Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Lekári a zdravie - najde sa niekto komu vyberali krčne mandle vo vyššom veku

od vivera » Pon Nov 03, 2008 10:36 am

to viem aj u nas maju všetci poruchu sluchu, a mala chodi za mnou a pyta sa či ešte nemožem rozprávat. Inak to si ma moc napotešila ja som myslela že už to začne ustupovat dnes je 5- ty den a stále to príšerne bolí ale dnes som bola u obvodného dal mi lepšiu meducínu hlavne silnejšiu na predpis (tramal čipky a tralgit kvapky) a povedal že mám tie rany dost velké. Neviem čim to je ale ked sa zhlboka nadýchnem tak ma núti na kašel, moj drahý hovori že sa mi to asi hoji a preto trošku dráždi ale neviem :? :? :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Pon Nov 03, 2008 1:19 pm

vydrz este tak jeden, dva dni a uz to bude len ustupovat, myslim ta bolest, aspon tak to bolo u mna, mne doktorka povedala ze mam v hrdle krater :) V stredu to budu dva tyzdne co som po operacii a dnes ma to uz len tak "skrabe" v hrdle, rano je to silnejsie, ale co ma prekvapuje najviac, citim sa velmi slaba, jak keby som neviem aku operaciu prekonala. Ale hadam sa to da coskoro do poriadku. :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Pon Nov 03, 2008 6:35 pm

No dnes som dostala horúčku 38, strašne ma to vylakalo len si predstav že ked som mala tu horúčku tak ma hrdlo skoro vobec nebolelo. Desne ma bolí hlava a cely den len spím. Neviem čo mam robit lebo sa dost bojím. už ma bolí aj chrbát stoho ležania tak neviem :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Pon Nov 03, 2008 7:17 pm

ja teda neviem, ale myslim ze teplotu by si nemala mat, nezapalilo sa ti to tam?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Pon Nov 03, 2008 8:15 pm

ked som bola dnes u obvodného tak nehovoril nič a to mám dokladného lekára a volali sme z mojím krčným a ten povedal že je to normálne len ak by mi to neklesalo a vystúpila by nad 38,3 tak mám íst do nemocnice. Doteraz som si dávala od bolesti paralenové čipky a nurofen a obe sú aj proti teplote a nevie že ked som to dnes vysadila kvoli tým novým liekom či to automaticky nevyskočilo. teraz mám 36,6 ale som zase pod paralenom a potím sa jak koník :) .....Tiež sa cítim úplne slabučká ale dnes som 5-ty den po a lekár aj všetci mi hovorili že 5 až 7 den je taký kriticky tak dúfam že to nič nebude a už sa to bude len zlepšovat :) :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Pon Nov 03, 2008 8:26 pm

to mozem potrvrdit 5 -ty az7 -my den je najhorsi, potom to priam zazracne prestava. Tak drzim palce :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od erina1 » Uto Nov 04, 2008 10:47 am

ahoj, mne vyberali mandle pred 5 rokmi, fakt hrozne, lenze ak mas zdravotne problemy tak si to treba dat urobit aj ked bolest je fakt velka, 2 tyzdne prezijes, dobre schudnes :) a budes mat pokoj, ja som kazdy mesiac brala aspon 2 antib. asi pol roka, mandle mi vytrhnut nechceli, tak som si to vybavila, vybrali mi ich v bojniciach, nestazujem si na nemocnicu, potom treba papat vela zmrzliny, vsetko co je studene, aby sa nespustilo krvacanie a hlavne to pomaha od bolesti, neboj, zvladnes, aj ini to zvladli , drzim palce
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Uto Nov 04, 2008 6:54 pm

No dufam že sa to blíži už k tomu lepšiemu. Dnes je mi ovela lepšie, horúčku naštastie už nemám aj hrdlo sa mi zda že sa lepší. Lavá strana bolí viac. Medzi dvoma dávkami liekov od bolesti som mala odstup 6 a pol hodiny :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: to je zázrak lebo inak po troch hodinách to neskutočne bolelo. Dnes som aj celkom v pohode jedla :wink:
A ty marrusska ako sa cítiš, už je to lepšie? ešte sa cítiš taká slabá?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Uto Nov 04, 2008 8:50 pm

ahoj moja, som rada, ze sa uz mas lepsie :) aj mne sa lav strana hoji dlhsie, ale uvidis, ze to bude uz len a len lepsie , ja som este stale slaba, dnes som sa prinutila posadit cesnak, posadila som 4 riadky a citila som sa jak keby som prekopalacelu zahradu :? a dnes osm s odholalal vyjest konecne s detmi na prechadzku, bolo krasne vonku , tak nech sa dam nejako do kopy. Prechadzka bola super, len som si o 18,00musela urobit kavu, lebo hrozilo , ze zaspim skor ako moje deti :D :D :D maj sa a drz sa.
P. S. Dnes som uz aj kricala, ked mi syn skusal zdrhnut na bicykli :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Uto Nov 04, 2008 10:20 pm

Dnes si kolký den od operácie? O bože káva, ja som ju nemala od stredy. Kedy si si dala prvú, ja som sa dnes rozčulila, kvoli drahému lebo vždy ked sa mi niečo nepáči a chcem mu to povedat tak začne furt rozprávat a dobre vie že ho nemožem prekričat a to ma vytáča tak som po nom hodila umelú misku :lol: :lol: bolo to dost komické..........no vidiš jaka si šikulka dnes 4 zajtra 5 a cez vikend budeš mat posadeného cesnaku na rozdávanie.......inak odkial si?
Ja som si dnes sama uvarila dynovú omáčku :shock: :shock: :shock: to bol výkon :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Uto Nov 04, 2008 10:36 pm

zajtra budem 2 tyzdne po operacii, inak ked som prvy krat pila kavu - v sobotu, tak sa mi tak zvlastne chutila, celkove sa mi nejak pomenili chute, vsetko citim nejako intenzivnejsie, mozno je to len docasne nezaoberam sa tym velmi. a nie som tehotna, tak to nemoze byt preto hihihi. No s rozpravanim som tiez mala problem, s priatelmi som komunikovala len cez skype, alebo sms. Inak sa nedalo. Asi tri dni po operacii bol u nas znamy aj s dcerou a v kuse ma rozosmieval, a to neskutocne bolelo. Ten cesnak, to je len taka skusobna sadba,ci z toho vobec nieco bude, viac sadit ani nebudem. A urobila som si dnes konecne aj pekny jesenny vencek na dvere na ozdobu, sm rada ze som bola aspon par hodin na vzduchu lebo najviac ma zabijalo, ze musim byt dnu, aby som nechytila nejaku infekciu alebo bacila od niekoho vonku. Vidis jaka si ty sikovna, ked uz aj varis :D :D urcite vsetkym chutilo.Inak som od Michaloviec, byvame asi 4 km od Siravy, a ty si odkial?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Str Nov 05, 2008 11:04 am

Fuha, ja som z opačneho konca republiky, som z Malaciek na zahorí kusok od Ba. Mojou zálubou je tiež záhradka a všakovaké vyrábanie len akosi teraz na to nemám čas. Mali sme takú malú chatku zo záhradkou ale museli sme ju predat lebo sme vobec nemali na to čas a bolo mi lúto nechat to zarást. Tento rok som si dokončila maturitu, nastupila som do práce , mala do školky, teraz si zase robim vodičak, potom chcem ist na výšku ja som taká akčná ale už mi to začína liest na mozok. Keby som sa tak nebála tak by som išla druhý krát na matersku. A ty čo robiš? si ešte na materskej?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Štv Nov 06, 2008 12:03 pm

JAk tak citam , ozaj si nejaka akcna, porad na ake baterky fungujes :D :D :D JA mam tiez celkom rada zahradku, taky relax je to pre mna , tiez rada vselico vyrabam a aj trochu sijem, teraz mam rozstrihanu latku s mackom Pu, malemu na postelne oblecenie, dufam ze to stihnem do vianoc :D este je vonku celkom pekne, tak je dost roboty okolo domu, a teraz som este obmedzovana tou operaciou, tak nato musim pomaly. Ja som momentalne doma na predlzenej materskej s malou, pracovala som ale musela som dat vypoved, lebo mi s nou nemal kto ostat doma a do skolky nastupit nemoze , dovtedy s nou bola mama, ale ochorela nam babka, tak sa mamam musela starat o nu, tak som dala vypoved, a o par mesiacov babka zomrela, mne medzi tym priznali matersku .TAk sa to vsetko zbehlo a tak som zostala doma, tu na vychode je dost tazko najst si pracu. Tochu ma to ubija, ale na druhej strane som rada, ze som doma, lebo syn je prvak a tak sa mu treba viac venovat aj ho nosit do a zo skoly a manzel ma tau divnu pracovnu dobu, tak je to na mne, ale zase to je o prioritach. Toto je teraz najdolezitejse. Musis byt velka sikulka, ked tak vsetko stihas :D vodicak je velmi dobra vec, ja si ani neviem predsatvit fungovanie bez vodicaku, my byvame na dedine a ked sa chces nikam dostat, tak jedine autom. Mozem sa spytat, preco sa bojis ist druhykrat na matersku? Inak asi tebe som pred casom slubila ze napisem o svojom prvom porode, v inom chate? Len somsa k tomu bohuzial doteraz nedostala :( :oops: Inak, dnes ma uz skoro nic neboli a rano som pila aj teplu kavu :!: :!: a to uz je co povedat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivera » Štv Nov 06, 2008 1:59 pm

No to verim že na vychode tej robotky je pramálo ale aspon máš domček, my bývame v paneláku ale aspon 3-izbák. Ale ja som vyrastala tiež na dedine zvyknutá kedykolvek vybehnút na dvor. Už som si sice trocha zvykla ale dat si na terase ráno kávičku hmm tak to mi naozaj chýba. Teraz si aj sestra kúpila domček v Pezinku sice taký starý že museli vela donho ešte investova ale je to na skvelom tichúčkom mieste tak budem chodit knej ha ha..... Prvé tehotenstvo a porod bolo hrozné, mala som preeklapsiu malá sa narodila predčasne a po porode som skoro zomrela lebo dve hodiny ma nechali krvácat tak že so skoro vykrvácala taaakže sa bojim. :? :? Manžel pracuje vo volkswagene a tam teraz maju prepúštat takže tiež to tu nieje žiadna sláva ale dúfam že ho to minie lebo tam pracuje už 11 rokov. Ja pracujem na polícii ako informátor, robim PZP, fotografie a predávam kolky ale tiež by sme po novom roku mali skončit. :cry: Inak to všetko bolo na úkor domácnosti a bohužial aj malej. Ale už ma to prestáva bavit, už by som prijala byt zase doma, vtedy som mala navarene krásne upratane a všetci boli spokojný. Aj som rozmýšlala že sa zamestnám ako profesionálny rodič ked sa dám do poriadku. Tak uvidíme.A prečo si musela zostat z dcérkou doma?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od marrusska » Pia Nov 07, 2008 9:11 pm

jeeej ty robis na policii? aj ja som robila na polici, RHP, ale a ekonomickom, tiez ako obciansky zamestnanec :D denne om dochadzla do Sobraniec. No a moj drahy je policajt :D , casto tym argumentuje, ked sa mu nieco nedari, to vies policajti mozu vraj vsetko robit dvakrat :D :D :D Moja mala je atopicka, a ma dost problemy aj s dychanim, teraz po operacii - vyberali jej nosne a kratili krce mandle -je to lepsie, ale kvoli tomu ekzemiku je na dietke a ties ma aj obmedzenia tykajuce sa hraciek, a tak podobne, takze ziadna skolka by extra pe nu nevarila a tiez nema plysaky , len take "kratkosrste" :D Z toho ekzemu sa da dostat,ale treba sa tomu torochu intenzivnejsie venovat, aj syn ho mal ked bol priblizne v jej veku a jedna sikovna pani primarka nam to pomohla vyriesit, teraz normalne papa aj cokoladu, a pije aj kravske mlieko. Malicka pije len kozie mliecko a cokoladu ani kakao v ziadnom pripade, ani jogurty, klasicke maslo a tak podobne. To s tym domom mas pravdu, ja by som si nevedela predstavit, ze by sme byvali v bytovke, asi by som sa zblaznila, keby som nemohla vyjst na dvor, a tiez deti keby nemali kade behat,, ale ono , keby sme museli, ak by se si zvyki, to je jasne,ale sme radi, ze byvame na dedine. Vseto ma svoje pre a proti.Ked sme na navsteve v bytovke, tak im musime vysvetlovat ze nomozu tak behoat a pokrikovat jak doma lebo vsade dookola su ludia a treba na to brat ohlad :) pravdu povediac, nechapu to , lebo doma behat mozu, ale to nic.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť