natusa píše:dobru nocku no necudujem sa jedina co ma doma manzela.![]()
![]()

Ja som mala cerazete,tiež som kojila a vraj sa to može.Ono to lekár musí vedieť ,komu môže čo predpísať.No mne nezostáva nič iné,len si našetriť.natusa píše:beriem azaliu je to jedine co mozeme pri kojenimartuskab píše:Asi sme jedna krvná skupina.A aké berieš?Ja mám jedno balenie tabletie,vôbec neotvorené,nechcem to vyhodiť a brať nemôžem.natusa píše:jej hned sa mi to nezdalo prepac uz som myslela ze nejaky kavofil.ale vy baby posobyte celkom fajn aj v inych diskusiach.to sa mi rata

ty kokso to vyskusam!!!aj tak mi dava vsetky prachy taze ak si nekupim sama nemam.mne tabletky problemy nerobia tak zatial ich beriembubufo píše:ja som si dala mirenu,som prisla za chlapom a povedala som ak sce bezpecne sexikovat (to som sa slusne vyjadrila) nech navali 7 tisic

A si spokojná?Ja by som to tiež chcela,ale momentálne na to nemám.bubufo píše:ja som si dala mirenu,som prisla za chlapom a povedala som ak sce bezpecne sexikovat (to som sa slusne vyjadrila) nech navali 7 tisic

Ja viem,že sa to oplatí-aj pretobubufo píše:som spokojna prvy tyzden ma bolela hlava,ale to aj bolo pisane medzi vedlajsimi ucinkami,mam to pomaly 3 rok a v pohode, ja som pred tym brala cilest bol fajn hlavne mi to ohromne zlepsilo plet,ale toto je pohodlne
nemusim davat bacha ci som zjedla ci nezjedla...a mirenu som tiez dala aj preto,lebo som kojila,ponukol mi tiez nejake tabletky ale ked som preratala na prachy oplatilo sa toto

Mne lekár odporučil toto,alebo skúsíť zas nejaké tabletky,ale to už nechcem kvoli migréne.Baby,čo mám urobiť,aby mi stále nechodili maily - info babybazar.bubufo píše:martus kamoska tiez chcela tuto mirenu a dr. jej nieco ine odporucil
tusim kolo 4 tisic dala za to ale uz si vobec nepamtam co.