Ja ňaňa.Pri mailoch mi písalo ,že kliknite tu a ja som klikala jak glupá.Dnes som mala 180mailov!!!Muž kukal jak ....Ďakujembubufo píše:tam dole mas ze ukoncit sledovanie tejto temy klikni

No veď ja som tam už klilkla,preto som nečakala,že mi to bude ukladať.A len táto téma.bubufo píše:hej ved aj ja minule 54 som to zabudla odkliknutinak aj v tom maily mas dva linky na jeden ten prvy ked kliknes bude ta to stale upozornovat
a ten druhy je na to,ze to ukoncis

Natuska,nechcem sa ťa dotknúť,môžem sa opýtať? Ty máš 2+1dieťa? chápeš ako to myslím? Lebo ja mám 2+1chalana.natusa píše:aj ja sa este len ucim name net polroka muz ho kupil dcerkam ked sa narodil maly aby im nebolo luto ze by sme sa mu teraz trosicku viac venovali.no a mna skoro nikdy nikto nepusti

moj ma dalsi v praci ale ja mam este dve pubertacky .mam by ani dva nestacili.ha ha habubufo píše:natusa no ved tym to zacalo,ze mne slo na nervy ked ma chlap furt vyhadzoval od pc a jemu slo na nervy,ze ma vyhadzuje od pctak riesil dalsi pc

Už som to tu písala mám 33 a som z Popradu.A ty? A tie deťúrence sú 2+1? Bubufo,tebe manžel ešte nespí?My máme našich v práci.natusa píše:aj ja som sa ta chcela spytat.mozem sa spitat kolko mas rokov ak ches napis mi na nik teda ak by ti to vadilo