no ja zas nepeciem tuto "uchylku" som po mame nezdedila

Že úchylkububufo píše:nie martus nevari preto je liker biely a bjelis hnedy,lebo to salko ked sa uvari skaramelizuje,ale to asi vies
no ja zas nepeciem tuto "uchylku" som po mame nezdedila

martuskab píše:Ahoj Sisu.A čo by si rada?

bubufo píše:sisu darujem ti zo 6 kilov moze byt?![]()

ahojte babenky ja sa prave rozculujem na nete v tej najsledovanejsej diskusii ale uz nebudem lebo su vianoce a nestoji to zato.krasne pripravy na vianoce,mna uz to chyta na plne obratky asi som horsia ako deti.sisu22 píše:zacinam mat predvianocne strese,lebo este nemam vsetky darceky... a vy mile zienky,co mi date????![]()

Sisu,priznám sa ,že prvé čo ma napadlo bolo napísať,že mi ti dáme pokoj,ale len zo srandy.Nenapísala som,aby som sa ťa nedotkla,lebo ťa tu máme všetky rady.Ako babka?sisu22 píše:martuskab píše:Ahoj Sisu.A čo by si rada?
he,to mi pripomenulo,chlap sa ma pytal,co chcem a ja ze klud a pokoj

Natuska,nerozčuluj sa.Práve som to čítala.Vykašli sa na také baby,čo to v hlave nemajú celkom v poriadku.natusa píše:ahojte babenky ja sa prave rozculujem na nete v tej najsledovanejsej diskusii ale uz nebudem lebo su vianoce a nestoji to zato.krasne pripravy na vianoce,mna uz to chyta na plne obratky asi som horsia ako deti.sisu22 píše:zacinam mat predvianocne strese,lebo este nemam vsetky darceky... a vy mile zienky,co mi date????![]()

sisu22 píše:bubufo píše:sisu darujem ti zo 6 kilov moze byt?![]()
si na nervy???ja uz som teraz 3 pribrala a to este nezacali ani sviatky![]()
![]()
![]()
![]()

martuskab píše:Sisu,priznám sa ,že prvé čo ma napadlo bolo napísať,že mi ti dáme pokoj,ale len zo srandy.Nenapísala som,aby som sa ťa nedotkla,lebo ťa tu máme všetky rady.Ako babka?sisu22 píše:martuskab píše:Ahoj Sisu.A čo by si rada?
he,to mi pripomenulo,chlap sa ma pytal,co chcem a ja ze klud a pokoj