Nechcem strašiť,ale moja mamka má problémy s ladvinami a kamoška prechodila zápal moč.mechúra-má 22rokov-má ladviny v prdeli.Pracuje jej už len jedna a aj to len na 17%!!!!!!!!!!!!!!!!!! Totoo by som neriskovala.bubufo píše:matrus ee nebola to ma dnes chytilo a ved prejde..

bola som s malym na prechadzke a vpodstate nic zvlasne som nerobila,a co vy mali ste to dnes zivsie???martuskab píše:Ahoj Natusa.Čo si dnes porábala? Bubufo,bola si s tým u doktira?

Ja som nevyspatá.Ale ináč bol deň ako iný,ale zajtra bude horšie.Ideme na kontrolu na gastro,tak som zvedavá ako nám to tam dopadne.Detičky ako?natusa píše:bola som s malym na prechadzke a vpodstate nic zvlasne som nerobila,a co vy mali ste to dnes zivsie???martuskab píše:Ahoj Natusa.Čo si dnes porábala? Bubufo,bola si s tým u doktira?

Bubufo,koľko máš ročkov?bubufo píše:jasne babenky ved dam bacha na toja som spala okaa a kavu som teraz pila,krpec si zdriemol kolo 4 takze este nespi, skusaju tu obaja moju nervovu sustavu
![]()
,dnes som pol dna riadila binec, a robila som krpcovi postel lebo zacal spat bez plienky konecneeee, a sem tam ujde,
tak nech cura do svojho nie do mojho

maly uz od siestej spi , Natalka pozera poistovnu a Saska ako obvikle skace vyspevuje proste neposedi. a na gastro ides sama zo sebou?martuskab píše:Ja som nevyspatá.Ale ináč bol deň ako iný,ale zajtra bude horšie.Ideme na kontrolu na gastro,tak som zvedavá ako nám to tam dopadne.Detičky ako?natusa píše:bola som s malym na prechadzke a vpodstate nic zvlasne som nerobila,a co vy mali ste to dnes zivsie???martuskab píše:Ahoj Natusa.Čo si dnes porábala? Bubufo,bola si s tým u doktira?