Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nespoľahliví inzerenti - OLGA GASPERCOVA-NASIEL SA VINNIK!!!!!!

od admin » Pia Máj 29, 2009 9:47 am

Nie je to len o peniazoch....:) Je to o nesplnenych zavazkoch a porusenych zmluvach a vyvodzovani z toho dosledkov. Z coho samozrejeme najhorsie vychadzate Vy uzivatelia co nas strasne mrzi. Tak isto nas nebavi odpisovat x krat na to iste - zial momentalne nemozem inak. Momentalne je to na dobrej ceste, samozrejem uz nabudem nic pre istotu slobovat, to som uz raz urobil a nedopadlo to dobre. Verte ze ste pre nas Vy ty najdolezitejsie a budeme sa Vam snazit co v najkratsom case priniest kvalitne sluzby ako si zasluzite.

Co sa tyka zdvojenej registracie, verte ze neexistuje 100% na uspesnost na jej odhalenie. IP adresu nema skoro nikto pevnu. Ako som uz minule pisal postupy ako to robime nebudem rozpisovat nakolko by sa to dalo zneuzit. Zial vzdy je ta moznost ako sa regnut druhy krat a snazit sa tu oklamat predavajuce.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od berunka » Pon Apr 11, 2011 1:41 pm

ahojte chcem sa spýtať či sa niečo podnikalo voči tejto pani, ja som jej teraz naletela a poslala jej 65€, ide ma roztrhať, ako postupovať pri podaní trestného oznamenia? ďakujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pon Apr 11, 2011 1:57 pm

berunka píše:ahojte chcem sa spýtať či sa niečo podnikalo voči tejto pani, ja som jej teraz naletela a poslala jej 65€, ide ma roztrhať, ako postupovať pri podaní trestného oznamenia? ďakujem

Zrovna nedávno bola ďalšia pani na polícii, čiže bolo by dobré ak by ste šli aj vy podať trestné oznámenie aby sa jej to nazbieralo.
Stačí Vám doklad, že ste jej posielali platbu
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od berunka » Pon Apr 11, 2011 3:58 pm

alex ďakujem, určite jej to nenechám len tak, aby jej to prešlo, moja blbosť že som jej poslala toľko peňazí,, ak sa nájde ešte niekto koho v poslednej dobe oblbla ako Lubka995 dajte vedieť.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od javid17 » Pon Apr 11, 2011 6:45 pm

Ahoj
Odomňa chcela Lubka995 zaslať pančušky na dobierku v hodnote 1 eura, samozrejme nemala žiadne referencie, tak som nesuhlasila, povedala som jej, že ak chce, počkam, kym bude mať cestu do mesta, aby peniažky poslala. Tovar si dala rezervovať a samozrejme viac sa nehlasi, nereaguje...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Olga Gaspercova aj ja uz mam po roku konecne jej adresu s ba

od malickoval » Uto Máj 03, 2011 12:16 pm

Dobry den aj ja ju idem po roku ckanai a udat na policiu konecne mam jejj adresu s banky je to on a nie ona, ale kedze sdom podpisogvala ze adresu nezverejnik nemozem ju sem hodit.Som zvedava ci sa dozijeme s pravodlivosti !!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Olga Gaspercova aj ja uz mam po roku konecne jej adresu

od Janka81 » Uto Máj 03, 2011 6:51 pm

malickoval píše:Dobry den aj ja ju idem po roku ckanai a udat na policiu konecne mam jejj adresu s banky je to on a nie ona, ale kedze sdom podpisogvala ze adresu nezverejnik nemozem ju sem hodit.Som zvedava ci sa dozijeme s pravodlivosti !!!!

ale ale :roll: :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kristinka255 » Štv Okt 20, 2011 8:46 am

Dobry den,aj mna tato pani/pan alebo co to je podviedla,ozvala sa mi na inzerat,ze kupim postielku,poslala mi este aj foto,zaplatila som jej a este ma tyzden klamala,ze postel uz je na ceste.idem na nu podat trestne oznamenie,nenajde sa este niekto,kto v poslednej dobe naletel?prezentovala sa pod nickom penelope2120.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Štv Okt 20, 2011 5:22 pm

