok - oddych po pracovnom dni.
Piatok - príprava na víkend.
Sobota a nedeľa - víkendové voľno.

Na to sa ktosi z úradníkov ozve s tichým roztrpčeným komentárom:
- A to akože v tú stredu sa tu dokedy budeme zaje@ávať?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Dec 05, 2008 10:47 pm

sisu cavko, boli sme doma a potom sme sli na mikulasa jedneho podnikoveho svagor zobral listky,mala uz nema teploty tak sme sli,nejaka kulturna vlozka pak hromadne rozdanie nejakych sladkosti a sli sme ta :D
zajtra ideme na dalsieho zvlastne asi ich klonuju :D :D ,dievka ide vystupovat co chodi na divadelny kruzok
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pia Dec 05, 2008 10:47 pm

martuskab píše:
sisu22 píše:
martuskab píše:Adinka,super vtipy :P :P :P .Je tu smutná nálada.Dúfam,že to číta aj Sisu a trošku sa rozptýli.

hej :D nehadzem flintu do zita,mohlo to dopadnut horsie...len take stare kosti sa zle hoja :roll: no hlavne ze zije...lebo na pohreby uz mam za tieto dva roky odchodene na cely zivot.... :wink:
Sisu.Ono sa to spravý.Ak je tvoja mamka taký korienok ako si písala,tak sa z toho určite rýchlo dostane. A aj v Poprade riadne leje.

joj zlatko si ma asi nepochopila..v tom spitale je mojej mami mama,cize moja babka a mojho syna brababka :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Pia Dec 05, 2008 10:49 pm

Po lese chodí strašne naštvaný maco. Všade naokolo sneh, mrzne až praská. Medveď tu kopne do jedličky, tam do zajaca, vlkovi hubu rozbije a pritom si mrmle:
- No na kieho boha som ja v septembri tu kávu pil!?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pia Dec 05, 2008 10:50 pm

sisu22 píše:
martuskab píše:
sisu22 píše:

joj zlatko si ma asi nepochopila..v tom spitale je mojej mami mama,cize moja babka a mojho syna brababka :D
Aha ja blbá.A to niesom blondýna.Aká by som bola,keby som bola blond.Ale aj tak,aj babke prajem skoré uzdravenie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pia Dec 05, 2008 10:50 pm

bubu-ja idem z malym zajtra na "akciu"...motorkari robia,tak ideme :D som sa malemu vyhrazala ze ho zoberie cert :twisted: a nakoniec vysvietlo ze certa bude robit maleho "velky kamos" ktory ho stale dava na motoru :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Dec 05, 2008 10:53 pm

no fajne tak u nas nejak cert nezabera ale co mi je divne zabera ze pride UJO a vezme ta :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pia Dec 05, 2008 10:55 pm

martuskab píše:
sisu22 píše:
martuskab píše:
sisu22 píše:

Aha ja blbá.A to niesom blondýna.Aká by som bola,keby som bola blond.Ale aj tak,aj babke prajem skoré uzdravenie.

klud ja som blondina,neurazaj :oops: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Pia Dec 05, 2008 10:56 pm

No vidíš,Sisu,a myslí ti to lepšie :P :P :P .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pia Dec 05, 2008 10:57 pm

:lol: na mojho Jaju nezaberie ani ked prenho pride cele peklo :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Pia Dec 05, 2008 11:02 pm

sisu tak asi ked sa ozeni skrotne :D :D :D joj dala by som si normalne jedno dve tri pol deci a doma prd hrozna domacnost :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Pia Dec 05, 2008 11:04 pm

on je po mne,takze sa obavam ze neskrotne :lol: :lol: :lol: bubu odkial si?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť