jeeej ty robis na policii? aj ja som robila na polici, RHP, ale a ekonomickom, tiez ako obciansky zamestnanec

denne om dochadzla do Sobraniec. No a moj drahy je policajt

, casto tym argumentuje, ked sa mu nieco nedari, to vies policajti mozu vraj vsetko robit dvakrat

Moja mala je atopicka, a ma dost problemy aj s dychanim, teraz po operacii - vyberali jej nosne a kratili krce mandle -je to lepsie, ale kvoli tomu ekzemiku je na dietke a ties ma aj obmedzenia tykajuce sa hraciek, a tak podobne, takze ziadna skolka by extra pe nu nevarila a tiez nema plysaky , len take "kratkosrste"

Z toho ekzemu sa da dostat,ale treba sa tomu torochu intenzivnejsie venovat, aj syn ho mal ked bol priblizne v jej veku a jedna sikovna pani primarka nam to pomohla vyriesit, teraz normalne papa aj cokoladu, a pije aj kravske mlieko. Malicka pije len kozie mliecko a cokoladu ani kakao v ziadnom pripade, ani jogurty, klasicke maslo a tak podobne. To s tym domom mas pravdu, ja by som si nevedela predstavit, ze by sme byvali v bytovke, asi by som sa zblaznila, keby som nemohla vyjst na dvor, a tiez deti keby nemali kade behat,, ale ono , keby sme museli, ak by se si zvyki, to je jasne,ale sme radi, ze byvame na dedine. Vseto ma svoje pre a proti.Ked sme na navsteve v bytovke, tak im musime vysvetlovat ze nomozu tak behoat a pokrikovat jak doma lebo vsade dookola su ludia a treba na to brat ohlad

pravdu povediac, nechapu to , lebo doma behat mozu, ale to nic.