DOLEZITE !!! Ak niekto podal trestne oznamenie na tuto uzivatelku, nech poskytne ostatnym uzivatelom kontakt na vysetrovatela, ktory to ma na starosti. Ostatni podvedeni uzivatelia nech kontaktuju priamo jeho - malo by to pripad znacne posunut dopredu. Opakované páchanie tr. činu je dôvod na to aby ju posadili do väzby.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mvalkova1974 » Str Aug 15, 2012 10:52 pm

trubacik píše:okradla aj mňa,stále sa vyhovára,teraz pre zmenu sa neozýva idem dnes podať tresné oznámenie.Vyzývam každá to urobte!!!!

-------------------------

Tak ja som obj.malému bicykel ešte 10.mája,od vtedy ma ťahá za nos,písala že je z Moravy,ale já som si v banke zistila,že č.účtu patrí OLGE GASPERČOVEJ a pochádza z Dolného Hričova,dnes sa chystám na políciu,mám všetky doklady nachystané,som zvedavá čo vybavím 67 eur jej nedarujem.Varujem všetkých,dajte si pozor.

zaujímalo by ma ako ste dopadli ,pretože táto pani podvádza ešte aj v roku 2012
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kriskovalud » Štv Aug 16, 2012 4:38 pm

Gaspercova je tak stara tema a tak stara zlodejka a myslim ze to mozem kludne napisat ze ozaj tym ze sa tu o nej pise sa nic nenapravi netreba pisat treba podat trestne oznamenie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: OLGA GASPERCOVA-NASIEL SA VINNIK!!!!!!

od mvalkova1974 » Štv Aug 16, 2012 10:45 pm

1carrie1 píše:je to OLGA GASPERCOVA admin mi to zistil.Mame podat trestne oznamenie hromadne.Tyka sa to mojej temy pod nazvom TAK UZ DOST.A prave sa na nu stazuju aj v minibazare jedna pani jej poslala peniaze za bicykel a bicykel nikde. :twisted:

tú máte na tú osobu -zlodejku aj telef.číslo:0949652660 je overené volala som jej ohladne pladby , to je škoda reči ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mvalkova1974 » Štv Aug 16, 2012 10:52 pm

admin píše:DOLEZITE !!! Ak niekto podal trestne oznamenie na tuto uzivatelku, nech poskytne ostatnym uzivatelom kontakt na vysetrovatela, ktory to ma na starosti. Ostatni podvedeni uzivatelia nech kontaktuju priamo jeho - malo by to pripad znacne posunut dopredu. Opakované páchanie tr. činu je dôvod na to aby ju posadili do väzby.

určite ju posadili do väzby ,keď klame a okráda ešte teraz v lete 2012
je to na smiech ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Olga Gaspercova aj ja uz mam po roku konecne jej adresu

od mvalkova1974 » Štv Aug 16, 2012 11:11 pm

malickoval píše:Dobry den aj ja ju idem po roku ckanai a udat na policiu konecne mam jejj adresu s banky je to on a nie ona, ale kedze sdom podpisogvala ze adresu nezverejnik nemozem ju sem hodit.Som zvedava ci sa dozijeme s pravodlivosti !!!!

no ako vidím nedožili ,ozvite sa ...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: OLGA GASPERCOVA-NASIEL SA VINNIK!!!!!!

od mvalkova1974 » Str Aug 29, 2012 11:07 pm

1carrie1 píše:je to OLGA GASPERCOVA admin mi to zistil.Mame podat trestne oznamenie hromadne.Tyka sa to mojej temy pod nazvom TAK UZ DOST.A prave sa na nu stazuju aj v minibazare jedna pani jej poslala peniaze za bicykel a bicykel nikde. :twisted:

"olga Gežová "okráda ešte v roku 2012 hrozné :(((
Telefón na túto zlodejku je :0949652660 overené
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť